"جشنواره کارآفرینی" تلویزیون چندین میلیارد سرمایه را به سمت کارآفرینان سرازیر کرد

"جشنواره کارآفرینی" تلویزیون چندین میلیارد سرمایه را به سمت کارآفرینان سرازیر کرد

برنامه "جشنواره کارآفرینی" سیما از شنبه تا چهارشنبه به صورت زنده روی آنتن است فرصت‌های تولیدی را به طور رایگان به مردم معرفی و از بینندگان تلویزیون دعوت می‌کند نقدینگی خود را در در کسب و کارهای نوپا سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برنامه "جشنواره کارآفرینی" سیما کاری از گروه اقتصاد شبکه یک سیما به تهیه‎کنندگی محمدهادی سلیم‌زاده و اجرای کیا داوود اسفندیاری از شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 16 به صورت زنده روی آنتن است فرصت‌های تولیدی را به طور رایگان به مردم معرفی و از بینندگان تلویزیون دعوت می‌کند نقدینگی خود را به جای فعالیت‌های سوداگرانه‌ای چون بازار سکه و دلار، در کسب و کارهای نوپا سرمایه‌گذاری کنند. 

می‌توان گفت با کمک این برنامه صدها واحد تولیدی تاکنون توانسته سرمایه‌گذار، شریک تجاری یا نمایندگی فروش جذب و برخی حتی از خطر ورشکستگی نجات پیدا کنند. گروه تهیه و تولید برنامه "جشنواره کارآفرینی" مأموریت دارند طی فرآیندی حرفه‌ای و شفاف، کارآفرینان خواهان سرمایه‌گذاری و صاحبان سرمایه را با معرفی دقیق و پرهیز از چهره‌سازی غیرواقعی آن کسب و کار به هم برسانند.

 محمدهادی سلیم‌زاده تهیه‌کننده برنامه "جشنواره کارآفرینی" درباره اهداف این برنامه گفت: این برنامه به دنبال ایجاد فرصت مناسب برای صاحبان ایده است که نسبت به بازار و جنبه‌های مالی، آشنایی بیشتری پیدا کنند. در واقع "جشنواره کارآفرینی" به دنبال این است که  شرایط مناسب را برای کارآفرینان جهت بازاریابی و معرفی طرح به سرمایه‌گذاران فراهم کند تا با افزایش توان کارآفرینان در حوزه تولید، طرح‌های تجاری و برنامه‌ریزی اجرایی در این حوزه هم از پویایی بیشتری برخوردار شود.

وی با تأکید بر مقوله اشتغال‌زایی از طریق این برنامه گفت: در فصل گذشته از حدود 100 شرکت‌کننده در جشنواره مبلغ معادل 40 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مردمی صورت گرفت و در فصل جدید برنامه هم با توجه به شرایط کرونایی کشور؛ بیشترین میزان اشتغال‌زایی در بخش تولید پوشاک بیمارستانی، ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و ... بوده است.

سلیم زاده با اشاره به اینکه "جشنواره کارآفرینی" هر روز میزبان کارآفرینان در زمینه‌های گوناگون تولیدات است، خاطرنشان کرد: در این برنامه همواره سعی شده با شناسایی و معرفی کارآفرینان جوان و ناشناخته و کسب اعتبار و شهرت برای کارآفرینان برتر به توسعه مردمی کسب و کارها کمک کنیم.

تهیه‌کننده برنامه خلاقانه "جشنواره کارآفرینی" ادامه داد: آشنایی صاحبان صنعت با ایده‌های جدید، تشویق و تبلیغ نگاه خلاقانه و روحیه کارآفرین و پرورش نسل جدیدی از کارآفرینان با  نوآوری در عرصه اقتصادی تنها راه ادامه حیات بنگاه‌های اقتصادی در دوره کنونی است.

سلیم‌زاده در ادامه با اشاره به استقبال و مشارکت مطلوب مردم در حوزه‌های کارآفرینی و سرمایه‌گذاری گفت: برخی برای وارد کردن سرمایه خود به طور مستقیم، برخی هم برای دریافت نمایندگی فروش یا تولید، خرید محصول برای صادرات و ... در جشنواره مشارکت می‌کنند. در این برنامه بارها شاهد بودیم که صدها کارآفرین واقعی و صادق برای پیدا کردن سرمایه‌گذار یا مشتری بسیار راضی و خرسند بودند و چهره آنان به عنوان قهرمانان تولید بر قاب شبکه ملی نقش بسته است.

تهیه‌کننده "جشنواره کارآفرینی" درباره چگونگی ثبت‌نام متقاضیان شرکت در برنامه گفت: یک درگاه ورودی در پایگاه اینترنتی هست که به برنامه متصل است که متقاضیان اطلاعات اقتصادی خود، مجوزها و ... را در این سامانه بارگذاری می‌کنند و فعالیت‌ها و توانایی‌های خود را شرح می‌دهند.

وی با ذکر این نکته که شرکت‌کنندگان در سه مرحله پالایش و بررسی می‌شوند، گفت: این پالایش یک‌بار توسط اپراتور برای موارد نقص اطلاعات، یک بار هم توسط سردبیر برنامه با توجه به مؤلفه‌های لازم  و در نهایت توسط 6 داور ملی ارزیابی می‌شوند. پس از ارزیابی داوران ملی، مصاحبه‌هایی با کارآفرینان می‌کنند و این عزیزان با پاسخگویی به یکسری سؤالات و کسب امتیازات لازم، مجوز شرکت در برنامه را به دست می‌آورند و در کنداکتور برنامه جانمایی می‌شوند.

وی افزود: ماهانه هزار تا 2 هزار کارآفرین ثبت‌نام می‌کنند و در میان آن‌ها افراد با اهداف و انگیزه‌های مختلفی حضور دارند مثلاً افرادی با سرمایه‌های کلان به دنبال اعطای نمایندگی و افراد با سرمایه کمتر به دنبال جذب سرمایه به منظور توسعه و تقویت کسب و کارند.

وی با اشاره به دستاوردهای بسیار ارزشمند و جذب سرمایه‌ای که از طریق این برنامه برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل حاصل شده است، گفت: از هر دو برنامه، مستندی در خصوص اشتغال‌زایی ساخته می‌شود  تا مواردی که در برنامه همچون جذب نیرو، واگذاری نمایندگی، ارتقای خط تولید و ... عنوان می‌شود با مستندات و شواهد نمایش داده شود تا نتیجه این مشارکت مفید و مؤثر در گردش چرخ‌های اقتصاد کشور ملموس‌تر  شود. در فصل گذشته از دستاوردهای برنامه حدود 40 مستند ساخته شده است.

تهیه‌کننده این برنامه خاطرنشان کرد: فصل گذشته تصمیم داشتیم به شرکت‌کنندگان، ماهانه تسهیلات  قرض‌الحسنه اشتغال اعطاء کنیم اما به قدری تقاضاها و مشارکت مردمی بالا بود که همین مشارکت توانست کاستی‌ها را رفع و رجوع کند. این برنامه سعی می‌کند به همه مشاغل چه در بخش روستایی و چه خانگی بپردازد و به طور ویژه بر مشاغل بانوان هم تأکید دارد و در این مدت بانوان کارآفرین‌ زیادی را به برنامه دعوت کرده‌ایم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران