اختصاص هزار میلیارد تومان برای نوسازی سیستم گرمایشی مدارس و تجهیز هنرستانها
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: درآمد ثابت پایدار برای ما بسیار اهمیت دارد و ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز هنرستانها و نوسازی سیستم گرمایشی اختصاص یافت.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهراله رخشانی مهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اسفند 98 مدارس خشت و گلی جمع آوری شد، اظهار کرد: امسال طرح "آجر به آجر" برای جذب مشارکتهای خرد مدرسهسازی در حال اجراست و یک طرح کوتاه مدت نیست.
وی افزود: استقبال خوب است و پیشبینی میکنیم بیش از 2100 میلیارد تومانی که هدفگذاری کردهایم محقق شود. جامعه هدف این طرح گسترده است و همه افراد را با هرمیزان مشارکتی دربرمیگیرد یعنی هرچه تعداد مشارکت کنندگان بیشتر باشد طرح موفقتر است زیرا بیشتر روی افراد و فرهنگسازی خیرجمعی متمرکز هستیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره جمع آوری بخاریهای نفتی نیز گفت: اکنون فقط 4 درصد کلاسهای درس با بخاری نفتی گرم میشود و از 270 تا 280 هزار کلاس درس به 23 هزار کلاس درس رسیده است.
وی ادامه داد: 630 میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت نفت برای سال 99 اختصاص مییابد که در حال تنظیم قراردادهای آن در استانها هستیم. حدود 500 میلیارد تومان دیگر نیز از همین محل به سازمان اختصاص مییابد و بیش از هزار میلیارد تومان برای نوسازی سیستمهای گرمایشی و تجهیز هنرستانها صرف خواهد شد.
رخشانیمهر با بیان اینکه اختصاص درآمد ثابت پایدار مانند عوارض گاز یا سیگار برای سازمان نوسازی مدارس بسیار مهم است، افزود: در ردیفهای متفرقه از محل عوارض سیگار، 10 میلیارد تومان تخصیص مییابد. سال گذشته قانونی در مجلس تصویب شد که از محل مالیات بر ارزش افزوده یک درصد از 20 درصد را برای نوسازی مدارس درنظر بگیرند که اگر در شورای نگهبان محقق شود اتفاق خوبی است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره ساخت مجتمعهای آموزشی و اعلام آمادگی وزیر راه و شهرسازی برای مشارکت در ساخت این مجتمعها گفت: یکی از اهداف زیرنظام فضا و تجهیزات سندتحول اجتناب از ساخت مدارس کوچک و حرکت به سمت مجتمعهای آموزشی بزرگ است. این طرح برای ما هم جذاب است و مدیریت مجتمع های آموزشی به تعداد نیروی انسانی کمتری نیاز دارد و از آن سو امکانات بهتری چون سالن ورزشی و... میتوان در آن تعبیه کرد. در مجموع طرح مجتمع های آموزشی، اقتصادیتر خواهد بود.
انتهای پیام/