جانشین فرمانده سپاه مازندران: جهش تولید با اقدام جهادی محقق می‌شود

جانشین فرمانده سپاه مازندران: جهش تولید با اقدام جهادی محقق می‌شود

گروه استان‌ها: جانشین فرماندهی سپاه کربلای مازندران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های تولید، گفت: کار انقلابی و جهادی برای تحقق جهش تولید در مازندران ضروری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سرهنگ پاسدار حسین محمد رضایی امروز در دومین جلسه  قرارگاه نهضت جهش تولید، با اشاره به راه اندازی قرارگاه‌های متعدد در اقشار بسیج، اظهار داشت: چند قشری که به صورت مستقیم با جهش تولید مرتبط است  بسیج کارگری، بسیج سازندگی، بسیج کشاورزی و صنعت و معدن هستند.

وی با اعلام اینکه قرارگاه اصلی جهش تولید در سپاه کربلا  با دبیری بسیج سازندگی است، افزود: همه فعالیت‌ها و قرارگاه‌ها باید زیر نظر بسیج سازندگی کار کنند و با هم افزایی کار‌ها پیش برود.

جانشین فرمانده سپاه کربلا  با تصریح بر اینکه قرارگاه جهش تولید یک قرارگاه عملیاتی است، خاطرنشان کرد: مباحث و طرح‌هایی که در این قرارگاه مطرح می‌شود در هیئت اندیشه ورز مورد بررسی قرارگرفته تا وارد فاز عملیاتی ‌شوند. با توجه به شعار سال باید جهش تولید در همه ابعاد مورد نیاز مردم صورت بگیرد.

وی، مازندران را استانی مستعد در زمینه تولید برشمرد و افزود: در مازندران زمینه رشد و جهش تولید وجود دارد لذا ضرروی است مردم را در زمینه اقتصاد مقاومتی همراه کرد چرا که اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد مردمی است.

رضایی با تصریح براینکه باید روستا‌ها را در زمینه  تولید دوباره فعال کرد تا به خودکفایی تولیدات برسند، تاکید کرد: باید توقعات رهبر معظم انقلاب را در سال جهش تولید برآورده کرد لذا بسیج کشاورزی در بخش جهش تولید می‌تواند تحول آفرین باشد.

جانشین فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اینکه بسیج کشاورزی توانمندی و ظرفیت هر محله را  باید احصا کند، خاطرنشان کرد: پایگاه‌های مقاومت بهترین ظرفیت برای شناسایی مشکلات و تولیدات یک محله است.

وی بیان کرد: در بخش جهش تولید نیاز به کار انقلابی و جهادی است و  مردم باید نتایج و عملکرد قرارگاه جهش تولید را لمس کنند تا همین امر باعث امید و حرکت مردم ومسئولان در راستای رونق تولید باشد.

جانشین فرمانده سپاه کربلا به هم افزایی اقشار در بخش جهش تولید  تاکید کرد و افزود: نباید در حوزه جهش تولید سلیقه ای عمل کرد باید با توجه به کار و اقتضائات کار را پیش برد.

رضایی با تصریح بر اینکه معیشت و اقتصادی مردم دچار مشکل شده است، اضافه کرد: برای رفع مشکلات مردم باید کار جهادی کنیم و هرجایی که مردم دچار مشکل شدند ورود پیدا کنیم.

جانشین فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه آستانه مردم در برابر مشکلات بالا است، گفت: باید برای مردم کار کنیم چرا که این انقلاب مردمی است و مردم هستند که این انقلاب را نگه داشتند.

تمرکز امسال بسیج سازندگی در حوزه اشتغال است

محمد مهدی اقبال پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران نیز  با اشاره به اینکه باید برنامه‌ریزی‌ها از بخش تولید تا توزیع و مصرف به درستی صورت گیرد، گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور باید به سمت واحد‌های تولیدی ارزآور رفت.

وی با بیان اینکه تکامل منهای حرکت امر نشدنی است، افزود: حرکت به وسیله عامل کار تجلی پیدا می‌کند لذا باید در این زمینه طبق استاندارد‌های موجود کار کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا با اشاره به اینکه چهل سال از انقلاب گذشته، اما در حوزه تولید کار  زیادی انجام نگرفته است، اضافه کرد: در حوزه عمرانی با توجه به تورم موجود در بازار،کار سخت است اما می‌توانیم در حوزه تولید ورود پیدا کرده و کار‌های قابل قبولی انجام دهیم.

اقبال پور بیان کرد: برخی از دستگاه‌های دولتی اگر موجودی نداشته باشند کاری انجام نمی‌دهند، اما سپاه و بسیج با دست خالی هم می‌تواند کار کند. در این مسئله باید کمک کار دستگاه‌های دولتی باشیم تا کار‌های بخش‌های مرتبط با حوزه عمران، تولید و زیرساخت‌ها  روی زمین نماند و اجرا شود.

وی با بیان اینکه  هدف اصلی ما در سال جاری تمرکز بر حوزه اشتغال است، خاطرنشان کرد: حوزه اشتغال حوزه وسیعی دارد و باید کار‌های اساسی  صورت بگیرد.

به گفته دبیر قرارگاه نهضت جهش تولید سپاه کربلا در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، کارگری می‌توان ورود پیدا کرد. اگر در حوزه صنعتی ورود پیدا کنیم و بتوانیم در مسئله بروز رسانی سیستم‌ها کار انحام دهیم، انرژی کارخانجات را کم کرده، اما بهره وری، تولید وکیفیت را  بالا ببریم، در جهش تولید گام اساسی را برداشتیم.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران به حوزه کشاورزی نیز اشاره کرد و یادآور شد: حوزه کشاورزی یک حوزه بسیار وسیعی است  که فقط در بخش دامپروری می‌توان تحول بزرگی انجام داد.

اقبال پور با اعلام اینکه مازندران توانست 50 درصد مواد پروتئینی را تامین کند، تاکید کرد: نباید یک وجب زمین بلا استفاده بماند. در بحث نهالکاری هم با منابع طبیعی، جهاد کشاورزی هماهنگی صورت گرفته است تا هر سال دو میلیون نهال  غرس کنیم که اگر این اتفاق بیفتد  بخشی از جهش تولید صورت می‌گیرد.

اقبال پور با بیان اینکه در زمین‌های بالا دست شیب دارهستند و نیاز است طبق اراضی آن منطقه نهاکاری صورت بگیرد، افزود: در منطقه هزار جریب و گلوگاه 200 هزار نهال انجیر اگر کاشته شود می‌توانیم با برندسازی  و تشکیل تعاونی محصولات تولید شده را  به کشور‌هایی مثل ژاپن و کره صادر کنیم که ارز آوری خوبی هم دارد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا به راه اندازی مشاغل خرد و زود بازده اشاره کرد و یادآور شد: در روستا‌های بالادست در حوزه دام اصلاح نژاد صورت نگرفته است و باید در این زمینه با دانش ورود پیدا کرد.

اقبال پور با اعلام اینکه 25 درصد گوشت را عشایر مازندران تامین می‌کنند، خاطرنشان کرد: اگر مشکلی برای این عشایر پیش بیاید باید از آن‌ها حمایت کنیم تا چرخ تولید از کار نیفتد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا، سهم گوشت سفید را در دریای مازندران تقریبا صفر دانست و گفت: تمام کشور‌های حاشیه دریای خرز بهترین بهره برداری را از دریا دارند، اما متاسفانه ما در سال هزار تن در این بخش تولید داشتیم که باید سالیانه 350 هزار تن تولید داشته باشیم.

وی به آموزش در بخش‌های کشاورزی و شیلات اشاره کرد و افزود: باید از همه ظرفیت‌ها برای آموزش در پایگاه‌های بسیج استفاده کنیم چرا که اگر آموزش لازم را به مردم بدهیم  می‌توانیم در بخش تولید موفق باشیم.

اقبال پور با بیان اینکه اگر کشوری در بخش تولید مشکل نداشته باشید تحریم‌ها بر روی آن اثر نمی‌گذارد، گفت: مازندران قابلیت و ظرفیت تولیدات در بخش‌های مختلف را دارد و لذا ضروری است در حوزه مشاغل بصورت تخصصی وارد مرحله عملیاتی شویم.

انتهای پیام/ 681/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon