سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام در سیستان و بلوچستان
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سیستان و بلوچستان گفت: این ستاد تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان در غالب ۱۰ هزار و ۶۰۲ ظرح در استان سرمایهگذاری کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ظهر امروز در نشت خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان برگزار شد اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از سال 86 نقش خود را با بنیاد برکت برای محرومیت زدایی و زدودن محرومیت از چهره استانهای محروم کشور شروع کرده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سیستان و بلوچستان با بیان اینکه کار این ستاد بیشتر در استانهای محروم متمرکز شده است ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان از سال 1386 در حوزه مدرسهسازی اقدامات خوبی صورت گرفته به طوری که ساخت بیش از 170 مدرسه مصوب شده و تاکنون از این تعداد 140 مدرسه به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: بنیاد برکت با مشارکت کمیته امداد امام خمینی ساخت 851 واحد مسکن محرومین را با اعتباری بیش از 30800 میلیون ریال در دست اجرا دارد همچنین در سال جاری ساخت 210 باب مسکن برای خانوادههای دارای 2 معلول نیز با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حال اجرا است.
وی بیان کرد: این ستاد با 96 مرکز جامع سلامت در سطح استان سیستان و بلوچستان انعقاد قرارداد داشته است که تاکنون 68 مورد از این مراکز با مبلغی بالغ بر 32 میلیارد تومان افتتاح شده و مابقی در دست اجرا است.
وی با اشاره بر اینکه در مجموع 121 پروژه متفرقه توسط این ستاد حمایت میشود گفت: کار این پروژهها با اعتباری بالغ بر 63 میلیارد تومان در حال انجام است همچنین 93 سری جهیزیه به دست نوعروسان نیازمند توسط این ستاد رسیده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) سیستان و بلوچستان از تجهیز 6 خانه ورزش در سطح استان خبر داد و گفت: سال گذشته 30 هزار بسته نوشت افزار بین دانش آموزان نیازمند استان توزیع شده است.
وی عنوان کرد: در مجموع، کل سرمایهگذاری انجام شده و در دست اقدام بنیاد برکت در سیستان و بلوچستان بیش از 10728 میلیارد تومان است که برای توانمندسازی اقتصادی و کارافرینی، ساخت مدارس، ساخت مساجد، ساخت مراکز جامع سلامت، اجرای سایر پروژههای زیربنایی و ... مورد استفاده قرار گرفته است.
راشکی تصریح کرد: بنیاد برکت اجرای طرحهای اقتصادی اجتماع محور را در 20 شهرستان با هدف ایجاد 22500 فرصت شغلی در زمینه پرورش دام سبک، پرورش بلدرچین، زنبورداری، خیاطی و... در دستور کار قرار داده است.
به گفته وی با توجه به پائین بودن شاخصهای توسعه ای بنیاد احسان از سال 1397 به طور جدی در حوزه امداد رسانی و تامین معیشت مردم با کمک گروههای جهادی ورود پیدا میکند.
انتهای پیام/394/ش