کشاورزان «ایوانی» از مشکل شبکه آب رسانی دشت زرنه میگویند
گروه استانها - شبکه آب رسانی دشت زرنه با هدف افزایش میزان تولید و اشتغال در سال ۷۴ آغاز و در سال ۹۴به بهره برداری رسید اما این طرح تاکنون نتوانسته است اهداف خود را برای کشاورزان محقق کند، کشاورزان از مشکل طرح میگویند و مسئولان وجود مشکل را انکار.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، شبکه آب رسانی دشت زرنه شهرستان ایوان در استان ایلام با هدف افزایش میزان تولید و اشتغال در سال 74 آغاز و در سال 94 به بهره برداری رسید، اما این طرح تاکنون نتوانسته است اهداف خود را برای کشاورزان محقق کند، کشاورزان از مشکل طرح میگویند و مسئولان وجود مشکل را انکار میکنند.
اما این طرح که با صرف هزینه 10 میلیارد تومانی، احداث 13 ایستگاه پمپاژ و ظرفیت ذخیره 19 میلیون لیتری آب از ویژگیهای طرحی است که تاکنون به رغم افتتاح در 21 خردادماه 1399 نتوانسته است شیرینی خود را به کام کشاورزان مناطق هدف طرح بنشاند.
محاسبه حق اشتراک برق صنعتی برای پمپاژهای آب کشاورزی، فاصله غیر استاندارد آب پاشها، فرسودگی فلکههای آب پاش که از سال 1397 تا کنون به دلیل بلااستفاده بودن آنان تخریب و بلا استفاده شدهاند و از طرفی غیر فعال بودن ایستگاههای آب از عوامل عنوانی ناموفق بودن این طرح در تحقق اهداف اولیه خود به بیان کشاورزان چشم انتظار برای آبیاری زمینهای کشاورزی دیم دشت زرنه در شهرستان ایوان است.
شبکه آب رسانی آماده و هر کشاورزی که اراده کند میتواند آب تحویل بگیرد
امیدعلی سبزی فرماندار شهرستان ایوان با انکار وجود مشکل در اجرای طرح آب رسانی عنوان میکندشبکه آب رسانی آماده است و هر کشاورزی که اراده کند میتواند آب تحویل بگیرد.
فرماندار ایوان با بیان اینکه؛ شبکه آب رسانی آماده بهره برداری و استفاده است و کشاورزانی که پای کار بیایند از آب شبکه برخوردار میشوند و برای آبدهی در شبکههای فرعی مشکلی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: آن تعداد از ایستگاههایی که هنوز تست نهایی شبکه فرعیشان انجام نشده است ما آمادگی داریم که تست نهایی را برایشان انجام بدهیم.
تمام و کمال برای رفع نواقص اراضی کشاورزان آمادهایم
به گفته محمدعلی حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایوان؛ جهاد کشاورزی آمادگی دارد تا به صورت رایگان تمام و کمال برای رفع نواقص اراضی کشاورزانی که معترضد اقدام و رایزرها و شیر فلکهها را تعویض کند.
به گزارش تسنیم؛هزینه 10 میلیارد تومانی شبکه آب رسانی به دشت زرنه توسط جهاد کشاورزی و هزینه 170 میلیارد تومانی برای احداث سد "کنگیر" که تامین کننده آب این شبکه است امروز بعد از گذشت بیش از 20 سال همچنان در پیچ و خم ضعف مدیریتی روزگار میگذارند.
بر این اساس کشاورزان در انتظار آن هستند تا بتوانند 1850 هکتار زمین تشنه آب خود را سیراب و آن را موثر در افزایش تولید و معیشت خود کنند انتظاری که با همت مسئولان محقق خواهد شد.
انتهای پیام/180/س