چند پیشنهاد برای برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم/ "هرخانه یک حسینیه"
کلامیزنجانی از شعرا و مادحین پیرغلام اهلبیت (ع) نیز در توضیح اهمیت "روضههای خانگی در شرایط فعلی گفته است: "وضعیت فعلی امتحان الهی است و شرایط سختی است و نباید از روضههای خانگی در کنار خانواده غفلت کرد".
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از زمان شیوع ویروس کرونا؛ دغدغهها برای برپایی مراسم دهه اول محرم به گوش میرسید. حالا در آستانه ماه محرم و با توجه به اوجگیری ویروس کرونا بسیاری از مردم به چگونگی برگزاری مراسم عزاداری فکر میکنند. ستاد ملی مقابله با کرونا، هفته گذشته شیوهنامه برگزاری مراسم در ماه محرم را ابلاغ کرد و باتوجه به تأکید رهبر معظم انقلاب درباره تبعیت از ابلاغیههای این ستاد، مداحان، وعاظ و عموم هیئتیها را مجاب کرد تا در راستای این شیوهنامه حرکت کنند اما در کنار آن، ایدههای خوبی از سوی برخی مداحان و شاعران مطرح شد که علاوه بر تعظیم شعائر حسینی، حفظ پروتکلهای بهداشتی نیز مدنظر قرار گیرد.
محمود کریمی از مداحان مشهور و صاحبسبک اخیراً در جلسهای اعلام کرد که امسال هیأت رایةالعباس در حسینیه امامزاده علیاکبر محله چیذر برگزار نمیشود. کریمی سه پیشنهاد اصلی را برای محرم امسال ارائه کرده است. پیشنهاد اول این است که از فضای مجازی برای تبلیغ پویش "هر خانه یک حسینیه" استفاده کنیم و تمام کوچه و محله را پر از پرچم کنیم. پیشنهاد دوم یک فعالیت همگانی و هماهنگ در شبهای دهه اول محرم است؛ اینکه طبلهای هیئتها را بین بچههای هیئت تقسیم کنیم تا هر شب از ساعت 21 تا 21 و 15 دقیقه روی پشتبامها با صدای طبل، ذکر مبارک اباعبدالله (ع) را فریاد زنند. پیشنهاد سوم نیز درباره ماشین روضه یا حسینیه سیار است. افراد هیئتدار یا وانتدار که میتوانند یک سیستم صوتی، یک اتومبیل و یک طبل و سنج مهیا کنند، پیشقدم شوند.
استاد ولیالله کلامیزنجانی از شعرا و مادحین پیرغلام اهلبیت (ع) نیز در توضیح اهمیت "روضههای خانگی" در شرایط فعلی گفته است: "وضعیت فعلی امتحان الهی است و شرایط سختی است و نباید از روضههای خانگی در کنار خانواده غفلت کرد. باشد که مورد توجه و عنایت آقا امام عصر قرار گیرد".
وی درباره روضههای خانگی دو بیتیای نیز سرود: "برکت بسیار دارد روضههای خانگی/ رحمت سرشار دارد روضههای خانگی/ گو کلامی با توسل مشکل آسان میشود/ نسخه بر بیمار دارد روضههای خانگی".
انتهای پیام/