بانوان کرمانشاهی، نوروز ۱۴۰۰ صاحب بوستان اختصاصی میشوند
گروه استانها- بوستان بانوان کلانشهر کرمانشاه براساس وعده جدید مسئولان تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بوستان بانوان کرمانشاه یک طرح قدیمی است که مثل تعریض خیابان اصلی شهر یا تکمیل قطار شهری سالهاست خبرهای مربوط به آن در خبرگزاریها منتشر میشود و هر کدام از مسئولان زمانی برای افتتاح این بوستان تعیین میکنند، اما پس از سررسید زمان وعده داده شده خبری از افتتاح بوستان نیست.
در حالی بانوان کرمانشاهی از داشتن بوستانی اختصاصی محروم هستند که مجتبی یزدانی شهردار اسبق کرمانشاه و معاون فعلی خدمات شهری شهرداری تهران از وجود چهار بوستان ویژه بانوان در این کلانشهر و ساخت بوستان پنجم به مساحت 35 هکتار در منطقه چهار تهران و در محدوده جنگلهای لویزان خبرداده بود.
به هرحال طرح ساخت بوستان بانوان با هدف ارتقای سلامت و ورزش بانوان انجام میشود که در این بوستانها امکانات ورزشی مختلف بهصورت اختصاصی برای این بخش از جامعه وجود دارد تا بانوان بهراحتی و در فضایی مختص به خود بتوانند ورزش کنند. فعالیتی که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان منجر به نشاط روحی و افزایش سطح سلامتی جسمی بانوان میشود.
این درحالی است که ساخت بوستان بانوان در کرمانشاه پروژهای قدیمی است، زیرا در این طرح در دهه گذشته توسط استانداری کرمانشاه و شورای شهر پیگیری شد و پارک شاهد نیز با نصب یک تابلو محل اجرای این طرح شد، اما موضوعاتی مثل عبور قطار شهری از بالای بوستان، وجود نمایشگاه بینالمللی در کنار آن و کمپ مسافران سبب توقف اجرای این طرح شد.
براساس اعلام مسئولان شهرداری کرمانشاه مکانی به مساحت هفت هزار مترمربع و در حوالی بیمارستان حضرت معصومه(س) در شمال شهر کرمانشاه برای ساخت بوستان بانوان در نظر گرفته شده است که در این بوستان پیست دوچرخه سواری، زمین ورزشی، میز شطرنج، وسایل بازی و مکانی برای نگهداری از کودکان پیشبینی شده است.
شهرهای دوستدار کودک معرفی
زهره رستمی مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه در این رابطه به خبرنگار تسنیم گفت: طرحهایی به منظور ارتقای سلامت خانوادهها در حال اجرا و پیگیری است که بوستان بانوان کرمانشاه نیز در این راستا تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
رستمی با بیان اینکه طرح فرزندان با نشاط از طریق شهرداریها و کانون پرورش فکری در حال پیگیری است افزود: درحال تلاش هستیم که شهرهایی بهعنوان شهرهای دوستدار کودک معرفی شوند.
وی با اشاره به سند ارتقای زنان مصوبه شورای برنامهریزی استان عنوان کرد: این سند شامل 10 محور و 45 مؤلفه از جمله سلامت، اقتصاد و معیشت و امور رفاهی، آموزش، مشاوره و اطلاعرسانی، دین و ارزشهای اخلاقی و فرزندآوری است.
مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه گفت: دفتر امور بانوان استانداری در قالب این محورها اقداماتی انجام داده و همچنین عملکرد سایر نهادها را در زمینه این اهداف رصد میکند.
رستمی با اشاره به مهمترین طرحها در این زمینه عنوان کرد: طرح گفتوگوی ملی خانواده، تابآوری خانواده، همافزایی سازمانهای مردم نهاد، توانمندسازی زنان در سکونتگاههای غیررسمی و آموزش و ترویج تولیدات گواهی شده و استاندارد با تأکید بر توانمندسازی جوامع محلی از جمله این طرحها است.
مدیرکل امور زنان استانداری کرمانشاه با بیان اینکه طرح پژوهشی شناسایی آسیبها و راهکارهای توانمندسازی خانوادهها در حال اجرایی است گفت: در تمام محورهای عنوان شده با همکاری دستگاههای اجرایی اقداماتی در حال انجام است که نویدبخش آینده بهتر برای خانوادهها باشد.
انتهای پیام/832/ی