جانشین مرکز تخصصهای دریایی نداجا: نشر فرهنگ دفاعمقدس همکاری تمام دستگاهها را میطلبد
گروه استانها- جانشین فرماندهی مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت گفت: انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسل جوان همکاری تمام دستگاهها و نهادها را میطلبد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ناخدا یکم سید جواد حسینی امروز در دیدار هیئت رئیسه فرماندهی آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) رشت با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان اظهار داشت: همه وظیفه داریم تا از ظرفیت دستگاهها برای انتقال و پاسداشت ارزشهای دفاع مقدس استفاده کنیم.
جانشین فرماندهی مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت از آمادگی این مرکز در راستای همکاری با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان سخن گفت و در همین زمینه عنوان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بدون شک آثار و تبعات بسیار خوبی دارد و همه باید در این مسیر خطیر نقشآفرینی کنند.
حسینی بر اهمیت ویژه مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) رشت در تربیت نیروی انسانی کادر و وظیفه نیروی دریایی ارتش با استفاده از پتانسیلها و زیرساختهای مناسب اشاره کرد و ابراز داشت: مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) رشت در این حوزه توانمندیهای بسیار خوبی دارد.
حجتالاسلام علی محمد حسنزاده رئیس عقیدتی سیاسی مرکز فرماندهی آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت نیز در این جلسه ضمن پاسداشت یاد و خاطره رشادتهای شهدای گیلان اظهار داشت: حفظ آثار منحصر به فرد دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه استمرار تعاملات نداجا و این نهاد سبب خوشحالی دوستان و عصبانیت دشمنان انقلاب میشود اظهار داشت: ملت مظلوم اما خداجو و ولایتمدار کشورمان در طول هشت سال دفاع مقدس شجاعانه و دلیرمردانه پای آرمانهای خود در مقابل استکبار جهانی ایستاد.
سرهنگ پاسدار حسین مصطفیپور جمله مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "این داشتهها گنجینه است و باید بماند" را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: رسالت و وظیفه سنگین ما این است که فرهنگ غنی ایثار و شهادت را سینه به سینه و نسل به نسل برای جوانان امروزی بدون افراط و تفریط، واقعیتهای رخ داده بازگو کنیم.
وی نقش مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان گیلان در جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس را مورد توجه قرار داد و با تأکید بر اینکه از افتخارات استان گیلان با توجه به فاصله هزار کیلومتری از جبهههای نبرد 340 رزمنده زن و 8 هزار شهید گلگون کفن است تصریح کرد: از این تعداد 3 هزار و 700 شهید متعلق به ارتش است.
بایرامی شهدای برجسته گیلان را مورد اشاره قرار داد و با تأکید بر اینکه نخستین شهید روحانی انقلاب شهید یونس رودباری از این استان است افزود: تنها شهید وزیر دفاع کشور شهید سرلشکر موسی نامجوی و استاد خلبان ممتاز کشور شهید اقبالی دوگاهه و تنها شهید استاندار کشور شهید انصاری متعلق به خطه گیلان است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان با بیان اینکه روند اجرای پروژه باغ موزه استان گیلان بیش از 70 درصد با موزههای دیگر استانها متفاوت است افزود: در اینجا از اقدامات مؤثر فرماندهی مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) در مورد حفظ و جمع آوری اسناد تشکر میکنم.
مصطفیپور ساخت و تکمیل هر چه زودتر باغ موزه دفاع مقدس گیلان را لازم و ضروری اعلام کرد و در مورد سایر ویژگیهای این پروژه فرهنگی نیز اظهار داشت: بیش از 50 درصد باغ موزه دفاع مقدس استان گیلان به نیروی دریایی ارتش اختصاص داده شد و امیدواریم در فروردین سال 1400 از آن رونمایی شود.
انتهای پیام/614/ ع