کهگیلویه و بویراحمد| روستاهایی که چشم انتظار شبکههای برق هستند
گروه استانها- برخی روستاهای زیر ۲۰ خانوار کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق محروم هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، خدمات رسانی به روستاهای کهگیلویه و بویراحمد بهدلیل واقع شدن در مناطق کوهستانی و توپوگرافی خاص این استان شرایط متفاوت تری نسبت به سایر استانهای دیگر ایران دارد.
وجود جنگلهای وسیع در ارتفاعات سخت از سویی دیگر این خدمات رسانی بویژه در حوزههای برقرسانی، آبرسانی و گازرسانی را با مشکلات عدیدهای روبهرو کرده است.
در حوزه برقرسانی، طول فیدرها و شبکههای طولانی برق در جنگلهای پُر پُشت استان کهگیلویه و بویراحمد از یکسو، پراکندگی روستاها از سویی دیگر، کار برای انتقال شبکههای برق را به روستاهای این استان، سخت و طاقت فرسا تبدیل کرده است.
اگرچه بیش از 95 درصد روستاهای این استان اکنون از نعمت برق پایدار برخوردار هستند اما تاسیس روستاهای جدید در مناطق سخت گذر بدلیل برخی حساسیتهای ساکنان در حفظ مواریث گذشتگان، نیازمند تخصیص اعتبارات کلان برای ارائه خدمات است.
بهرهمندی 174 خانوار روستایی از برق
کارشناس طرح روستایی شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از برقرسانی به 174 خانوار روستایی در هفته دولت امسال در این استان خبر داد و گفت: این خانوارها در 17 روستا سکونت دارند.
غلامعباس افراس افزود: برای برقرسانی به این خانوارها بیش از 138 میلیارد ریال هزینه شده که اکنون آماده بهره برداری هستند.
وی با تشریح چگونگی برقرسانی به این خانوارها در شرایط سخت اقتصادی، خاطرنشان کرد: از 17 روستای عنوان شده، 7 روستا در بویراحمد، سه روستا در چُرام، سه روستا در باشت ، 2 روستا در بهمئی و یک روستا در کهگیلویه قرار دارند.
کارشناس طرح روستایی شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای برقرسانی به این روستاها 22 کیلومتر شبکههای فشار ضعیف و متوسط برقرسانی شده و از سویی 20 دستگاه ترانسفورماتور نیز برای این برقرسانی احداث شده است.
افراس، سخت گذری، پراکندگی، دوری از شبکه های برقرسانی و نبود محورهای مواصلاتی مناسب را از مهمترین مشکلات کنونی برای برقرسانی به روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان و خاطرنشان کرد: بیش از هزار و 767 روستا با جمعیت خانواری 56 هزار خانوار از نعمت برق پایدار در این استان برخوردار هستند.
انتهای پیام/ 541/ ت