سیطره بانک‌ها بر پروژه‌ها و واحدهای ‌صنعتی ‌سراسر کشور / تملک غیر‌باورانه‌ واحدهای تولیدی‌ از سوی بانک‌ها


سیطره بانک‌ها بر پروژه‌ها و واحدهای ‌صنعتی ‌سراسر کشور / تملک غیر‌باورانه‌ واحدهای تولیدی‌ از سوی بانک‌ها

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: خارج کردن واحدهای تولیدی و صنعتی کشور از تملک بانک‌ها اولویتی است که درصدد تحقق آن هستیم.

سید علی آقازاده در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، ضمن اشاره به صحبت‌های دبیر ستاد رفع موانع تولید کشور و آمارهایی که از این نهاد در مورد تملک واحدهای تولیدی کشور توسط بانک‌ها ارائه می‌شود اظهار داشت: خارج کردن واحدهای تولیدی و صنعتی کشور از این قید و بند و احیاء مجدد آن‌ها در سال جهش تولید در دستور کار قرار دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مشکلات و چالش‌هایی که برای مراکز تولیدی و صنعتی سراسر کشور در سال‌های اخیر اتفاق افتاده است را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: چرخه تولید کشور در سنوات گذشته با مشکلاتی نظیر تأمین مواد اولیه مواجه شد که این موضوع در روند فعالیت آن‌ها اثر منفی برجای گذاشت.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه در سال‌های گذشته پشتیبانی و حمایت‌هایی که باید از سوی دولت در جهت رونق تولید و صنعت و چرخه اقتصاد کشور انجام می‌شد به خوبی انجام نشده است تصریح کرد: به دلیل تمام مشکلات و مؤلفه‌های یاد شده چرخه تولید با مشکلات زیادی از جمله از طرف بانک‌ها مواجه شد.

وی اعطاء تسهیلات، منابع بانکی و وام به واحدهای تولیدی و صنعتی کشور و کارآفرینان را در سنوات گذشته مورد توجه قرار داد و در همین زمینه ابراز داشت: به دلیل عدم انجام تعهدات توسط تولیدکنندگان و صنعتگران، بانک‌های عامل نیز در یک شرایط غیر‌باورانه، واحدهای تولیدی، طرح‌ها و پروژه‌ها را به تملک خود در آوردند.

آقازاده با بیان اینکه تعداد طرح‌ها، پروژه‌ها و واحدهای تولیدی صنعتی که در سراسر کشور به تملک بانک‌ها در آمده‌اند قابل توجه است خاطرنشان کرد: این‌ها مشکلاتی است که به هر حال در کشور وجود دارد و از طرفی مجلس نیز تأکید بسیار دارد که با هر روشی که شده راه حلی برای برون رفت از آن پیدا کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه احیاء و بازگرداندن واحدهای تعطیل شده به چرخه تولید هدفی است که مجلس آن را دنبال می‌کند عنوان کرد: همه مسئولان دستگاه‌ها و بانک‌های عامل باید برای تحقق این کار آن هم در سال مزین به جهش تولید وارد میدان شوند تا استفاده از حداکثر توان تولید داخلی را شاهد باشیم.

نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی و احیاء پروژه‌ها و خروج طرح‌های تولیدی از تملک بانک‌ها باید هم حقوق بانک‌ها و هم واحدهای تولیدی و صنعتی درنظر گرفته شود افزود: در این میان مشکلات، چالش‌ها و گرفتاری‌های مؤسسات اقتصادی و پروژه‌ها نیز باید مدنظر قرار گیرد و تدابیر هم در همین راستا در حال پیشروی است.

آقازاده وجود مشکلات و چالش‌های واحدهای تولیدی گیلان، تعطیلی برخی از آن‌ها و تملک برخی از واحدها توسط بانک‌ها را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: بدون شک این مشکلی که در حال حاضر در سراسر کشور و استان گیلان به وجود آمده است به هیچ عنوان قابل قبول نیست و سعی داریم برای آن چاره‌ای بیندیشیم.

وی فعال‌سازی پروژه‌ها و طرح‌های تولیدی و صنعتی کشور و استان گیلان در کنار رایزنی‌ها و تلاش‌های نمایندگان مجلس در این حوزه را از مواردی که جزو اولویت‌های کاری در سال جهش تولید محسوب می‌شود ذکر کرد و بیان داشت: انتظار داریم تمام دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط نیز در این هدف بسیار مهم به شکل اثربخش‌تری ظاهر شوند.

به گزارش تسنیم، میثم زالی دبیر ستاد رفع موانع تولید کشور در سفر خود به استان گیلان و شهر رشت در تاریخ 12 مرداد امسال با بیان اینکه 2 هزار و 400 واحد تولیدی کشور در تملک بانک‌ها هستند خواستار تغییر رویه دادن بانک‌ها در مواجه با مباحث تولیدی و تولیدکنندگان شده بود.

انتهای پیام/614/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon