سنت قرض‌الحسنه در مساجد و هیئات مذهبی استان مرکزی احیا می‌شود


سنت قرض‌الحسنه در مساجد و هیئات مذهبی استان مرکزی احیا می‌شود

گروه استان‌ها- دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان مرکزی با بیان اینکه سنت قرض‌الحسنه در مساجد و هیئات مذهبی استان مرکزی احیا می‌شود گفت: ۳۰ مسجد و ۱۰ هیئت مذهبی در تهیه و توزیع کمک مومنانه در حاشیه شهر اراک مشارکت کردند.

حجت‌الاسلام رضا تاج آباد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراسم‌های عزاداری ماه محرم اظهار داشت: بر اساس آنچه ستاد ملی مبارزه با کرونا در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های عزاداری ماه محرم ابلاغ کرده و باتوجه به تاکید مقام معظم رهبری در این زمینه همه باید رعایت کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه بیماری کرونا همچنان در جامعه افراد بسیاری را درگیر می‌کند و خسارات بسیاری که در زمینه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی وارد کرده کمک مومنانه این روزها یکی از اقدامات مهم برای کمک به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از شیوع این بیماری در جامعه است.

دبیرجبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ادامه داد: در ابتدا باید مردم را برای کمک به هم‌نوعان و نیازمندان اطراف خود تشویق کنیم به طوری که امام حسین(ع) ساحل نجات را بی تفاوت نبودن نسبت به هم‌نوعان و آحاد مردم دانستند و امام(ره) درباره کسانی که نسبت به مظلومان و محرومان بی تفاوت هستند، گفتند این افراد مسلمان نیستند و نسبت به مسلمان بودن آنها شک دارم.

تاج آباد تصریح کرد: اکنون در جامعه مشکلات و گرفتاری‌های قشر آسیب‌پذیر برطرف نشده است و کمک مومنانه نباید در بخش‌های معیشتی و حمایتی متمرکز شود بلکه باید صندوق‌های قرض‌الحسنه محلی را در هیئات و مساجد تقویت و احیا شوند.

وی بیان کرد: پس از انجام این کار با شناسایی نیازمندان و افرادی که معیشت آنها به سبب شیوع این بیماری آسیب دیده وام‌های 100 درصد قرض‌الحسنه بلند مدت به آنها داده شود که با این کار می‌توانیم مبلغ نهضت عاشورا باشیم.

دبیرجبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان مرکزی ادامه داد: احیای سنت قرض‌الحسنه اولویت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در مساجد، هیئات مذهبی و موسسات خیریه است که در این راستا صندوق قرض‌الحسنه سیدالشهدا هیئت بیت المهدی(عج) به نام صندوق مودت راه اندازی شده و زیرساخت‌های لازم برای ارائه تسهیلات از این صندوق به نیازمندان فراهم شده است.

تاج آباد تصریح کرد: مداحان، مدیران هیئات مذهبی، امامان مساجد و هیئات امنا اگر خواستار راه‌اندازی صندوق قرض الحسنه هستند می‌توانند با معرفی خود و اعلام به صندوق مودت از این امکان استفاده کنند.

وی افزود: هیئات مذهبی و مساجد در قالب بسته‌های معیشتی در رزمایش کمک مومنانه فعالیت می‌کنند همچنین ستاد مردمی اطعام غدیر درعید غدیر 8 دام سنگین قربانی کرد و بیش از 7 هزار و 500 بسته گوشت قربانی از عید قربان تا غدیر بین نیازمندان توزیع کردند.

دبیرجبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان مرکزی ادامه داد: در این اقدام خداپسندانه 30 مسجد و 10 هیئت مذهبی شرکت کردند و در مساجد، هیئات و مراکز فرهنگی توزیع شد همچنین کمک مومنانه توسط کمیته بانوان جبه فرهنگی انقلاب اسلامی جمع‌آوری شد و با اولویت توزیع بین محرومان در مساجد علی ابن ابی طالب(ع) کوی امام علی(ع)، مسجد امام موسی(ع) کوی ولیعصر و مسجد امام سجاد(ع) کوی سجادیه توزیع شد.

تاج آباد افزود: فرهنگ مقابله با ویروس کرونا در بین مردم نهادینه شده و باید با رعایت نکات بهداشتی این بیماری جدی گرفته شود و زنجیره انتقال ویروس را قطع کنیم، این ویروس بهانه‌ای شد تا ببینیم همانطور که در مساجد و هیئت‌ها در کنار هم هستیم آیا دل‌های ما به هم پیوند خورده، بنابراین اگر این تجمعات و شور حسینی ما را تبدیل به اجتماع عظیم قلبی نکند ضرر کردیم.

انتهای پیام/713/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon