همکاری دستگاههای مرتبط برای حفظ سلامت دانشآموزان چهارمحال و بختیاری
گروه استانها - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: حفظ سلامت دانشآموزان، سالمسازی محیط آموزش و رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی لازم است و تمام دستگاههای مرتبط، ملزم به همکاری هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری پیش از ظهر امروز با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و اعضای شورا در محل استانداری برگزار شد.
جعفر مردانی در این جلسه ضمن اشاره به آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه، اظهار داشت: درصورت اصلاح زیرساختهای مرتبط و حرکت به سمت سرمایهگذاری، بسیاری از دغدغهها در خصوص این نهاد برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: در جلسات شورای آموزش و پرورش، مسائل و مشکلات بر اساس نیازسنجیهای صورت گرفته و آسیبشناسی، مطرح و در مجموع با تعامل و همافزایی در همه بخشها، تصمیمات اثربخش اتخاذ میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به یکی از بخشهای تحولی در آموزش و پرورشی که اضافهوزن است، توضیح داد: این مشکل به علت تغییر سبک زندگی ایجاد شده که بایستی مجموعه آموزش و پرورش باتوجه به سند تحول بنیادین در راستای این مشکل تا رفع آن گام بردارد.
وی توضیح داد: در خصوص چاقی، اضافه وزن و حتی در مواردی در مناطق محروم و کمبرخوردار سوء تغذیه و دانشآموزان بازمانده از تحصیل، برخلاف تمامی محدودیتها کارهایی انجام شده ولی نیاز است کارگروهی تشکیل شود و از تمامی ظرفیتها برای رفع این مشکلات اقدام شود.
مردانی اشاره کرد: پویشی در جهت کمک به دانشآموزان کمبرخوردار برای تجهیز و تهیه ابزار آموزش از طریق فضای مجازی ایجاد شده است که همت مسئولان، سازمانهای مردم نهاد و خیرین را میطلبد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر حفظ سلامت عمومی که اولویت تمامی مدیران است، توضیح داد: در بحث بازگشایی مدارس، دستورالعملهایی رسیده که با توجه به سه وضعیت سفید، زرد و قرمز، با جزئیات دقیق سناریوهای گوناگونی برنامهریزی شده که مناطق بایستی بصورت بومیسازی اجرایی کنند.
وی ضمن اشاره به شرایط ایجاد شده به علت وجود ویروس کرونا عنوان کرد: نیاز است علوم پزشکی استان با آموزش و پرورش، ارتباط تنگاتنگی داشته باشد که آموزش و پرورش متناسب با شرایط موجود و وضعیتها اقدامات خود را انجام دهد.
مردانی در پایان صحبت خود ضمن بیان اینکه فراهم نمودن زیرساختها با محوریت فضای مجازی با همکاری سایر دستگاهها ازجمله مخابرات، صدا و سیما و... ضروری است، خاطر نشان کرد: حفظ سلامت دانشآموزان، سالمسازی محیط آموزش و رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی از جمله ماسک، فاصله و ضدعفونی لازم است و تمام دستگاههای مرتبط، ملزم به همکاری هستند تا در آستانه سال تحصیلی جدید تمامی دغدغهها رفع شوند.
فرحناز قائدامینی در ادامه این جلسه با اشارهای گذرا به اقدامات انجام شده در ماههای گذشته، اظهار داشت: در بحث توسعه سنواتی اقداماتی انجام شده که به لحاظ عملکردی به شاخصهای مدنظر نزدیک شدیم.
وی ادامه داد: باتوجه به نرخ بالای بیکاری در سطح استان چهارمحال و بختیاری، تلاش شده دانشآموزان به هدایت لازم برای حضور در جامعه برسند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در پایان صحبت خود به بحث یکپارچه کردن مدیریت مدارس پیشدبستانی خاطرنشان کرد: با حمایت و قاطعیت این مدیریت به آموزش و پرورش واگذار شد.
ملکمحمد قربانپور، فرماندار شهرستان لردگان در ادامه جلسه به صورت ویدئو کنفرانس در خصوص دانشآموزان بازمانده از تحصیل با اشاره به طرح «آبا» و برنامهریزیهایی که در این خصوص انجام شده، اظهار داشت: در این شهرستان 249 دانشآموز بازمانده از تحصیل وجود دارد که علل مختلفی از جمله جمعیت، ایاب و ذهاب، برخی تعصبات و نبود مدارس شبانهروزی، در این موضوع تاثیرگذار است.
محمود کیانی، فرماندار اردل نیز در ادامه با اشاره به بحث عدالت آموزشی و سند تحول بنیادین، توضیح داد: در مناطق محروم شرایط آموزش متفاوت و از حیث امکانات و تجهیزات در حدود 30 درصد فاقد دسترسی به اینترنت و بیش از 60 درصد فاقد تلفنهمراه هوشمند هستند.
وی با عنوان اینکه در مناطق محروم بحث سوء تغذیه مطرح است، گفت: در مناطق محروم دغدغهها متفاوت است، از جمله دورافتاده و برفگیر بودن برخی روستاها، مشکلات ایابذهاب، عدم توان مالی و... که برنامهریزی متفاوتتری میطلبد.
جواد نجفی، معاون امور اجتماعی بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص دانشآموزان بازمانده از تحصیل، توضیح داد: برخی از این دانشآموزان به علت عدم توانایی و محدودیتهای خاصی که دارند از جمله بدسرپرست، بیسرپرست، کودککار و برخی بیمارهای خاص، امکان تحصیل ندارند. برای حدود سه هزار و 600 دانشآموز که در حوزه اجتماعی و توانبخشی شناسایی شده، باید بستههای حمایتی و تجهیزات برای استفاده از امکانات آموزشی، تهیه و برنامهریزی شود تا از آموزش بهره ببرند.
انتهای پیام/7540/ش