شهردار شهرکرد: به دنبال ایجاد وفاق اقوام در شهرکرد هستیم

شهردار شهرکرد: به دنبال ایجاد وفاق اقوام در شهرکرد هستیم

گروه استان‌ها - شهردار شهرکرد گفت: متأسفانه برخی از مواقع تفرقه و اختلافات قومی و قبیله‌ای بین افراد بومی و غیربومی ساکن شهرکرد سبب خروج امکانات از شهر شده بنابراین به دنبال آن هستیم تا یک وفاق بین اقوام ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شامگاه چهارشنبه، نخستین نشست ‌خبری و‌ جلسه پرسش و پاسخ بهادرعبدالغنی، شهردار شهرکرد با فعالان فضای مجازی مرکز استان برگزار شد.

بهادر عبدالغنی در این نشست با بیان اینکه پیگیری مطالبات مردم توسط این افراد نوعی ایثار محسوب می‌شود، اظهارداشت: دغدغه و دلسوزی این افراد جهت رفع مشکلات و مطالبات مردم ستودنی است و تاکنون این افراد هیچ مطالبه شخصی از مجموعه مدیریت شهری نداشته‌اند.

وی با بیان اینکه به تعهدات خود تا پایان فعالیت کاری در این جایگاه پایبند هستم، افزود: اجرای عدالت اجتماعی یکی از تعهداتی بوده که پایبند این موضوع می‌باشم و نقدهایی که می‌شود قطعاً در راستای توسعه شهر است که می‌پذیرم.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه در آینده تغییراتی در سیستم خواهیم داشت، بیان کرد: در همه عرصه‌ها به ویژه انتصابات، نقدها بررسی و اگر به نقطه ضعفی برسیم از آن انتصاب صرفه نظر می‌شود چرا که برخی از نقدها قابل تأمل است.

وی با اشاره به استقلال شهردار و شهرداری در تصمیم‌گیری‌ها گفت: بنده به عنوان شهردار شهرکرد در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و انتصابات و... باج به شخص، مالک و یا عضوی از شورا نخواهم داد و تغییرات آینده در سیستم برای بهبود شرایط خواهد بود، هر چند در جذب نیرو مشکلاتی داریم اما از ظرفیت نیروهای توانمند در سیستم به خوبی بهره‌مند خواهیم شد.

عبدالغنی با اشاره به ایجاد وحدت و وفاق بین افراد بومی و غیربومی در شهرکرد ادامه داد: متأسفانه برخی از مواقع تفرقه و اختلافات قومی و قبیله‌ای بین افراد بومی و غیربومی ساکن شهرکرد سبب خروج امکانات از شهر شده است بنابراین به دنبال آن هستیم تا یک وفاق بین اقوام ایجاد شود که نامگذاری یک میدان به نام «بی‌بی مریم بختیاری» یکی از این اقدامات می‌باشد.

وی با اشاره به زیرساخت‌های ضعیف ناحیه غرب شهرکرد گفت: محلات مهدیه، اشکفتک و چالشتر در اعتبارات عمران و بازآفرینی جزو محلات کمتر برخوردار محسوب شد و در همین راستا 15 میلیارد تومان در ناحیه غرب تاکنون هزینه شده است.

شهردار شهرکرد با اشاره به اجرای شبکه فاضلاب با همکاری شهرداری تصریح کرد: در ناحیه غرب کوچه‌هایی که شبکه فاضلاب آن‌ها تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند در اولویت اجرای آسفالت قرار دارند.

عبدالغنی با اشاره به جمع‌آوری سد معبرهای ناحیه غرب تصریح کرد: جمع‌آوری افرادی که سبب ایجاد سدمعبر شده‌اند اقداماتی انجام خواهد شد و از ظرفیت نیروی انتظامی در این راستا استفاده می‌شود.

وی با اشاره به جمع‌آوری کیوسک‌های سه‌راهی خوزستان گفت: با توجه به اینکه یکسری افراد برای جمع‌آوری این کیوسک‌ها نگرانی‌هایی داشتند بنابراین تاکنون تعیین تکلیف نشده بودند اما ما با توجه به اینکه حکم دادستان را داشتیم در راستای برخورد با آن‌ها سریعا اقدامات لازم را انجام و کیوسک‌هایی برای آن‌ها در مکانی دیگر پیش‌بینی شد.

شهردار شهرکرد با اشاره به نصب المان‌های شهری خاطرنشان کرد: در راستای تغییر المان میدان 12 محرم طی یک فراخوان طرح‌ها ارائه و در پایان از مجموع 5 طرح برگزیده یک طرح نهایی انتخاب که عملیات اجرایی بزودی شروع می‌شود.

عبدالغنی با بیان اینکه در بودجه سال جاری مشکلات بسیاری وجود دارد، گفت: در راستای رفع این مشکلات در سال آینده برنامه‌ای براساس ظرفیت‌ها تهیه و تدوین خواهد شد تا بتوان بودجه را طبق برنامه مورد نظر برنامه‌ریزی نماییم.

وی با بیان اینکه امسال تاکنون 63 درصد بودجه شهرداری محقق شده است، تصریح کرد: بودجه امسال شهرداری مجموع 230 میلیارد تومان بوده که با توجه به شرایط کرونا به صورت کامل محقق نشده است اما در تلاش هستیم که سال آینده بتوانیم بودجه شهرداری را افزایش دهیم.

عبدالغنی با اشاره به بازارهای میدان امامزادگان دوخاتون(س) افزود: رونق این بازارها می‌تواند درآمد پایداری برای شهرداری محسوب شود.
شهردار شهرکرد با اشاره به احداث روگذر و زیرگذر میدان معلم بیان کرد: اجرای این طرح می‌تواند زمینه اشتغال 1500 نفر را در شهرکرد فراهم کند.

اکبر ایازی مدیر ارتباطات شهرداری شهرکرد در این نشست  با بیان اینکه فعالان فضای مجازی رهبران فکری هستند، گفت: این افراد در انعکاس و انتقال پیام ما در رسانه‌ها به گروه‌های اجتماعی و مردمی نقش محوری و پرنفوذ دارند و در اصل چارچوب فکری و الگوی رفتاری شهروندان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: در روابط عمومی به بحث ارتباط با فضای مجازی، صدا و سیما و رسانه‌ها اعتقاد راسخ داریم و برهمین اساس اولین جلسه با فعالان فضای مجازی را پس از 3 ماه از گذشت انتصاب شهردار تشکیل دادیم.

گفتنی است در این نشست فعالان فضای مجازی و ادمین‌های کانال‌های شهرکرد به بیان نظرات خود پرداختند.

مرضیه نظری‌زاده مدیر کانال مهدیه پیام در ابتدا با اشاره به مشکلات ناحیه غرب شهرکرد به ویژه محله مهدیه اظهارداشت:محله مهدیه دارای قدمت بالایی است اما متأسفانه مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته و به حاشیه شهر تبدیل شده است.به جز جمع‌آوری زباله‌ها مردم این محله خدماتی از شهرداری بهره‌مند نمی‌شوند.

وی سدمعبر در معابر ناحیه غرب شهرکرد را یکی دیگر از مشکلات عنوان و بیان کرد: در سطح شهر هم سدمعبر وجود دارد و در پیاده‌روها می‌باشد اما در ناحیه غرب سدمعبر در حاشیه خیابان سبب ایجاد خطر برای جان مردم شده است. عدم آسفالت کوچه‌ها، نبود فضای سبز و فعالیت برخی کارگاه‌های ضایعاتی که سبب سلب آسایش مردم مهدیه شده است از دیگر مشکلات مردم در این محله است. احداث پارک در یکی از بدترین قسمت‌های این محله یکی از تصمیماتی بوده که امروز مشکلاتی را ایجاد کرده است.

فرانک باقری مدیر کانال شهرکرد آنلاین نیز در ادامه گفت: یکی از مطالبات مردمی که برای ما ارسال شده است نصب المان‌های شهری بوده که می‌طلبد از سوی شهرداری پیگیری شود.

پوریا حشمتی مدیرکانال مهدیه خبر در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه چالشتر قدمت بالایی دارد می‌توان بحث جذب توریسیم را در آن مطرح کرد و ظرفیت خوبی در این راستا دارد همچنین امامزاده سلطان محمد سبز پوش یکی از امامزادگانی است که می‌توان توریسم مذهبی را در این مکان مطرح کرد.

وی با بیان اینکه آرامستان ناحیه غرب باید ساماندهی شود، خاطرنشان کرد: در راستای مدیریت آرامستان می‌توان هیئت امنایی از مردم 3 محله انتخاب شود.می‌طلبد تعامل و ارتباط روابط عمومی با فعالان مجازی جهت رفع مطالبات مردمی بیشتر شود.

عباس ابراهیمی مدیر کانال چالشتر مرکز قدیم چهارمحال نیز در ادامه نشست بیان کرد: در ناحیه غرب شهرکرد هیچ پارکی وجود ندارد اما یکسری وسایل برای پارک امامزاده سلطان سبز پوش خریداری شده است. ورودی چالشتر از سمت سامان دارای یکسری تابلوهایی بود که متاسفانه این تابلوها برداشته شده که یکی از گلایه‌ها مردم می‌باشد.

وی  با اشاره به ساخت بیمارستان در چالشتر خاطرنشان کرد: در گذشته یک بیمارستان در چالشتر وجود داشت که به کلینیک دندانپزشکی تبدیل شده است که اگر یک بیمارستان احداث شود مردم از شهرهای اطراف سمت چالشتر می‌توانند به این بیمارستان مراجعه کنند. طرح کمربندی جنوبی که از چالشتر عبور می‌کند چند سالی است که بلاتکلیف مانده و هیچ‌گونه پیشرفتی نداشته است.

خداداد جلیل‌پیران مدیرکانال ایل نیوز در ادامه نشست با بیان اینکه فضای مجازی جای خود را میان مردم باز کرده است، گفت: مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود تنها مطالبات مردمی است. تعامل مدیران و مسئولان با فعالان فضای مجازی می‌تواند سبب موفقیت‌هایی شود و رهاورد این موفقیت برای توسعه شهر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: شهرکرد مرکز سیاسی و اقتصادی و به عنوان مرکز استان می‌باشد که از سایر شهرستان‌های اقوامی را ذینفع دارد بنابراین در مجموعه مدیریت شهری باید حقوق این افراد مدنظر قرار گیرد. ورودی‌ها معرف شهر هستند می‌طلبد در راستای فضای سازی ورودی شهر اقداماتی انجام شود.

صادق صدری نژاد مدیرکانال دهکرد آنلاین و چهارمحال خبر در ادامه این نشست بیان کرد: تشکیل جلسه با فعالان مجازی یک نقطه قوت و مثبت محسوب می‌شود اما مطالباتی که امروز در این نشست مطرح شد باعث تاسف است که در سال 2020 هنوز مطالباتی از جمله آسفالت نبودن معابر را می‌شنویم هرچند این مطالبات به حق و مشکلات از گذشته وجود داشته است.

وی با بیان اینکه از حدود 10 سال گذشته هیچ اتفاقی در شهرداری رخ نداده است، گفت: مشکلاتی از گذشته در شهرکرد وجود دارد که باید ببینیم بر چه اساسی تصمیم بر احداث برج دوقلو گرفته شده و چرا اطراف امامزاده که باید فضا باز باشد ساخت و سازهایی انجام شده که امروز درآمدی ندارد، سرمایه‌های شهر کجا هزینه شده است؟

صدری‌نژاد ادامه داد: برداشت بنده این است که در مدیریت شهری مشکل داریم و شورای شهر ما هیچ تصمیم قاطعی نمی‌تواند بگیرد که ملاحظات سیاسی و قومی و قبیله‌ای در آن وجود نداشته باشد و آقایان نگاه جامع به مدیریت شهری نداشته و شهردار نپذیرفته است که شهردار یک شهر شده است.

اشکان نوری‌زاده مدیر کانال شهرکردما نیز در ادامه این نشست بیان کرد: از نظر نحوه ارتباط و شروع  فعالیت حضرتعالی روابط به سمت سردی گرایید و این گلایه را دارم که شنیدن عقیده مخالف الزاماً به معنی دخالت در تصمیم‌گیری نیست و چه بسیار مدیران که مانند قبل در شنیدن حرف مخاطب مخالف هم  کچ سلیقگی کردند و حتی از شنیدن توصیه‌های بسیار راحت فرار کردند و هر آنچه گفته شد عکس آن را عمل کردند.

وی گفت: امیدوارم بعد از این جلسه به یک وفاق برسیم چرا که فعالان فضای مجازی به دنبال رانت، اعمال سلیق و نفوذ نیستند و هر آنچه را که می‌دانند صادقانه می‌گویند.مطالبات و مشکلاتی که مطرح شد شاید انجام همه آن‌ها برای شما مقدور نباشد اما اگر قرار است پروژه‌ای شروع و نیمه تمام رها شود اصلا نباید شروع شود بنابراین در راستای تکمیل پروژه‌ها باید تلاش شود.

نوری‌زاده با اشاره به زیرساخت‌ها خاطرنشان کرد: شورای شهر به عنوان مغز متفکر شهرداری در حال سکته به سر می‌برد و بعد از حوادث سال گذشته دست به عصا و بدون فکر به دنبال گذران وقت است و نمی‌توان این موضوع را انکار کرد چرا که شورای شهر برای شهرداری قابلیت تصمیم‌گیری ندارد.

هومن کوهی مدیرکانال شهر نیوز و دیده‌‌بان شورا در ادامه این نشست بیان کرد: شهردار شهرکرد یک شهر ورشکسته، بدهکار و یک بودجه بسته شده و یک پرسنلی که 10 سال تنبل تقویت شدند را تحویل گرفته است.در حال حاضر مشکلاتی وجود دارد که می‌توان با یک هم‌فکری و انتخاب مشاور و معاونین و مدیران توانا آن‌ها را رفع کرد.

وی ادامه داد: توسعه و رفع مشکلات شهر یکی از موفقیت‌های شهر خواهد بود و همزمان با پیشرفت شهر، مردم هم پیشرفت خواهند کرد و به خود می‌بالند که در شهرکرد زندگی می‌کنند.فعال کردن روابط عمومی و پاسخ بودن روابط عمومی، بازگشت کارکنان آتش‌نشانی که با توجه به مافیایی که وجود داشت جابجا شده بودند، جابجایی برخی از نیروها و برخورد با بی‌قانونی از اقدامات خوب شهردار جدید بوده است.

کوهی خاطرنشان کرد: انتصاب افراد حق شهردار است اما افرادی که نقد به آن‌ها وارد است نباید نسبت به انتصاب آن‌ها پافشاری شود.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon