پیگیری قتل دو صیاد ایرانی توسط امارات/ مجوز صید در تفاهم‌نامه ایران و چین نیست


پیگیری قتل دو صیاد ایرانی توسط امارات/ مجوز صید در تفاهم‌نامه ایران و چین نیست

رئیس سازمان شیلات ایران در ارتباط با تفاهمنامه راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین گفت: تفاهم نامه در مرحله بررسی‌های کارشناسی است و هیچ‌گونه مجوز خاصی به صیادان چینی داده نشده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، نبی الله خون میرزایی رئیس سازمان شیلات ایران امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در ارتباط با انتشار فیلم هایی در فضای مجازی درباره صید کشتی‌های چینی در آب‌های ایران گفت: تا امروز مستنداتی مبنی بر حضور کشتی‌های ترال  یا کشتی های چینی در نزدیکی سواحل ما به دستمان نرسیده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره صید ضمنی 50 درصدی کشتی‌های ترال گفت: ادوات و خود صید کشتی‌های ترال قبل و بعد از صید چک می‌شود. همچنین در طول فعالیت این کشتی‌ها یگان نظارتی کشور توجه لازم را به این کشتی‌ها دارند تا اجازه صید ضمنی غیر متعارف داده نشود.

رئیس سازمان شیلات ایران ادامه داد: جامعه صیادی کشور در قالب اتحادیه‌ها و تشکل ها گزارشی تا به امروز در خصوص حضور کشتی‌های چینی در آب‌های ایران یا صید ضمنی بالا و غیرقانونی کشتی‌های ترال ارائه نداده‌اند و فیلم‌هایی که در این ارتباط در فضای مجازی منتشر شده، مربوط به بهره‌برداران غیرقانونی است که خود آنها به صورت غیرمجاز از منابع انفال بهره‌برداری می‌کنند در حالیکه این منابع حق بهره‌برداران مجاز و قانونی است.

 

خون میرزایی در ارتباط با صید ماهی حرام گوشت یال اسبی نیز گفت: با توجه به باز شدن بازارهای صادراتی در سال‌های گذشته صید این ماهی رونق مناسبی پیدا کرده و به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

تفاهم نامه  راهبری 25 ساله ایران و چین مجوزی به صیادان چینی نمیدهد

وی در ارتباط با تفاهمنامه راهبردی 25 ساله ایران و چین گفت: باتوجه به اینکه  تفاهم نامه  در مرحله بررسی‌های کارشناسی است هیچ‌گونه مجوز فعالیت خاصی به صیادان چینی داده نشده است.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: هر گونه مجوز صید صرفاً به اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی اختصاص می‌یابد و در صورتی که ظرفیت جدیدی وجود داشته باشد مجوز به صیادان ایرانی داده خواهد شد.

خون‌میرزایی گفت: ایران رتبه اول صید ماهی در اقیانوس هند را در اختیار دارد و تنها صیادان خارجی که در ایران وجود دارند برای کشتی‌ها و ناوگان صیادی ایرانی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این افراد به عنوان نیروهای فنی در ناوگان ایرانی حضور دارند و به طور شخصی صید برای خود ندارند.

رئیس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: در مجموع کمتر از 50 نفر در ناوگان‌های صیادی ایرانی به عنوان نیروی متخصص وجود دارد.

خون میرزایی اظهار کرد: با همکاری موسسه تحقیقات شیلات بر روی ماهی تیلاپیا فعالیت تحقیقاتی مناسبی انجام شده و این گونه اکنون در سه استان کشور در سطحی بالغ بر 550 تن تولید می‌شود.

پیگیری قتل دو صیاد ایران توسط امارات

وی گفت: با توجه به قتل دو صیادایرانی به دست نیروهای مسلح اماراتی از وزارت امور خارجه درخواست می‌کنیم که هر چه سریع به این موضوع رسیدگی کند.

خون میرزایی همچنین از آزاد شدن چند تن از صیادان ایرانی خبر داد و گفت:  این افراد در اسارت دزدان دریایی سومالیایی قرار داشتند.

وی اظهار داشت: در سال جاری برای تولید یک میلیون و 280 هزار تن اواع محصولات شیلاتی برنامه ریزی شده است. 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon