گزارش ویدئویی| روایت تسنیم از شهیدی که پیکرش ۸ سال بعد از عملیات والفجر به ایران بازگشت / شهید شهرانی چگونه به شهادت رسید؟

گزارش ویدئویی| روایت تسنیم از شهیدی که پیکرش 8 سال بعد از عملیات والفجر به ایران بازگشت / شهید شهرانی چگونه به شهادت رسید؟

گروه استان‌ها - به سراغ خانواده سردار شهید وهاب شهرانی رفتیم تا با جزئیات شهادت و خلق وخوی این شهید بزرگوار آشنا شویم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهید وهاب شهرانی، در 15 بهمن سال 1339 در شهرستان فارسان استان چهارمحال و بختیاری متولد شد. وی فرزند چهارم خانواده بود و مسئول تبلیغات سپاه استان، خبرنگار صدا و سیما و سرپرستی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را برعهده داشت.

شهید شهرانی فعالیت‌های رسانه‌ای بسیاری در زمینه نویسندگی، کارگردانی و عکاسی  انجام می‌داد. عضو شورای فرماندهی و جزو اولین سردارهای شهید استان بود که مطالعات عمیقی داشت و به گفته اطرافیانش از نظر اعتقادی بسیار قوی بود.

وی در بندمال دنیا نبود و در زمانی که کانون خانواده‌اش به تازگی با ورود پسر 4 ماهه‌اش گرم شده بود، باز هم برای مبارزه با ظلم، راهی جنگ و جبهه شد تا از میهن، ناموس و دینش دفاع کند. شهید شهرانی به دلیل عشق به ولایت و میهنش، باورهای قوی و درک درستش از جمهوری اسلامی، در راه مبارزه سر از پای نمی‌شناخت و دلیل ورودش به سپاه را اعزام به جبهه دانست.

شهید وهاب شهرانی چندین بار به جبهه اعزام شده بود که آخرین بار در جلسه شورای فرماندهی سپاه استان تصمیم گرفته شد در زمان عملیات والفجر مقدماتی برای سرکشی به منطقه عملیات برود اما وی تصمیم گرفت که در منطقه بماند و در نهایت نیز در همان وقت به مقام شهادت نائل آمد.

مظاهر شهرانی، برادر شهید وهاب شهرانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بیان کرد: عملیات والفجر مقدماتی در 18 بهمن سال 61  انجام شد و شهید وهاب در این عملیات با محاصره شدن توسط دشمن به شهادت رسید، پیکر وی و چند نفر دیگر در محل ماندند و اعلام شد که مفقودالاثر شدند.

وی ادامه داد: پنج نفر از رزمندگان استان در این عملیات به شهادت رسیدند که پیکر مطهر شهدا بعد از 8 سال با تبادل اسرا و آزادگان، به استان بازگشت.

برادر شهید تصریح کرد: برادرم شب شهادتش به خوابم آمد و در عالم رویا گفت: «من شهید شدم، قسمتی از بدنم زیر خاک و قسمتی دیگر زیر آفتاب است، روی بدنم خاک بریزید». بعد از 8 سال که پیکر شهید پیدا شد، رنگ لباس قسمتی که زیر آفتاب بود از بین رفته و لباس قسمت دیگر زیرخاک پوسیده شده بود.

مظاهر شهرانی تصریح کرد: خانواده ما آمادگی روحی کامل برای پذیرفتن شهادت فرزندانش را داشت زیرا که همه پسران مدام در جبهه حاضر می‌شدند و بعد از شهادت وهاب، مادرم به فرزندش افتخار کرد و صبر عجیبی بر این مصیبت پیدا کرد.

ملکه شهرانی، خواهر شهید شهرانی در ادامه، با اشاره به اینکه 16 ساله بودم که برادرام به جبهه رفت، به خبرنگار تسنیم می‌گوید: اخلاق خوبی داشت و بعد از ازدواج نیز اخلاقش با خانواده تغییری نکرد، برادرام اهل نماز، ایمان و تقوا بود و هیچ وقت نماز اول وقتش فراموش نشد،  بیشتر اوقات روزه بود و به دعای ندبه و کمیل علاقه بسیاری داشت.

پریچهر شهرانی، خواهر دیگر سردار شهید شهرانی نیز در ادامه اظهار کرد: انسان‌های جامعه باید به این باور برسند که شهدا برای آرامش آن‌ها زحمت کشیدند، برای همین باید در راه اسلام و انقلاب قدم بردارند تا شهدا خوشحال شوند که با شادی و رضایت شهدا، خدا نیز راضی خواهد شد. حرکت در مسیر شهدا یعنی قوی بودن از نظر علمی، تربیتی، اخلاقی، دینی و حجاب که جوانان با موفقیت در این حوزه‌ها راه شهدا را ادامه می‌دهند.

این خواهر شهید در خاطره‌ای از برادرش گفت: وهاب همیشه در خرید لباس به ما دخترها توصیه می‌کرد لباس ساده بخریم تا افرادی که ناتوان از خرید لباس‌های نو هستند با دیدن ما حسرت نخورند، همچنین می‌گفت لباسی را انتخاب کنیم که حجابمان را حفظ کند.

 گفت‌وگوی ویدئویی تسنیم را با خانواده سردار شهید شهرانی ببینید:

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon