کلینیک تخصصی و مرکز توریسم سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عمان راه‌اندازی می‌شود


کلینیک تخصصی و مرکز توریسم سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عمان راه‌اندازی می‌شود

معاون بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی کلینیک تخصصی و مرکز توریسم سلامت دانشگاه در کشور عمان یکی دیگر از فعالیت‌های در دست اقدام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نصراله عرفانی بعدازظهر امروز در نشست خبری با اشاره به فراخوان جذب دانشجوی خارجی در مقاطع مختلف در 220 رشته مقطع تحصیلی اظهار داشت: طی چند سال گذشته بین 5 تا 6 هزار داوطلب خارجی تمایل خود را برای تحصیل در رشته‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شیراز از طریق ثبت درخواست در سایت انگلیسی دانشگاه اعلام داشتند و طی پنج دوره هرسال بین 40 تا 50 نفر دانشجو برای مقاطع دکتری عمومی پذیرش داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه فراخوان برای جذب در ششمین دوره هم اکنون روی سایت انگلیسی دانشگاه فعال است، افزود: بر اساس دستور العمل‌های وزارتی در برنامه آموزش بین الملل (IEP) دانشگاه صرفا دانشجویان با ملیت غیر ایرانی امکان ورود دارند، دانشجو برای تحصیل شهریه پرداخت می‌کند و فارغ‌التحصیلان بعد از اتمام تحصیل بایستی به کشور‌های خود برگردند و به ارائه خدمات درمانی بهداشتی بپردازند.

عرفانی اشاره کرد: تحصیل این دانشجویان در 2-3 سال اول به زبان انگلیسی بوده و دانشجو همزمان در کلاس‌های آموزش زبان فارسی شرکت می‌کند به نحوی که قبل از ورود به مقطع بالینی زبان فارسی را فرا گرفته باشد.

وی گفت: ورودی اول برنامه آموزش بین الملل در مقطع دکتری عمومی هم اکنون در سال‌های آخر تحصیل به سر می‌بردند که سال آینده فارغ التحصیل می‌شوند.

عرفانی بیان کرد: در فراخوان‌های اعلام شده طی پنج سال اخیر علاوه بر دانشجویان مقاطع دکتری بالغ بر 50 نفر داوطلب خارجی در دوره‌های تخصص، فلوشیب و فوق تخصص نیز پذیرش شده‌اند، که برخی از دستیاران دوره‌های تخصص و فلوشیپ فارغ التحصیل شده و به کشور خود برگشته و منشأ خدمات تخصصی در این کشور‌ها بوده‌اند.

وی ادامه داد: داوطلبان برنامه آموزش بین‌الملل دانشگاه از حدود 40کشور مختلف از جمله هند، پاکستان، کشور‌های آفریقایی، تاجیکستان، لبنان و عراق بوده‌اند و امسال به دلیل بیماری کرونا فراخوان مهر ماه به بهمن ماه موکول شده است.

معاون بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: 23 تفاهم نامه بین‌المللی در زمینه فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی مشترک با دانشگاه‌هایی از کشور‌های دنیا از جمله کشور‌های استرالیا، بلژیک، چین، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایتالیا، هلند، مالزی، تاجیکستان، عراق، اوکراین و ژاپن، هند، آمریکا و برزیل انعقاد شده است.

عرفانی گفت: سالانه حدود 200 تا 300 مقاله تحقیقات مشترک با کشور‌های خارجی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مجلات معتبر بین المللی به چاپ می‌رسد.

وی با اشاره به طرح همکاری با دانشمندان و متخصصان ایرانی غیر مقیم گفت: در چندسال گذشته بالغ بر 40 دانشمند و متخصص ایرانی در قالب این طرح با دانشگاه وارد همکاری مشترک شدند. و اساتید مدعو در این طرح که با حمایت معاونت علمی-فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است بین 3 تا 6 ماه و محققین پسا دکترا برای دوره‌های تا یکساله وارد شیراز شده و با بخش‌های مختلف پژوهشی و آموزشی همکاری کرده و یا در تاسیس شرکت‌های دانش بنیان همکاری می‌کنند.

عرفانی با اشاره به شیوع بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت مسافرت‌های بین المللی در سراسر دنیا به دلیل اپیدمی کرونا، رفت و آمد دانشمندان دچار مشکل شده، اما این موضوع فرصت مغتنمی فراهم کرده تا از بستر فضای مجازی وبینار‌های بین‌المللی توسعه یاید.

وی تصریح کرد: وبینار‌های بین المللی جهت اشتراک تجربیات پزشکان و متخصصان در زمینه کرونا با مراکز درمانی ایتالیا و دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا از جمله مواردی است که اخیرا توسط معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد.

معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی کلینیک تخصصی و مرکز توریسم سلامت دانشگاه در کشور عمان یکی دیگر از فعالیت‌های در دست اقدام است، گفت: پزشکان ما در مرکز مزبور بیمارانی که برای معالجه و جراحی نیاز به ورود به شیراز دارند را معاینه و هدایت می‌کنند.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی این کلینیک در راستای توسعه توریسم سلامت است، گفت: مطالعات اولیه انجام، قرارداد اولیه بسته شده و سرمایه‌گذار عمانی است و درصدد جذب مجوز برای پزشک‌های منتخب هستیم که به دلیل کرونا و لزوم هماهنگی‌های بیشتر وقفه‌ای ایجاد شده است.

انتهای پیام/424/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon