شرکتهای دانش‌بنیان ایرانی حوزه سلامت که موفق به صادرات تمام محصولات خود به خارج شده‌اند

شرکتهای دانش‌بنیان ایرانی حوزه سلامت که موفق به صادرات تمام محصولات خود به خارج شده‌اند

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به آسیبهای شرکتهای دانش بنیان از دیرکرد پرداخت مطالبات گفت: در حال حاضر شرکتهایی داریم که تمام محصولات خود را به خارج کشور صادر می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ رویداد آنلاین جذب سرمایه در حوزه سلامت دیجیتال به همت صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور 6 استارتاپ فعال در این حوزه برگزار شد.

در ابتدای این رویداد، دکتر سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در حال حاضر 150 استارت‌آپ در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند که به کمک وظایف دولتی و حاکمیتی آمده‌اند چرا که حوزه بهداشت و سلامت در دسته وظایف دولتی و حاکمیتی قرار می‌گیرد اما در کنار این وظایف، استارت‌آپها ورود گسترده و خوبی هم در حوزه گردشگری سلامت، توریسم سلامت و صادرات خدمات سلامت و کالا‌های بهداشتی کرده‌اند.

وی افزود: دانش و فناوری فعالیت در حوزه بهداشت و درمان در کشور وجود دارد و به همین خاطر مشکل جدی در زمینه جذب سرمایه وجود نخواهد داشت؛ مقررات فعالیت در این حوزه هم توسط وزارت بهداشت و درمان تدوین شده است.

ملکی‌فر ادامه داد: همچنین کارگروهی در وزارت بهداشت به وجود آمده است که به‌زودی فعالیت خود را در این زمینه آغاز می‌کند؛ ما باید نظارت دقیق و قوانین حساسی در حوزه سلامت برای فعالیت استارت‌آپها داشته باشیم چرا که فعالت در این حوزه با جان مردم سر و کار دارد؛ با شکل‌گیری کارگروه مذکور، فعالیت در این زمینه دقیقتر شده و جذب سرمایه هم راحتتر خواهد بود، امیدواریم هرچه زودتر تکلیف این کارگروه مشخص شود.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، سرمایه مورد نیاز برای فعالیت استارت‌آپ‌های حاضر در این رویداد را 9 میلیارد و 400 میلیون تومان برآورد کرد.

در ادامه این رویداد، دکتر حسین وطن‌پور، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به شکل‌گیری زیست‌بوم نوآوری کشور خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها تحول تازه‌ای به وجود آمده و همین تحول باعث شد بعد از شیوع ویروس کرونا، کمتر هیئت علمی وجود داشته باشد که دغدغه بیماری کرونا را نداشته باشد؛ با همین نگاه تولید اقلام مورد نیاز برای مبارزه با این بیماری از  ونتیلاتورها گرفته تا مایحتاج عمومی جامعه برای مقابله با ویروس آغاز شد.

وی افزود: متأسفانه با وجود فعالیت شرکتهای دانش بنیان برای تولیدات مایحتاج مبارزه با کرونا هنوز برای دریافت پول مشکل دارند و وارد پروسه پرداخت بیمه ها می‌شوند که این موضوع ناراحت‌کننده است و اگر شرکتی نوپا باشد ممکن است با پرداخت دیرهنگام بیمه‌ها دچار مشکل شود؛ همین جاست که لازم است سرمایه‌گذاران قوی به کمک این شرکتها بیایند تا توان تحمل این پرداختهای دیر‌هنگام را داشته باشند.

وطن پور تصریح کرد: البته در این زمینه صندوقهایی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی به این شرکتها کمک شایانی کرده‌اند؛ همین حمایتها باعث بلوغ شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت شده است؛ ما در حال حاضر شرکتهایی داریم که تمام محصولات خود را به خارج کشور صادر می‌کنند اما متأسفانه وقتی می‌گوییم چرا در داخل محصولاتتان را عرضه نمی‌کنید از مشکلات داخلی برای این موضوع سخن می‌گویند!

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon