۱۷۰ فرش برای ساخت حرم امام حسین(ع) در چهارمحال و بختیاری اهدا شد
گروه استانها - رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون ۱۷۰ فرش از سوی ۳۳ کارگاه فرشبافی در سراسر استان برای ساخت حرم امام حسین(ع) اهدا شده است.
علی کیانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به اینکه سازمان عتبات و عالیات کشور در سال 83 با دستور شهید سردار سلیمانی تاسیس شد، اظهار داشت: جمعآوری کمک و اعزام متخصصان و کارکنان و کسانی که توانایی کار در ساخت و ساز حرمهای پیشوایان شیعیان در عراق دارند و تغذیه کاروانهای پیاده روی اربعین از جمله مأموریتهای این ستاد است.
وی ادامه داد: قبل از سال 83 و تشکیل این ستاد غبار مظلومیت و غربت بر چهره حرمهای ائمه عراق نشسته بود که بعد از تشکیل این ستاد تاکنون 160 پروژه کوچک و بزرگ از جمله پروژه بزرگ ساخت صحن حضرت زهرا(س) در حرم امیرالمومنین با 220 هزار متر مربع و ساخت صحن حضرت زینب عقیله بنیهاشم(ع) با 120 هزار مترمربع در حرم امام حسین(ع) انجام شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات چهارمحال و بختیاری افزود: استان چهارمحال و بختیاری نیز سعی دارد در ساخت صحن حضرت زینب عقیله بنیهاشم در حرم امام حسین(ع) مشارکت کند لذا روشهای مختلفی را ارائه داده تا از کمک صنوف مختلف و مردم خیّر بهرهمند شود و در حال حاضر 33 کارگاه فرش بافی در منازل افراد در شهرستانهای مختلف فعال است و تاکنون 170 فرش به این مجموعه اهدا شده که مبلغ فروش این فرشها برای ساخت حرم امام حسین(ع) استفاده شده است.
کیانی تصریح کرد: همچنین طرح «کوثرانه» به گونهای است که هر فرد با واریز کردن ماهانه 5000 تومان در این طرح شریک میشود و یا با استفاده از طرح «بنای نور» از یک تا پنج میلیون تومان وام بدون ضامن بگیرد و اقساط را طی سه سال پرداخت و مبلغ وام را به حساب ساخت صحن واریز کند.
وی به طرحهای «سند افتخار» و طرح «برکت» اشاره کرد و گفت: در طرح سند افتخار هزینه ساخت یک متر از صحن مطهر امام حسین (ع) به مبلغ چهار میلیون و 200 هزار تومان توسط هر فرد پرداخته میشود همچنین در طرح برکت، کشاورزان میتوانند محصولات باغی خود را صرف این راه کنند و یا با استفاده از طرح «شجره طیبه» درآمد یک یا چند درخت خود را به صورت سالانه یا دائمی به ساخت این صحن مطهر اختصاص دهند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به اینکه تهیه غذای زائران پیاده روی اربعین حسینی نیز یکی دیگر از وظایف این ستاد میباشد و از آنجایی که ممکن است به علت شیوع بیماری کرونا راهپیمایی اربعین در سال جاری برگزار نشود لذا به موکب داران اعلام شده است تا هزینه و کمکهای دریافتی سال جاری را صرف تهیه چند اقلام مورد نیاز از جمله یخ ساز، کولر و غیره کنند تا با خرید این وسایل موکبها در سال آینده تجهیز شوند.
کیانی با اشاره به اینکه همچنین فعالیتهای دیگری در این خصوص اجرایی شده است، اظهار کرد: شورای اربعین شکل گرفته که در این صورت موکبهای مسیر پیاده روی اربعین ساماندهی میشوند و 20 موکب استان در سه نقطه نجف، بین راه و کربلا به عنوان قرارگاه اربعین چهارمحال و بختیاری فعالیت خواهند کرد و هر قرارگاه 6 الی 7 موکب خواهد داشت و یک کار مشخص اعم از توزیع ناهار، شام، صبحانه و یا دمنوش را بر عهده میگیرند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم مردم نیز بخشی از هزینه سفر خود را به خرید وسایل مورد نیاز موکبها برای رفاه حال زائران در سالهای آینده که سالهای گرمی نیز خواهد بود و یا به ساخت صحن مطهر امام حسین(ع) اختصاص دهند.
انتهای پیام/7540/ش