رئیس مجمع نمایندگان کردستان: چیزی از «سند توسعه مهارت» ندیده‌ایم


رئیس مجمع نمایندگان کردستان: چیزی از «سند توسعه مهارت» ندیده‌ایم

گروه استان‌ها- رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس خطاب به مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گفت: چیزی از «سند توسعه مهارت کردستان» ندیده‌ایم، بنده به این سند توسعه انتقاد داشته چراکه در عمل درصد بسیار کمی از این اسناد به نتیجه می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، پرویز اوسطی ظهر امروز در جلسه شورای مهارت استان که با حضور رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور برگزار شد، با تبریک هفته دولت و تسلیت ماه محرم اظهار داشت: از همه کسانی که برای توسعه و پیشرفت کشور و استان تلاش کرده، قدردانی می‌کنم.

وی «عدم مهارت و دانش فنی»، «نسبت اشتغال در بخش‌های مختلف» و «عدم تمایل به سرمایه‌گذاری» را سه آسیب پیش‌روی حوزه اشتغال کشور خواند و گفت: در حوزه مهارت و دانش نیازمند نظام آموزشی نوین هستیم که در بیاینه گام دوم انقلاب نیز به‌درستی به این موضوع پرداخته شده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب تداوم حرکت علمی کشور به گونه‌ای بوده که به مرجعیت علمی جهان تبدیل شویم، تصریح کرد: این هدف‌گذاری در بند نخست سیاست‌های نظام ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه علم و فناوری اشاره شده است.

وی تبدیل شدن به مرجعیت علمی جهان را مستلزم جهاد مستمر علمی دانست و افزود: باید برای تولید علم، فناوری و رسیدن به مرزهای دانش به جایی برسیم که همه دنیا از ظرفیت‌های علمی جوانان ایرانی استفاده کنند.

اوسطی با تاکید بر اینکه باید همه برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در راستای تحقق فرامین رهبری باشد، به حوزه اشتغال اشاره و عنوان کرد: متأسفانه بالای 50 درصد اشتغال کشور در حوزه خدمات غیرواقعی، نامولد و کاذب بوده و کم‌ترین آمار مربوط به بخش صنعتی و کشاورزی است در حالی‌که در کل دنیا در گام نخست بخش کشاورزی صنعتی شده و به توسعه صنعتی کمک می‌کند.

وی اظهار کرد: متأسفانه روند توسعه کشور به‌درستی اتفاق نیفتاده و اشتغال پایداری ایجاد نشده که پاسخ‌گوی نیازهای جامعه باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حوزه اشتغال نیازمند سرمایه‌گذاری است، خاطرنشان کرد: گرچه بعد از انقلاب اقدامات و سرمایه‌گذاری‌هایی در مناطق مختلف کشور انجام شده اما در همه استان‌ها از جمله کردستان موزون و هماهنگ نبوده و براساس شاخص‌های موجود، فاصله با میانگین کشوری زیاد است.

وی رسیدن شاخص‌های مختلف استان‌های محروم از جمله کردستان به میانگین کشوری را نیازمند سرمایه‌گذاری دانست و افزود: این اقدام منجر به توسعه، رفع مشکلات، رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال را به دنبال خواهد داشت.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی با ذکر اینکه سرمایه‌های مردمان این دیار خرد است، اذعان کرد: اکثر جوانان کردستانی آموزش‌های مهارتی لازم را ندیده و عمدتاً شغل‌های روتین و عمومی را دنبال کرده و برای پیداکردن شغل آواره استان‌های دیگر کشور می‌شوند.

وی خطاب به رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور تاکید کرد: انتظار می‌رود از همین سرمایه‌های خرد، آموزش‌های مهارتی متناسب با بازار کار در استان توسعه یابد و طرح جهش تولید دانش بنیان در دستور کار معاونت ریاست جمهوری قرار گرفته و دنبال شود تا در مجلس از آن دفاع کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از اینکه استان کردستان به‌عنوان پایلوت طرح اشتغال جامعه‌محور کشور قرار گرفته، خطاب به استاندار تصریح کرد: امیدواریم همه مسئولان از همه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استانی برای تحقق این طرح استفاده کنند تا الگوی موفقی برای کشور شود.

وی از رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، خواستار صدور مجوز و تامین منابع مالی آموزش‌های مهارتی، ظرفیت‌های قشر بانوان، روستاها و راه‌اندازی دپارتمان‌های تخصصی بوم‌گردی، گردشگری و سایرحوزه‌ها متناسب با ظرفیت‌ها در استان کردستان شد.

اوسطی خطاب به مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گفت: چیزی از «سند توسعه مهارت کردستان» ندیده‌ایم، بنده به این سند توسعه انتقاد داشته چراکه سخن از سند توسعه در بخش‌های مختلف شده اما در عمل درصد بسیار کمی از این اسناد به نتیجه می‌رسد.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سایت‌های اقتصادی در روستاها راه‌اندازی شود، چراکه روستاها بهترین بستر برای توسعه آموزش‌های مهارتی است؛ یادآور شد: استمرار و پویایی در مهارت‌های آموزشی و توجه به آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای مورد توجه مسئولان کشوری قرار گیرد.

انتهای پیام/481/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران