معاون وزیر کشور: پرونده قضایی ۳۵۹ واحد تولیدی در نشست مشترک با وزارت صمت و قوه قضائیه بررسی می‌شود

معاون وزیر کشور: پرونده قضایی 359 واحد تولیدی در نشست مشترک با وزارت صمت و قوه قضائیه بررسی می‌شود

گروه استان‌ها-معاون وزیر کشور گفت: پرونده قضایی ۳۵۹ واحد تولیدی در نشست مشترک با وزارت صمت و قوه قضائیه بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بابک دین‌پرست عصر امروز در جلسه مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار داشت: در 4 سال گذشته نرخ بیکاری استان از 20.2 به 15.4 درصد رسیده ‌که این امر، اتفاق مهمی است، از طرفی در سال 97، از 17.5 به 15.4 درصد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه این استان بسیار مستعد است، افزود: در یک سال باقی مانده از دولت، تمامی اقداماتی که انجام می‌شود برای ارتقای معیشت مردم و بهبود وضعیت اقتصادی مردم است.

معاون‌ وزیر کشور گفت: قوانین و مقررات دست و پاگیر را کنار بگذارید و برای برطرف شدن مشکلات تلاش کنید، همانگونه که برای کاهش نرخ بیکاری تلاش کردید.

دین‌پرست بیان کرد: تا زمانی که سند آمایش سرزمینی مبنای برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی‌ها قرار نگیرد، همواره عقب‌افتادگی‌ وجود دارد. برای پنج استان کشور سند هماهنگی نوشته شد که می‌توان سندی پویا برای این استان نوشت و در جلساتی که تشکیل می‌شود این اختیار را دارید که هر موضوعی که لازم باشد را در این سند بگنجانید و تنها این سند را لازم است احیا کرد.

وی یاداور شد: چندین ماه به پایان دولت مانده که لازم است هر حوزه از ظرفیت‌های بالای خود استفاده کند.

معاون ‌وزیر کشور بر توجه به اولویت‌های 30 گانه تاکید کرد و گفت: مهمترین عامل بازدارنده، فساد، رانت، تعدد و تکثر و تضاد، قوانین موجود است.

وی با اشاره به توافق صورت گرفته وزارت کشور و قوه قضائیه در‌خصوص وجود پرونده قضایی واحدهای تولیدی، تصریح کرد: از 359 واحد تولیدی که مشکل قضایی داشتند 21 مورد مربوط به این استان است که قرار شد نشست‌های مشترک با وزارت صمت و قوه قضاییه داشته باشیم و این پرونده‌های قضایی را بررسی کنیم.

دین‌پرست در خصوص تفویض اختیارات، گفت: موفق شدیم 346 مورد تفویض اختیار را از وزرا بگیریم و به استان‌ها بدهیم.

وی با اشاره به تملک واحدهای تولیدی توسط شبکه بانکی، بیان کرد: 2046 واحد تولیدی در کشور توسط شبکه بانکی تملک شده که در سال 98 به 1493 واحد رسید و در این استان در حال حاضر 12 واحد تولیدی توسط شبکه بانکی تملک شده است که باید مورد بررسی قرار گیرند، زیرا در این شرایط ایجاد واحد تولیدی بسیار سخت است.

احمد راستینه در ادامه جلسه اظهار داشت: مسائل و مشکلاتی که در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مطرح می‌شود در خود استان و توسط استاندار برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به وجود عقب ماندگی تاریخی در استان، افزود: انتظار می‌رود با کار ویژه دولت و کمک دولت حداقل این مشکلات برطرف شود که لازم است کمک صورت گیرد.

نماینده مردم شهرکرد، بن وسامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش شبانه روزی برای پروژه بن- بروجن،   تصریح کرد: یک برنامه می‌تواند زیر ساخت توسعه استان را رقم بزند، ظرفیت توسعه استان ظرفیتی بی‌نظیر است.

راستینه با اشاره به اقدامات زیرساختی برای استان، بیان کرد: اعتبار مورد نیاز برای راه آهن 650 میلیارد تومان بوده که امسال 220 میلیارد تومان تخصیص داده شد، امید است مباحث زیرساختی و توسعه‌ای استان امسال برطرف شود.

وی ادامه داد: مدیران دستگاه‌های استانی از حداقل اختیارات خود استفاده می‌کنند در صورتی که در استان‌های برخوردار، از حداکثر اختیارات استفاده می‌کنند، بنابراین مدیران باید از اختیارات خود برای کل مشکلات تولیدکنندگان استفاده کنند.

نماینده مردم شهرکرد، بن وسامان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: تقاضا می‌شود فریاد مظلومیت مردم این استان را در تناسب توسعه و پیشرفت کشور به گوش مسئولان برسانید.

انتهای پیام/7540/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon