چهارمحال و بختیاری| ۲۷ واحد تعطیل‌شده در شهرکرد به چرخه تولید بازگشتند

چهارمحال و بختیاری| 27 واحد تعطیل‌شده در شهرکرد به چرخه تولید بازگشتند

گروه استان‌ها - فرماندار شهرکرد با اشاره به اینکه "حفظ اشتغال موجود در واحدهای تولیدی راکد، یکی از سیاست‌های سال جاری در راستای رفع موانع تولید است" گفت: ۲۷ واحد تعطیل‌شده در شهرکرد به چرخه تولید بازگشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عبدالعلی ارژنگ پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران اظهار داشت: در هفته دولت 60 پروژه در سراسر شهرستان با اعتبار بالغ بر 74.5 میلیارد تومان توسط 16 دستگاه اجرایی با 8 کارایی افتتاح شد و مابقی پروژه‌های شهرستان تا 97 الی 98 درصد پیشرفت داشتند اما به افتتاح نرسیدند که از دستور کار خارج شد و در دهه فجر به بهره برداری خواهند رسید.

وی با بیان اینکه "پروژه شاخص این پروژه‌ها اتوبان چهارخطه شهرکرد-شلمزار است که مطالبه جدی مردم نیز بود و در روز گذشته افتتاح شد" اظهار کرد: فاز یک این پروژه دارای مساحت 13 کیلومتری است که 60 میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش‌بینی شده است.

فرماندار شهرستان شهرکرد تصریح کرد: شهرک صنعتی شماره 2 شهرستان نیز در زمینی با 500 هکتار عملیات خود را آغاز کرده که 12 میلیارد تومان اعتبار برای فاز یک آن پیش‌بینی شده است

وی گفت: پروژه دامپروری دانشگاه شهرکرد کارکرد آموزشی و ظرفیت‌های مختلفی را در دانشگاه ایجاد کرده است، همچنین پروژه راه‌آهن شهرکرد به عنوان پروژه مهم استان تلقی می‌شود که دغدغه مسئولان ارشد استانی را نیز به همراه دارد و علاوه بر 250 میلیارد تومان پیش‌بینی شده 400 میلیارد تومان دیگر نیز به این پروژه اختصاص داده شده که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

ارژنگ به کمربند شمالی شهرکرد اشاره کرد و افزود: این پروژه 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مشکلات تأمین اعتبار آن در حال پیگیری است و مراحل نهایی انجام شده و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌ر‌سد و پروژه محور کیان-طاقانک که در سال‌های گذشته نیز تصادفات  بسیاری را در این محور شاهد بوده‌ایم تا 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

فرماندار شهرستان شهرکرد اضافه کرد: پروژه مسکن محرومان و نیازمندان در سال گذشته به یاد 2 هزار و 440 شهید شهرستان با همین تعداد مسکن عملیات خود را آغاز کرد که 350 واحد آن در شهرکرد بوده و قریب به 300 واحد آن در حال تکمیل نهایی است.

ارژنگ با اشاره به اینکه "اگر بنیاد مسکن به تعهدات سال گذشته خود عمل کند، هزار واحد مسکونی دیگر به این تعداد واحدهای مسکونی اضافه خواهد شد" عنوان کرد: محله‌ها و بافت‌های قدیمی در شهرکرد ظرفیت و زیرساخت‌های مناسبی دارند اما به سبب عدم توجه، در حال تخریب هستند لذا ایجاد حس تعلق بیشتر، بالا بردن امنیت فضاها و کیفیت زندگی مردم، از جمله وظایف دستگاه‌های اجرایی است که در این طرح، ناحیه غرب و بافت مرکزی شهرکرد مورد توجه قرار گرفت و 24 پروژه در این منطقه با 16 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید

وی ادامه داد: از جمله مهمترین پروژه‌های این مناطق می‌توان به کف سازی کوی نمدمال‌ها، جمع آوری آب‌های سطحی محله غرب، احداث کلینیک دندانپزشکی چالشتر، احداث مدرسه اشکفتک، پارک محله مهدیه و غیره اشاره کرد.

فرماندار شهرکرد، اقدام ملی طرح مسکن را یکی دیگر اقدامات انجام شده در شهرکرد دانست و گفت: زمینی با13 هکتار مساحت در منظریه شهرکرد به این کار اختصاص داده شد که بیش از هزار واحد مسکونی در آن ساخته خواهد شد.

ارژنگ با اشاره به اینکه پروژه "خانه جوان" از دو سال گذشته کلنگ زنی شده که تا کنون 98 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکید داریم تا دهه فجر به بهره‌برداری رسد، افزود: ناحیه غرب شهرکرد در حوزه‌های مختلف از جمله آسیب‌های اجتماعی "محله 32" و مالکیت ساختمان‌های مهدیه، مشکلاتی را داشته که با اجرای طرح‌هایی از جمله شبکه فاضلاب، احداث دیوارهای از پیش ساخته شده، نصب دوربین نظارتی، احداث مخزن و تامین آب و احداث پارک‌؛ رضایتمندی در این محله احساس می‌شود.

ارژنگ با بیان اینکه "منظریه با ظرفیت 40 هزار جمعیت فضای بزرگی از شهر را به خود اختصاص داده است" بیان داشت: در حال حاضر 12 هزار نفر جمعیت در آن ساکن هستند و متولی زیرساخت‌های آن شهرداری شهرکرد است که خدمات ارزنده‌ای را تاکنون انجام داده است اما مسائل و مشکلات عدیده‌ای نیز هنوز وجود دارد لذا پیش‌بینی شده تا حوزه مقاومت بسیج و درمانگاه سپاه در این منطقه افتتاح شود.

فرماندار شهرکرد تصریح کرد: متأسفانه محور سورشجان به سودجان با ترافیک بالایی که دارد همچنان به عنوان محور فرعی محسوب می‌شود که تغییر محور فرعی به محور اصلی در دستور کار قرار گرفته و اقداماتی در این خصوص انجام شده است.

وی اضافه کرد: همچنین طرح 2 هزار و 300 هکتاری سودجان، 13 سال پیش آغاز شده اما علیرغم زیرساخت‌های صورت گرفته، بهره‌وری برای مردم نداشته و این روند تولید دچار مشکل شده است که  پیش‌بینی شده در سال جاری، هزار هکتار باغات آن با چهار نمونه محصول از جمله بادام، گلابی، سیب و گیلاس مورد استفاده قرار گیرد که قریب 750 هکتار آن در بهار امسال و مابقی در پاییز اجرایی خواهد شد.

ارژنگ به پروژه فناوران2 شهرکرد اشاره کرد و گفت: این پروژه با 54 هکتار زمین آغاز که تا کنون 18 هکتار آن تغییر کاربری شده و فاز اول با 600 واحد آماده بهره‌برداری است.

وی افزود: در حوزه گردشگری 7 طرح بزرگ با اعتبار 391 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت که با اجرایی شدن این طرح، اشتغال مستقیم برای 479 نفر در شهرستان محقق خواهد شد. یکی از این طرح‌ها پروژه مجتمع گردشگری سه راهی منظریه است که با مساحت 10 هکتار، سرمایه‌گذاری 300 میلیارد تومان و دارای 90 واحد اقامتی، استراحتی، استخر شنا و سالن برگزاری مراسم، در بازه زمانی 5 ساله به سرانجام خواهد رسید.

فرماندار شهرکرد به افتتاح هتل 5 ستاره شهرکرد در 7 هکتار اشاره کرد و گفت: با افتتاح این طرح اشتغال مستقیم برای 80 نفر ایجاد خواهد شد، همچنین احداث گلخانه‌های صیفی و سبزیجات در اقتصاد شهرستان‌ها بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد که تا کنون 87 واحد گلخانه در شهرکرد مجوز گرفتند و برای 89 نفر اشتغال‌زایی شده است.

ارژنگ به ساماندهی مجتمعات دامداری اشاره کرد و افزود: تخلفات این مجتمع‌ها ساماندهی و به مقام قضایی ارجاع داده شده است و مجتمع دامداری سودجان و نافچ که یکی از مطالبات مردمی بود و مشکلاتی از قبیل محیط زیست و آب‌رسانی را داشتند،  رفع و به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی با اشاره به اینکه حفظ اشتغال موجود در واحدهای راکد، یکی از سیاست‌های سال جاری در راستای رفع موانع تولید است، بیان داشت:  27 واحد تولیدی که تعطیل شده بود، فعالیت خود را در حوزه صنعت، معدن و تجارت آغاز کرده‌اند.

فرماندار شهرکرد ادامه داد: 41 حزب در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند که 14 حزب آن از سال گذشته مجوز گرفتند و این نشان‌دهنده رشد خوب در حوزه صدور مجوزها است.

ارژنگ به تکدی‌گری در شهرکرد اشاره کرد و گفت: متأسفانه مکانی در این شهر نبود تا در صورت نیاز بتوان شخصی را یک شب در آن نگهداری کرد که به همت شهرداری شهرکرد این مکان با نام «مرکز خدمات اجتماعی» احداث و آماده خدمت‌رسانی در راستای جمع‌آوری متکدیان شد.

فرماندار شهرستان شهرکرد به اقدامات در دوران شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: در زمان شیوع کرونا تا کنون شهرستان فراز و نشیب‌های بسیاری را پشت سر گذاشته که به همراهی مردم و مسئولان از آن‌ها عبور کردیم و فعالیت‌هایی از قبیل کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرستان‌ها، تعطیلی بازار و دستگاه‌های صنفی، ضدعفونی سطح شهرستان، تعطیلی پارک‌ها و تفرجگاه‌های شهرستان‌ها، اختصاص غسالخانه قدیمی شهرکرد به غسل اموات کرونایی و دفع بهداشتی پسماندها از جمله اقدامات انجام شده در این ایام بوده و در حال حاضر تاکید داریم در صورت برگزاری عزاداری‌ها، به گونه‌ای عمل کنیم که شاهد افزایش مبتلایان به کرونا نباشیم.

وی در پایان به اقدامات فرهنگی اشاره و خاطرنشان کرد: انجمن کتابخانه‌های شهرکرد در سال گذشته رتبه نخست را کسب کرد و این در حالی است که در این شهرستان پنج شهر دارای کتابخانه و چهار شهر دیگر فاقد کتابخانه است که کتابخانه شهر هارونی در سال گذشته افتتاح و کتابخانه نافچ نیز به زودی افتتاح خواهد شد، همچنین سعی بر این است که شهرهای طاقانک و سودجان نیز کتابخانه‌دار شوند.

انتهای پیام/7540/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon