پروژههای ارتباطی استان فارس با اعتبار ۲۴۹ میلیارد تومان افتتاح شد
گروه استانها_ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس از افتتاح ۲۵ طرح ارتباطی در این استان به ارزش ۲۴۹ میلیارد تومان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بهنقل از روابطعمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهرداد سهرابی با بیان اینکه در راستای تامین و ارتقای زیرساختهای ارتباطی، 25 طرح ارتباطی در استان فارس به مناسبت هفته دولت آماده افتتاح شده است، اظهار داشت: ارزش این طرحها بالغ بر 249 میلیارد تومان است که با این وضعیت استان فارس رتبه چهارم در بین استانهای کشور از لحاظ سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به خود اختصاص میدهد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: پیشرفت حوزه ICT کشور در دولت تدبیر و امید قابل مقایسه با گذشته نیست و توجه ویژه دولت به این بخش و پیوند صنایع مختلف با حوزه فناوری اطلاعات موجب رشد و رونق تولید در سایر صنایع به واسطه ایجاد زیرساختهای لازم برای آنها شده است.
وی افزود: در استان فارس نیز با اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز شاهد کاهش شکاف دیجیتالی بین شهرها و نقاط روستایی استان هستیم و مردم در دورترین نقاط استان به شبکه ملی اطلاعات و خدمات دولت دسترسی دارند و این خدمات علاوه بر تحقق عدالت ارتباطی، زمینه رفاه و آسایش مردم را فراهم کرده است.
سهرابی گفت: این طرحها را در حوزه اپراتورهای تلفن همراه، اپراتور اول شامل نصب و راهاندازی 23 سایت جدید، ارتقای 142 سایت به نسل سه و چهار اینترنت پرسرعت، برای اپراتور دوم نصب، راهاندازی 12 سایت جدید، ارتقای 340 سایت به تکنولوژی نسل سه و چهار و برای اپراتور سوم نصب و راه اندازی سه سایت جدید در سطح استان است.
وی اظهار داشت: در حوزه خدمات شرکت مخابرات ایران، طرحها در بخشهای تلفن ثابت شامل توسعه شبکه فیبرنوری، مرکز تلفن کمظرفیت و پرظرفیت و FTTB، در بخش دیتا شامل FTTH و VDSL و در بخش ترانسمیشن شامل لاین و ماکس و CWDM آماده بهرهبرداری شده است.
سهرابی طرحهای شرکت ارتباطات زیرساخت در استان فارس را شامل توسعه و تکمیل زیرساخت برق به ظرفیت 15360 کیلو وات برای تامین برق طرحها، افزایش 25 درصد توسعه شبکه دیتای بینالملل و توسعه و تکمیل زیرساخت برق به ظرفیت 14 کیلو وات عنوان کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس همچنین طرحهای پژوهشگاه فضایی ایران در استان فارس را شامل طراحی و ساخت نمونههای باتری لیتیوم یون فضایی، بسته باتری با سیستم مدیریت ماهواره با الزامات کاملا فضایی، طراحی و ساخت سامانه هواپایه بهینه شده با قابلیت استخراج برخط تصاویر، طراحی و ساخت حسگر خورشیدی و بستر تست و صحه سنجی عنوان کرد.
گفتنی است پژوهشکده مکانیک در سال 1365 با هدف تأمین بخشی از نیازهای فنی و مهندسی مراکز صنعتی کشور و ارائه خدمات به این بخشها در شیراز تأسیس شده است و سپس در سال 1390 به پژوهشگاه فضایی ایران که از زیرمجموعههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است منتقل و در شیراز عهدهدار انجام بخشهایی از مأموریتهای پژوهشگاه فضایی ایران در حوزههای مختلف است.
انتهای پیام/ 422/ ز