میراسماعیلی: یک سوم پول فوتبال در رشتههای دیگر خرج شود، دستاوردها درخشان خواهد شد/ روبهروی فدراسیون جهانی جودو نیستیم
رئیس فدراسیون جودو گفت: اگر یک سوم پولهای فوتبال در ورزشهای دیگر خرج میشد قطعاً دستاوردهای ورزش ایران درخشانتر بود.
آرش میراسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت پرونده جودوی ایران در دادگاه CAS اظهار داشت: در روزهای گذشته در دو گروه به سفارت سوئیس رفتیم و مدارک خود را برای دریافت روادید این کشور ارائه کردیم. سفارت سوئیس همکاری خوبی در این مورد داشت و مدارک ما را تحویل گرفت. قرار شد طبق روال کاری از زمان ارائه مدارک، ویزای ما صادر شود.
وی تصریح کرد: موضوع دیگر بحث کارت سلامت است که به امید خدا در 10 روز پایانی منتهی به سفر و با همکاری با وزارت بهداشت آن را نیز دریافت خواهیم کرد تا در بدو ورود به سوئیس مشکل خاصی نداشته باشیم. کارهای اولیه اعزام را انجام دادیم و بلیت و هتل خود را رزرو کردیم. خدا را شکر تمام هماهنگیهای لازم انجام شده است و در صورت صدور روادید به موقع در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) حضور خواهیم داشت.
رئیس فدراسیون جودو درباره دیدار با صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: جلسه سه ساعتهای را با صالحی امیری داشتم و با وزیر ورزش و جوانان و معاونت قهرمانی نیز درباره پیگیری مسائل مالی سفر صحبتهایی داشتم. در این موضوع خاص سلطانیفر و علینژاد محبت ویژهای داشتند و با کمکهای خاص، فدراسیون جودو را تنها نگذاشتند. رئیس کمیته المپیک نیز در جلسهای که داشتیم مشورتهای بسیار خوبی ارائه کرد.
میراسماعیلی تأکید کرد: پرونده جودو یک پرونده ملی است و فقط پرونده جودو نیست. انتظار داشتیم که فدراسیون جودو، وزارت ورزش و کمیته المپیک یکدست شوند که خدا را شکر این اتفاق افتاده است. حضور سجادی بهعنوان فردی باتجربه و کسی که سالها در دستگاه دیپلماسی ورزشی و بینالمللی بوده، برای ما نقطه قوتی است. داورزنی نیز بهعنوان یک چهره بینالمللی در این پرونده در کنار ما حضور خواهد داشت. فکر میکنم در این پرونده از تمام پتانسیل خود استفاده و سعی کردیم برای ارسال حتی یک ایمیل نیز با تمامی دستگاهها هماهنگ باشیم و تمام جوانب را در نظر بگیریم.
وی خاطر نشان کرد: پرونده جودو، پرونده حساسی است و تأکید میکنم که در این پرونده روبهروی فدراسیون جهانی نیستیم و در این مورد سیگنالهایی نیز دادیم، اما اختلافنظرهایی داریم. مقصر اصلی پرونده جودوی ایران ورزشکاری است که فدراسیون جودوی ایران و فدراسیون جهانی جودو را درگیر موضوع کرده است. امیدوارم در این پرونده عادلانه قضاوت شود و همانطور که بارها صالحی امیری گفته است، اگر عادلانه قضاوت شود ادعای ما به ثبت خواهد رسید.
رئیس فدراسیون جودو تصریح کرد: مردم عزیزمان بدانند ما تمام تلاش خود را انجام دادیم و از هر ظرفیتی استفاده کردیم. دکتر ساعد وکیل ما و دستیاران ایشان سالها تجربه بینالمللی در پروندههای سیاسی دارند و وکلای بسیار کارآمدی هستند. تا امروز نیز لایحه خود را بسیار خوب بستیم و اسناد و مدارکمان را 26 شهریور ماه در دادگاه ارائه خواهیم کرد. طبق برنامه هر کدام از شاهدین فرصت 20 دقیقهای خواهند داشت، البته ما در ارنج شهود را تغییراتی دادیم و سعی کردیم چیدمان شهود مدنظر خودمان باشد. فقط امیدوارم منابع مالی نیز به موقع برسد تا با توجه به هزینهها مشکلی برای حضور در دادگاه نداشته باشیم.
میراسماعیلی در مورد محکومیت فدراسیون فوتبال ایران به پرداخت جریمه 170 میلیارد تومانی به مارک ویلموتس گفت: سالهاست که ما، قهرمانان رشتههای غیرفوتبالی از این تبعیض و پولهایی که در فوتبال هزینه میشود، رنج میبریم. قرارداد ویلموتس حرف و حدیثهایی دارد که خاطر مردم را مکدر کرده است. در این سالها خیلی از مربیان خارجی پولهای زیادی را به جیب زدند و از فوتبال ایران بردند، اما هیچ خروجی مثبتی نداشتند. کیروش با وجود سالیان سال حضور در ایران و با توجه به هزینههای بسیار بابت قرارداد و اردوهای خارجی خروجی آنچنانی برای ما نداشت و ما شاهد موفقیت تیم ملی در مسابقات جام ملتهای آسیا و عنوان قهرمانی نبودیم.
وی ادامه داد: همیشه افتخارآفرینی در رشتههای دیگر بوده است و ما شاهد درخشش ورزشکاران در مسابقات المپیک، بازیهای آسیایی، قهرمانی جهان و قهرمانی آسیا بودیم. اگر یک سوم پولهای فوتبال در ورزشهای دیگر خرج میشد قطعاً دستاوردهای ورزش ایران درخشانتر بود. البته ما قبول داریم که فوتبال به نوعی صنعت است، اما مشکل ما حضور دلالها و فساد در فوتبال است. خدا را شکر این بار وزارت ورزش و جوانان ورود کرده و بانی مبارزه با فساد شده است. وزیر ورزش کار بزرگی را انجام داد و امیدوارم حمایت شود تا بتواند با فسادی که در ورزش وجود دارد و خود وزارتخانه استارت مبارزه با آن را زده است، برخورد کند.
رئیس فدراسیون جودو در خاتمه تصریح کرد: ورود نهادهای نظارتی نیز بسیار عالی است. در صفحه خود در شبکههای اجتماعی به مردم گفتم که بودجه رشتههای موفقی مانند کشتی، وزنهبرداری و تکواندو کفاف برنامههای بلندمدتشان را نمیدهد. بودجه فدراسیون جودو حدود سه میلیارد و 400 میلیون در سال است و در این شرایط باید دقت بیشتری روی قرارداد با مربیان خارجی وجود داشته باشد. مردم در حال حاضر از غرامت میلیاردی به ویلموتس ناراحت هستند و خوشحالم که علینژاد مصرانه روی عدم حضور بازیکنان خارجی اصرار دارد. قطعاً هیچکس با حضور بازیکنان و مربیان خارجی باکیفیت مشکلی ندارد، اما وقتی میبینیم بازیکن درجه چندم به ایران میآید و پولهای هنگفت میگیرد نیازمند نظارت بیشتر نهادها نظارتی خواهد بود. امیدوارم تقسیم ثروت برای رشتههای غیرفوتبالی نیز منصفانه باشد.
انتهای پیام/