نابودی ۱۲۰ میلیون شغل در صنعت گردشگری جهان به دلیل شیوع کرونا

نابودی 120 میلیون شغل در صنعت گردشگری جهان به دلیل شیوع کرونا

سازمان ملل هشدار داده همه گیری ویروس کرونا ۱.۲ تریلیون دلار برای صنعت گردشگری هزینه خواهد داشت و ۱۲۰ میلیون شغل مربوط به گردشگری را در خطر قرار می‌دهد.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی، سازمان ملل آمار نتایج مخرب همه‌گیری ویروس کرونا بر گردشگری جهان را اعلام کرده و هشدار داده است این همه گیری 1.2 تریلیون دلار برای این صنعت هزینه خواهد داشت و 120 میلیون شغل مربوط به گردشگری را در خطر قرار می‌دهد.

 سازمان ملل پیش بینی می‌کند تعداد گردشگران بین المللی بین 58 تا 78 درصد در 2020 نسبت به سال گذشته کاهش یابد. طبق محاسبات این سازمان، این شوک بزرگ برای صنعت گردشگری که بخش بزرگی از درآمد برخی کشورها را تشکیل می‌دهد، باعث کاهش 850 میلیون تا 1.1 میلیارد نفر از تعداد گردشگران بین المللی می شود.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل در اوایل همین هفته اعلام کرد:« تعداد گردشگران ورودی در پنج ماه اول سال جاری میلادی بیش از 50 درصد کاهش یافته و 320 میلیارد دلار در این بخش از دست رفته است». کل خسارات وارد شده به صنعت گردشگری تا امروز، 3 برابر بیشتر از آسیب هایی است که این صنعت در کل بحران اقتصادی سال 2009 دیده بود.

سازمان ملل هشدار داد با توجه به اینکه 10 درصد از مردم در کل دنیا در بخش گردشگری کار می‌کنند، این بحران بی سابقه رفاه میلیون ها نفر را به خطر انداخته است. حدود 100 تا 120 میلیون شغل مستقیم در صنعت گردشگری از بین می‌رود و نرخ بیکاری در کشور هایی که وابستگی شدیدی به گردشگری دارند بیش از 20 درصد افزایش می یابد.

سازمان ملل با اشاره به این که گردشگری یکی از پیش برنده های اصلی اقتصاد جهان است اعلام کرد کاهش شدید درآمد صادرات از بخش گردشگری باعث کاهش تولید ناخالص داخلی می شود. در خوش‌بینانه‌ترین حالت، تولید ناخالص داخلی جهان 1.17 تریلیون دلار معادل 1.5 درصد پایین می آید و در صورت ادامه این بحران (بیش از 8 ماه) این خسارت به 2.2 تریلیون دلار معادل 2.8 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید.

همه گیری ویروس کرونا صنعت گردشگری جهان را در ماه مارس متوقف کرد یعنی زمانی که اکثر کشورها مرزهای خود را برای مهار گسترش این ویروس که تا حالا جان 820 هزار نفر را گرفته، بسته بودند.

برخی خطوط هوایی با وجود کمک های دولتی با مشکلات بسیاری مواجه هستند و در آستانه ورشکستگی قرار دارند. شرکت‌های هواپیمایی امریکن ایرلاینز و دلتا در اوایل همین هفته تعدیل نیروهای خود را اعلام کردند. در حالی که دلتا اعلام کرده 1941 خلبان را در پاییز به مرخصی اجباری می‌فرستد، امریکن ایرلاینز قصد دارد در ماه اکتبر 19 هزار نفر از نیروی کار خود را کم کند.

انتهای پیام/172

 

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه