پویایی تولید در اوج تحریمها / ۱۸۰ واحد صنعتی نیمهتمام در استان گیلان احداث میشود
گروه استانها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از پویایی تولید در استان با وجود تحریم و شیوع کرونا خبر داد و گفت: ۱۸۰ واحد صنعتی نیمهتمام در گیلان احداث میشود.
فرهاد دلقپوش در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت ، فعالیت 2 هزار و 948 واحد صنعتی در گیلان در قالب 35 شهرک و یک شهر صنعتی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در حال حاضر فرآیند تولید در استان گیلان با وجود شیوع کرونا و شدیدترین تحریمهایی که توسط دشمن علیه کشورمان اعمال شده همچنان پویاست و روند خوبی دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه چرخه تولید و صنعت در استان با همت و تلاش فرماندهان نبرد اقتصادی و تمام دستاندرکاران این حوزه به کار خود ادامه میدهد عنوان کرد: دولت نیز در همین راستا نگاه خوبی به چرخه تولید دارد و با برقراری جلسات کارگروه رفع موانع تولید نسبت به حل مشکلات اقدام میشود.
دلقپوش برگزاری جلسات شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی از یک طرف و نشستهای کارگروه رونق تولید در استان گیلان را از سوی دیگر مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: کمک به حل و فصل معضلات و مشکلاتی که در مسیر فعالیتهای تولیدی، صنعتی و سرمایهگذاران اختلال ایجاد میکند از جمله اهدافی است که پیگیری میشود.
وی حرکت دولت و مجموعه صنعت، معدن و تجارت برای بسترسازی جهت عملیاتی کردن شعار جهش تولید در سال 99 را که مورد تأکید مقام معظم رهبری است متذکر شد و ابراز داشت: در چند ماههای که با شیوع ویروس کرونا در استان گیلان مواجه شدیم برخی از واحدهای صنعتی خط تولید خود را به تولید اقلام بهداشتی اختصاص دادند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان روند اعطای تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی و صنعتی استان را مطلوب برشمرد و با بیان اینکه استان از این حیث در رتبههای بالایی قرار دارد افزود: 180 واحد صنعتی نیمهتمام در گیلان در دست احداث است که با پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد از سازمان صمت مجوز تأسیس دریافت کردهاند.
دلقپوش از ایجاد فرصت شغلی برای چیزی حدود 6 هزار و 589 نفر در صورت تکمیل و بهرهبرداری از واحدهای تولیدی نیمهتمام خبر داد و تصریح کرد: در شرایط فعلی نخستین هدف ما حفظ اشتغال موجود و پایدار کردن آن است و در مرحله بعدی نیز بر اساس ظرفیتهای موجود و منابع در دسترس برای گسترش این بخش تلاش میکنیم.
وی داشتهها و ظرفیتهای استان گیلان در زمینههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را بسیار ارزشمند و قابل توجه توصیف کرد و اظهار داشت: علاوه بر این حوزهها یکی از توانمندیهای قابل ذکر گیلان در بخش صنعتی است که این عامل به عنوان یکی از مؤلفههای بسیار تأثیرگذار در اشتغالزایی استان محسوب میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با تأکید بر اینکه تمام مسئولان باید رویکرد مناسبی در ارتباط با توسعه صنعتی داشته باشند خاطرنشان کرد: تنها در همین شرایط است که علاوه بر ایجاد فرصتهای شغلی جدید و کمک به توسعه و پیشرفت استان گیلان اهداف شعار جهش تولید نیز به شکل عملیاتی تحقق پیدا میکند.
انتهای پیام/614/س