ترویج فسادهای مالی و جنسی هدف اصلی اولیای شیطان است/ سربلندی در مشکلات با استقامت جمعی
استاد حوزه علمیه قم گفت: شیطان فسادهای مختلفی به ویژه فسادهای مالی و جنسی را در جامعه ترویج میکند، حرامخواری و حرامزادگی؛ شیطان از این دو بسیار نفع میبرد، پس باید در این زمینه مقاومت را افزایش داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم شام غریبان امام حسین علیهالسلام شب گذشته با سخنرانی حجتالاسلام مسعود عالی استاد حوزه علمیه قم و با حضور رهبر معظّم انقلاب برگزار شد. حجتالاسلام عالی در این برنامه طی سخنانی، یکی از برنامههای شیطان و جریانهای تابع آن را نابود کردن اجتماع مؤمنان و قطع ارتباطات ایمانی آنها با یکدیگر دانست و گفت: هر چه صفات برجستهای مانند تعاون، ایثار، همدلی و همدردی، احساس مسئولیت و رحم به یکدیگر در جامعه اسلامی افزایش یابد، آن جامعه از منیّت و فردگرایی خارج میشود و با غالب شدن یک روح جمعیِ مؤمنانه بر آن، مستعد و آماده دریافت ولایت اجتماعی یعنی دوران ظهور خواهد شد.
وی افزود: خدای متعال در آیۀ آخر یعنی آیۀ 200 سورۀ مبارکۀ آل عمران دستورالعمل جامعی را برای مؤمنان مطرح میکند تا رابطهای عمیق و ولایی با اهلبیت علیهمالسلام داشته باشند: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» اگر میخواهید پیوند ولایی با اهلبیت و به ویژه با امام زمان(عج) داشته باشید طوری که در تمام شئون زندگیتان آنها حاکم باشند ـ که البته مصداق اصلی آن در زمان ظهور است ـ باید دو مرحلۀ قبل آن را انجام دهید.
این کارشناس مسائل دینی اضافه کرد: «اصْبِرُوا وَ صابِرُوا» اول هر کدامتان باید در بندگی صبر و اسقامت فردی داشته باشید. صبر فردی یعنی مؤمن باید در مسیر بندگی در مقابل مشکلات صبر داشته باشد، در برابر وسوسههای شیطان مقاومت داشته باشد، اینکه حدود و واجبات الهی را بهجا آورد و در انجام آن سست نشود، گناهان و محرمات را دور بریزد و به سوی آنها نرود و ... .
حجتالاسلام عالی خاطرنشان کرد: شیطان فسادهای مختلفی به ویژه فسادهای مالی و جنسی را در جامعه ترویج میکند، حرامخواری و حرامزادگی؛ شیطان از این دو بسیار نفع میبرد، لذا باید خیلی در این زمینه مقاومت کرد که این همان صبر فردی است.
به گفته وی، صبر اجتماعی یعنی جمع مؤمنان در برابر فشارهایی که از بیرون و از سوی دشمنان دین وارد میشود، مقاومت کنند. جامعۀ مؤمنان به ویژه در جایی که بخواهد قدرتی را بههم بزند یا پرچمی را بالا ببرد و از سوی دیگر، نخواهد زیر بار زور و طاغوت برود؛ دشمنانی خواهد داشت؛ طبیعتاً جامعۀ مؤمنین اگر بخواهند اینچنین باشند، از هر جهت مورد هجوم دشمنان دین و اولیای شیطان قرار میگیرند، لذا باید استقامت کرد.
ادامۀ سخنان حجتالاسلام عالی را در فایل صویت زیر بشنوید.
انتهای پیام/