دلایل نگرانی صهیونیستها از سرنوشت سازش با امارات
در اوج شادمانی و پایکوبی رسانهای صهیونیستها از علنی شدن روابط پنهان با شیوخ عرب تحلیلگران صهیونیست از تکرار سناریوی ایران در اعمال خواست مردم در مبارزه با رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم با نگاهی به پایگاه های مختلف عبری زبان شمار قابل توجهی از این منابع نه تنها با بدبینی خاصی به این توافق می نگرند بلکه نمی توانند نگرانی خود را از تکرار فروپاشی ائتلاف با امارات همانگونه که مردم ایران(با انقلاب اسلامی علیه رژیم وابسته و مزدور پهلوی) آن را در هم شکسته ، در ترکیه فروپاشید و مردم اردن و مصر هم مخالفت خود را با آن بارها نشان دادند ، ابراز داشتند.
جای بیکور تحلیلگر معروف صهیونیست در پایگاه تحلیلی خود با اشاره به این حقیقت اعتراف می کند : ما در گذشته در این رویکرد خود شکست خورده ایم اما نمی دانیم این بار چه اتفاقی برای ما رخ خواهد افتاد، چه اتفاقی در آسمانخراش های دبی در مقابل این سازش صورت خواهد گرفت.
"نوعا لاندو" در مقاله ای که در روزنامه هاارتص منتشر کرد هم در این رابطه نوشت : با وجود تمام اقدامات صورت گرفته ، تلاش کافی برای تبدیل شدن این رخداد به یک امر تاریخ ساز صورت نگرفته است این در حالی است که نه تنها برخی از جامعه (صهیونیست) نسبت به آن بی تفاوت بودند بلکه جریان های قابل توجهی هم در مخالفت با آن شکل گرفته اند.
این تحلیلگر معتقد است گرچه اخبار و گزارش ها به طور مستمر از برج خلیفه به ما می رسند اما برای بسیاری از اسرائیلی ها که با بیکاری و نگرانی از آینده دست و پنجه نرم می کنند تنها یک دوره آتش بس کوتاه مدت است شاید بتوانند از طریق بعد اقتصادی آن برای مدتی مشکلات روتین ویروس کرونا را فراموش کنند.
لانداو ابراز عقیده کرد باید این واقعیت را بپذیریم که این سازش در زمانی انجام شد که هیچ جنگ وجود ندارد و با کشوری این سازش انجام شد که مرز مشترکی هم با ما ندارد در حالی که همگان می دانند که روابط محرمانه فیما بین سالیان درازی است که در ابعاد مختلف وجود داشته است.
این نویسنده معتقد است سازش جدید نیز سرنوشتی همانند طرح صلح سابق که هیچ کس متوجه افول و نبود آن نشد، خواهد داشت.
ناحوم برنیاع هم در مقاله ای که در روزنامه یدیعوت احارانوت منتشر کرد خبر داد گرچه اکنون دو طرف به دنبال بسترهای مشترک همکاری هستند، ولی ما نباید تفاوت های موجود فیمابین را فراموش کنیم.
نویسنده روزنامه یدیعوت احارانوت هم همانند همکارش در هاارتص معتقد است مزیت اصلی این سازش، اقتصادی است، زیرا در این چارچوب میلیاردها دلار از دبی مستقیما به اقتصاد (رژیم صهیونیستی) تزریق خواهد شد ، گرچه باید هشدار می دهد باید درباره ورود این سرمایه ها به مراکز زیر بنایی و تبعات امنیتی آن همانند آنچه در مورد چینی ها اتفاق افتاد ، هوشیار بود.
این در حالی است که روزنامه یسرائیل هیوم در شماره امروز خود خبر داد در اولین روز حضور هیئت (صهیونیست) در ابوظبی شماری از سرمایه گذاران اماراتی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری مستقیم در پروژه های مختلف اعلام کردند.
این روزنامه فاش کرد ، قرار است پروازهای تجاری همچنان از فراز عربستان سعودی بین امارات متحده عربی و فرودگاه بن گوریون انجام شود.
انتهای پیام/