اقدامات امنیتی اطراف پارلمان آلمان تشدید میشود
پارلمان آلمان بعد از حمله آخر هفته گروهی از معترضان به محدودیتهای کرونایی علیه ساختمان پارلمان تشدید اقدامات امنیتی در اطراف این نهاد مهم در آلمان را در دستور کار قرار میدهد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، پارلمان آلمان بعد از حمله اخیر معترضان به ساختمان این نهاد مهم در اواخر هفته گذشته ساخت یک گودال به عرض 10 متر و دو حصار امنیتی در اطراف پارلمان را در دستور کار قرار می دهد.
سخنگوی پارلمان آلمان در این باره به تاگس اشپیگل گفته است که از دولت درخواست می شود برنامه زمان بندی شده و سریعی در این راستا را ارائه دهد.
روز شنبه حدود 40 معترض به محدودیت های کرونایی به ساختمان پارلمان آلمان در برلین حمله کردند. معاون رئیس پارلمان آلمان هم در این باره گفته است: ما شرایط را به صورت جامع با ایالت، ناحیه، پارلمان آلمان، دفتر پلیس جنایتی ایالتی و وزارت کشور مورد بحث و گفتگو قرار خواهیم داد.
تا قبل از هجوم معترضان به ساختمان پارلمان تنها مسئله حملات تروریستی به این ساختمان مطرح بود و تمهیداتی برای مقابله با این مسئله در دستور کار قرار داشت.
"فرانک والتر اشتاین مایر"، وزر امور خارجه آلمان بعد از دیداری با 6 تن از کارکنان پلیس که در حمایت از ساختمان پارلمان آلمان در برابر هجوم معترضان شرکت داشتند از آن ها قدردانی کرد. وی همه شهروندان را به حمایت از دموکراسی فراخوانده و گفت: این وظیفه همه جامعه و تک تک افراد است.
اشتاین مایر تحرکات راست گرایان افراطی در اطراف پارلمان آلمان و برافراشتن نمادها و پرچم های این جنبش را حملهای غیر قابل تحمل به قلب دموکراسی دانسته و گفت: ما هرگز چنین اقدامی را نمی پذیریم.
روز شنبه اعتراضات گستردهای با حضور شهروندان از سراسر آلمان در پایتخت این کشور برگزار شد که طی آن گروهی از معترضان به ساختمان پارلمان این کشور حمله کردند.
حدود 40 هزار نفر در این اعتراضات شرکت کردند. از آنجایی که معترضان قواعد کرونایی را رعایت نکردند پلیس وارد عمل شده و به این اعتراضات پایان داد.
بر اساس اطلاعات پلیس ناآرامی هایی به وجود آمد و خساراتی به اموال عمومی زده شد و معترضان با بطری به سمت نیروهای پلیس حمله کردند. البته اکثر معترضان به صورت صلح آمیز اعتراض کردند. صدها نفر هم در این تجمع اعتراضی گسترده از طرف نیروهای پلیس دستگیر شدند.
پلیس برلین ابتدا برگزاری اعتراضات را ممنوع کرده بود، اما دادگاه این شهر حکم به لغو این ممنوعیت داد و برگزاری تظاهرات را مجاز اعلام کرد.
چند صد تن از معترضان فرصت را مغتنم شمردند و از سد ماموران حفاظت پارلمان گذشتند و تا جلوی در ساختمان هم رفتند. آنها با برافراشتن پرچمهای ویژه راستگرایان افراطی وابستگی خود به این گروهها را بهنمایش گذاشتند.
هجوم تظاهرکنندگان به ساختمان پارلمان آلمان واکنش احزاب و سیاستمداران بلندپایه این کشور را برانگیخت. "هورست زیهوفر"، وزیر کشور، در یک گفتوگوی رسانهای اظهار داشت، رایشستاگ محل فعالیت نمایندگان ملت و بنابراین مرکز نمادین دموکراسی آلمان است و جای تعجب نیست که افراط گرایان از آن برای اهداف خود سوءاستفاده کنند.
برخی سیاستمداران هم خواستار محدودیت قائل شدن برای اعتراضات در نزدیکی پارلمان آلمان شدند.
انتهای پیام/