فضای مجازی برای "متخلفان محیط زیستی" ناامن می‌شود


فضای مجازی برای "متخلفان محیط زیستی" ناامن می‌شود

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گفت: سازمان محیط زیست در نظر دارد تا حد ممکن فضای مجازی را برای متخلفان محیط زیستی ناامن کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ جمشید محبت‌خانی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست اظهار‌ کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت تدبیر و امید در سازمان حفاظت محیط زیست رخ داد، ناامن کردن فضای مجازی برای قاچاقچیان و سودجویان حیات وحش است. 

وی با بیان اینکه برخی جرائم در فضای مجازی روح و روان مردم را آزرده می‌کرد، افزود: تخلفاتی مانند شکارفروشی چه زنده یا مرده، قاچاق و خرید و فروش حیات وحش، ادوات شکار مانند سلاح‌های غیرمجاز و بدتر از همه آزار و اذیت حیوانات در این فضا دیده می‌شد که برای مقابله با این روند آزاردهنده سازمان حفاظت محیط زیست با پلیس فتا تفاهم‌‌نامه‌ای امضا کرد.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست با تأکید بر اینکه براساس این تفاهم‌نامه، فضای مجازی به‌طور مداوم رصد می‌شود تا فضا برای متخلفان ناامن شود، تصریح کرد: شواهد نشان می‌دهد که بعد از اجرای تفاهم‌نامه، تخلف در این فضا تا حدود زیادی کمتر شده است.

محبت‌خانی با اشاره به اینکه این همکاری که در یگان حفاظت محیط‌زیست شکل گرفت به شدت جنبه بازدارندگی و پیشگیری از جرائم در حوزه مجازی دارد،گفت: سازمان محیط زیست در نظر دارد تا حد ممکن فضای مجازی را برای متخلفان محیط زیستی ناامن کند، از این رو علاوه بر امضای این تفاهم‌نامه، اقدام به راه‌اندازی مرکز فوریت‌های پایش فضای سایبری کرده که تحت نظارت و آموزش پلیس فتا فعالیت خواهد کرد.

رئیس یگان حافظت محیط زیست افزود: از ابتدای امسال که این مرکز راه‌اندازی شد، عملکرد بسیار خوبی داشته است و با توجه به اهمیت موضوع در نظر داریم که این مرکز را به یکی از معاونت‌های یگان حفاظت محیط زیست تبدیل کنیم.

وی، از موافقت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این مورد خبر داد و اظهار کرد: در چند سال اخیر شاهد کوچ عظیمی در جرائم زیست‌محیطی از فضای حقیقی به فضای مجازی بودیم، زیرا آن فضا بسیار امن شده بود. با ورود محکم و قاطع یگان حفاظت محیط زیست و پلیس فتا به فضای مجازی به نظر می‌رسد که از نظر بازدارندگی خوب عمل کردیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اولویت ما بازدارندگی با انجام کارهای ایجابی است، گفت: به‌طور مثال اجرای طرح یک ساعت با محیط‌بان که در مدارس اجرا می‌شود، در واقع محیط‌بانان با حضور در مدارس دانش‌آموزان را با اهمیت محیط‌زیست و حفاظت از آن آشنا می‌کنند، البته امسال به علت شیوع ویروس کرونا متوقف شد اما محیط‌بانان از طریق ظرفیت فضای مجازی این طرح را دنبال می‌کنند، زیرا تأکید ما بر این است که باید بیشترین اقدامات در محیط‌زیست ایجابی باشد ما با شعار 80 میلیون محیط‌بان کار را پیش می‌بریم و باور داریم که بدون حضور مردم و نقش پررنگی که می‌توانند داشته باشند و تکیه صرف بر محیط‌بان قطعاً نمی‌توانیم امانت‌دار نسل آینده باشیم.

محبت‌خانی با بیان اینکه 141 شهید محیط‌بان و 300 محیط‌بان جانباز در عرصه حفاظت از محیط‌زیست داریم خاطرنشان‌کرد: مردم و رسانه‌ها نیز در مسیر حفظ محیط‌زیست و حیات وحش نقش بسزایی دارند و می‌توانیم از این پتانسیل به نفع بهتری استفاده کنیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon