با این ستاره‌ها| شهید مهدی مغیث برای تبلیغ اسلام و انقلاب از هیچ کوششی دریغ نکرد


با این ستاره‌ها| شهید مهدی مغیث برای تبلیغ اسلام و انقلاب از هیچ کوششی دریغ نکرد

گروه استان‌ها- شهید مهدی مغیث از کودکی به مسجد و نماز و جلسات قرآن علاقه‌مند و خود معلم قرآن بود، وی یک مبلغ سخت‌کوش بود و برای تبلیغ اسلام و انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نمی‌کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آرامستان تاریخی تخت فولاد محل دفن بسیاری از علما و دانشمندان ایرانی است، در نزدیکی آرامستان تخت فولاد گلستان شهدا قرار دارد. این گلستان آرامگاه شهدای والامقامی همچون شهیدان حسین خرازی، احمد کاظمی، محمود شهبازی، اکبر آقابابایی، غلامرضا یزدانی، عبدالله میثمی، عطاءالله اشرفی اصفهانی و بسیاری دیگر از شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع وطن است. این آرامگاه در 8 بهمن 1328 و با دفن سید ابوالحسن شمس‌آبادی شکل گرفت.

گلستان شهدا اصفهان مدفن شهدای بسیاری است که هر کدام برای اسلام، انقلاب و وطن مبارزه کردند و به شهادت رسیدند. شهدایی که در زمان حیات تاثیر بسیاری بر مردم جامعه داشتند و پس از آن نیز سبب خیر و اصلاح شدند و الگوی بسیاری از جوانان قرار گرفتند.

خبرگزاری تسنیم در سلسله گزارش‌هایی با عنوان "با این ستاره‌ها" به معرفی شهدای مدفون در گلستان شهدا می‌پردازد، در این گزارش شهید مهدی مغیث از شهدای دفاع مقدس را معرفی خواهیم کرد.

مهدی مغیث فرزند عبدالحسین در 2 تیر1337 شمسی در خانواده‌ای مذهبی در اصفهان به دنیا آمد. تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم در رشته راه و ساختمان ادامه داد. وی از دانش‌آموزان برجسته هنرستان صنعتی کاوه بود. مهدی از کودکی به مسجد و نماز و جلسات قرآن علاقه‌مند بود و خود معلم قرآن بود. در جلسات او گاهی آقای انصاری و عاملی نیز شرکت و با هم در مورد مسائل سیاسی بحث می‌کردند. وی پس از اخذ دیپلم به خدمت وظیفه رفت و در عین حال فعالیت سیاسی و مبارزاتی خود را آغاز کرد و مدتی به شهر دزفول جهت خدمت وظیفه زندگی کرد.

فعالیت مبارزاتی شهید مهدی مغیث

در کنار یکی از دوستان خود فعالیت مبارزاتی می‌کرد تا جایی که یکی از همسایه‌های کمونیست وی ترور او را در دستور کار داشت؛ ولی به دلیل این مادرش سیده بود از این کار منصرف شد و در نامه‌ای از او خواست که آن محل را ترک کند.

مهدی برای خانواده خود نوشت که در تلگرافی برای سربازخانه بنویسند که به دلیل فوت مادربزرگش به وی اجازه مرخصی دهند ولی پدرش از وی خواست که خدمت را تمام کند، لذا پس از دستور امام خمینی(ره) مبنی بر فرار سربازان از پادگان‌ها وی نیز آنجا را ترک کرد و مدتی مخفی بود. مهدی در تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد و بسیار فعال بود.

با پیروزی انقلاب اسلامی به خدمت برگشت و سربازی خود را تمام کرد. پس از انقلاب اسلامی در مدرسه علمیه امام صادق (ع) برای تحصیل ثبت نام کرد و سه سال به صورت ناپیوسته در حوزه تحصیل کرد. در سال 1358 شمسی به جمع جهادگران پیوست و به عنوان نیروی فعال کار خود را شروع کرد و از طرف جهاد سازندگی کلاس‌های درس در مناطق محروم تشکیل داد.

شهید مغیث مبلغی سخت کوش بود

وی یک مبلغ سخت‌کوش بود و برای تبلیغ اسلام و انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نمی‌کرد. مهدی در سفر حج نیز دست از تبلیغ بر نمی‌داشت و در مکه نیز با چهره مخفی تبلیغ می‌کرد.

او با دختری از یک خانواده متدین ازدواج کرد. همچنین در کنکور سراسری دانشگاه‌ها در دانشگاه شیراز و تهران پذیرفته شده بود ولی به دلیل نیازی که به حضورش در جبهه احساس می‌کرد به منطقه رفت و گفت برای من دعا کنید که در دانشگاه خدا قبول شوم.

وی سپس بار دیگر به جبهه رفت و در عملیات کربلای 4 به شدت شیمیایی شد و پس از معالجه دو هفته بعد به جبهه بازگشت و در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه شرکت کرد و در حالی که مشتاق شهادت بود در تاریخ 20 دی 1365 به شهادت رسید و پیکر پاکش را به اصفهان منتقل و در گلستان شهدای اصفهان، قطعه کربلای 5، ردیف 6، شماره 8 به خاک سپردند.

فرازی از وصیت نامه شهید مهدی مغیث

«خدایا راه اسلام را به اختیار قبول کردم و در زنده داشتن او جانم را تنها چیزی که دارم هدیه می‌کنم، پس خدایا عهدمان این باشد که هرگاه آمرزیده شدم و لیاقت روسفیدی درگاهت را پیدا کردم، شهادت نصیبم کن که بهترین برگزیدن برای رفتن است. ای آنان که آزاده هستید انقلاب را، امام (ره) را و یاران امام (ره) را تنها نگذارید که حجت خدا بر شماست».

انتهای پیام/164/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon