کرونا در اروپا| از بازگشایی مدارس فرانسه در سایه نگرانیها تا افزایش نرخ بیکاری در آلمان
جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا از بازگشایی مدارس در فرانسه در سایه نگرانیها درباره افزایش مجدد آمار مبتلایان جدید به کرونا و همچنین افزایش نرخ بیکاری در آلمان پیامد این بحران خبر میدهد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم ، کرونا و عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان تیتر اول بسیاری رسانههای اروپایی است.
افزایش نرخ بیکاری در آلمان
نتایج جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که شمار بیکاران در آلمان در ماه آگوست مجددا افزایش پیدا کرده است. بر اساس آمارهای اعلام شده در این ماه حدود 2.95 میلیون نفر در آلمان بیکار بودند که تعداد آنها 45 هزار نفر بیشتر از ماه جولای و 636 هزار نفر هم بیشتر از این دوره زمانی در یک سال پیش بوده است.
اداره فدرال کار آلمان روز سه شنبه اعلام کرد که نرخ بیکاری در این کشور طی یک ماه با 0.1 درصد افزایش به 6.4 درصد رسیده است.
بعد از آشوبها و ناآرامیهای اخیر در اعتراضات گسترده ضد محدودیتهای کرونایی که اواخر هفته در برلین برگزار شد اتحادیه پلیس آلمان (GdP) انتظار به افراطی گرایی کشیده شدن همه جنبشهای اعتراضی علیه محدودیتهای کرونایی را دارد.
رئیس اتحادیه پلیس آلمان این خطر را بالا دانست که شرایط به گونهای ادامه یابد که دقیقا جنبشهایی مشابه جنبش ضد اسلامی پگیدا در آلمان شکل گیرد.
تشدید تدابیر امنیتی در اطراف پارلمان آلمان
پارلمان آلمان هم بعد از حمله آخر هفته گروهی از معترضان به محدودیتهای کرونایی علیه ساختمان پارلمان تشدید اقدامات امنیتی در اطراف این نهاد مهم در آلمان را در دستور کار قرار می دهد.
پارلمان آلمان بعد از حمله اخیر معترضان به ساختمان این نهاد مهم در اواخر هفته گذشته ساخت یک گودال به عرض 10 متر و دو حصار امنیتی در اطراف پارلمان را در دستور کار قرار میدهد.
سخنگوی پارلمان آلمان در این باره به تاگس اشپیگل گفته است که از دولت درخواست میشود برنامه زمان بندی شده و سریعی در این راستا را ارائه دهد.
روز شنبه حدود 40 معترض به محدودیتهای کرونایی به ساختمان پارلمان آلمان در برلین حمله کردند. معاون رئیس پارلمان آلمان هم در این باره گفته است: ما شرایط را به صورت جامع با ایالت، ناحیه، پارلمان آلمان، دفتر پلیس جنایتی ایالتی و وزارت کشور مورد بحث و گفتگو قرار خواهیم داد.
1218 مورد ابتلای روزانه در آلمان
انستیتو رابرت کخ آلمان هم روز سه شنبه از ابتلای 1218 مورد دیگر به کرونا در عرض 24 ساعت در این کشور خبر داد، این در حالی است که شمار مبتلایان روزانه به کرونا در روز دوشنبه 610 مورد بود. اکثر موارد جدید ابتلا به کرونا از ایالت نوردراین- وست فالن آلمان گزارش شده است.
بازگشایی مدارس فرانسه در سایه نگرانیها درباره افزایش آمار مبتلایان جدید
مدارس فرانسه هم از امروز (سه شنبه) تحت قواعد کرونایی سخت گیرانه آغاز می شود. دولت استفاده اجباری از ماسک برای تمام دانش آموزان بالای 11سال و معلمان را در دستور کار قرار داده است. همچنین حفظ فاصله حداقل یک متری در کلاسهای درس بین دانش آموزان تنها توصیه شده است. حدود دوازده میلیون دانش آموز همزمان با بازگشایی مدارس امروز در سر کلاسهای درس حاضر میشوند.
با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان جدید به کرونا بسیاری از والدین با نگرانی به شروع مجدد مدارس مینگرند. یک گروه از پزشکان فرانسوی هم از دولت فرانسه درخواست کردهاند که استفاده از ماسک را در سنین بالای 6 سال اجباری کند.
بازگشایی مدارس در بلژیک
در کشور بلژیک هم از امروز (سه شنبه) مدارس بازگشایی میشود. در این کشور هم طرح استفاده اجباری از ماسک برای دانش آموزان بالای 11 سال و معلمان برقرار است.
تلاشهای کمیسیون اروپایی برای جلوگیری از تکرویهای ملی اعضاء برای مهار شیوع مجدد کرونا
با توجه به آمار روزافزون مبتلایان به کرونا و تکرویهای ملی از طرف برخی کشورها و کنترلهای مرزی، کمیسیون اروپایی خواستار همکاری قدرتمندانهتر در این اتحادیه شده است. یک سخنگوی کمیسیون اروپایی در این باره گفته است: ما پیشنهاد دادهایم برای ارزیابی شرایط خطر کرونایی معیارهای مشترکی مدنظر قرار داده شود. به گفته وی همچنین سیستم رنگ گذاری برای مناطق خطر و قواعد برای سفر به مناطق کرونایی میتواند مورد توافق قرار گیرد.
سخنگوی کمیسیون اروپایی تاکید کرد که محدودیت آزادی سفر در اتحادیه اروپا تنها زمانی باید وجود داشته باشد که برای کاهش خطرت برای سلامت افراد ضرورت فوری وجود داشته باشد.
کمیسیون اروپایی در نامهای به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و انگلیس در اوایل آگوست به این مسئله اشاره کرده بود که این موضوع اهمیت دارد که از موج دوم اقدامات کنترل نشده در مرزهای داخلی اتحادیه اروپا اجتناب شود.
کمیسیون اروپایی هم میخواهد 400 میلیون یورو برای تهیه یک واکسن کرونا برای کشورهای فقیرتر را آماده کند. این پول در قالب طرح تضمینی بینالمللی موسوم به کوواکس پرداخت میشود.
"اورزولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی به این مسئله اشاره کرده است که تنها به صورت جهانی میتوان با این بیماری همه گیر مبارزه کرد.
عواقب وخیم کرونا برای صنعت توریسم انگلیس
محدودیتهای مسافرتی ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش چشمگیر گردشگران در بریتانیا احتمالا تا پایان سال جاری میلادی به اقتصاد این کشور نزدیک به 22 میلیارد پوند زیان خواهد رساند.
پیش بینی ضرر مالی از سوی شورای جهانی سفر و جهانگردی (WTTC) و بر اساس تعداد گردشگرانی که در سال 2020 میلادی از بریتانیا بازدید کردهاند، محاسبه شده است.
طبق گزارشی از سوی این شورا، تخمین زده میشود که پول هزینه شده توسط گردشگران بینالمللی در اقتصاد بریتانیا 78 درصد کاهش یابد که برابر است با از دست دادن 60 میلیون پوند در روز و 420 میلیون پوند در هفته. در نتیجه، نزدیک به سه میلیون شغل ایجاد شده توسط صنعت مسافرتی و گردشگری در بریتانیا در معرض خطر قرار گرفته است.
گلوریا گوارا، مدیرعامل شورای جهانی سفر و جهانگردی (WTTC)، اظهار داشت که آخرین دادهها به وضوح نشانگر مشکلات اقتصادی در سراسر بریتانیا بدلیل شیوع ویروس کروناست. طبق گفته گوارا، اقتصاد بریتانیا میتواند به تنهایی 22 میلیارد پوند ضرر کند و بهبود آن سالها به طول بینجامد. علاوه بر این، این ضرر همچنین میتواند منجر به تضعیف موقعیت لندن به عنوان مرکز سفرهای تجاری و تفریحی شود.
بین سالهای 2016 تا 2018 میلادی گردشگران آمریکایی و فرانسوی به ترتیب مهمترین منبع درآمد صنعت توریسم بریتانیا بودند. پس از این دو کشور آلمان و اسپانیا قرار میگیرند.
افزایش مصرف داروهای آرامش بخش در بین کودکان آلمانی
نتایج یک بررسی نشان میدهد که محدودیتهای کرونایی تقاضاهای والدین آلمانی از پزشکان متخصص اطفال برای داروهای آرامش بخش برای درمان کودکان را افزایش داده است.
نظرسنجی اخیری که بین متخصصان اطفال در آلمان انجام شده است نشان میدهد که از هر 8 پزشک یک نفر گزارش داده که والدین از زمان ظهور بحران کرونا داروهای آرامش بخش بیشتری برای درمان مشکلات رفتاری و مسائل روانی کودکان خود درخواست میکنند. بخصوص این مسئله در مناطق محروم اجتماعی بیشتر دیده شده است.
هشدار کمیسیون اروپایی درباره عواقب سهل انگاری در رعایت قواعد کرونایی
کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا هم درباره بی احتیاطی در مبارزه با ویروس کرونا هشدار داده و عدم دقت کافی را از دلایل افزایش مبتلایان جدید به کرونا در برخی مناطق اروپا ارزیابی کرده است. وی خطر تشدید مجدد این بحران را بسیار جدی ارزیابی کرده و گفت: ما تنها مشترکا میتوانیم در این مبارزه پیروز شویم.
وی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست تا زمان تولید واکسن کرونا از ظرفیتهای کافی تست گیریها و ظرفیت کافی در بیمارستانها اطمینان حاصل شود.
تشدید اقدامات ضد کرونایی در اتریش
صدر اعظم اتریش هم با توجه به افزایش شمار مبتلایان جدید به کرونا تشدید اقدامات برای مهار کرونا را در دستور کار قرار داده است. وی تاکید کرد که دولت شرایط برای پاییز را در روز چهارشنبه مجددا مورد ارزیابی قرار خواهد داد.
تصویب طرح استفاده اجباری از ماسک در تظاهراتها در برلین
مقامات برلین هم طرح استفاده اجباری از ماسک در اعتراضات با بیش از 100 شرکت کننده را تصویب کردند. سنای برلین در نشستی که روز سه شنبه برگزار شد در این باره توافق کردند. این طرح بعد از اعتراضات گسترده اخیر در برلین علیه محدودیتهای کرونایی که در آن معترضان قواعد کرونایی را رعایت نمی کردند تصویب شد.
جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در اروپا
جدیدترین آمارهای رسمی نشان میدهد که کرونا همچنان در کشورهای اروپایی جولان داده و تا به حال در اسپانیا 462858 نفر به کرونا مبتلا شده و 29094 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در انگلیس هم تا به حال 335873 نفر به کرونا مبتلا شده و 41501 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه هم تا به حال 281025 نفر به کرونا مبتلا شده و 30635 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 269214 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 35483 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در آلمان هم تا به حال 244792 نفر به کرونا مبتلا شده و 9371 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
انتهای پیام/