نماینده مردم خمینیشهر: لزوم ایجاد زیرساختهای مناسب فضای مجازی؛ به سمت خودکفایی و استقلال برویم
گروه استانها- نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فضای مجازی گفت: با یک ساز و کار میانهای که در عینحال رابطه را قطع نکنیم، میتوانیم زیرساختهای مربوطه را نیز درست کنیم و روال به سمت خودکفایی و استقلال در این عرصه باشد.
حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با بیان اینکه برخی از رسانههای خارجی تهدید و فرصت را با یکدیگر دارند اظهار داشت: امکانات و قابلیتهای بعضی از شبکههای مجازی خارجی انصافا سودمند است اما استفادههای غلط و موارد مضر هم در آنها وجود دارد که با بررسی دقیقتر مشاهده میکنیم در آنها هیچ گونه منفعتی نبوده و فقط ترویج فسخ، خشونت و بیبندوباری است.
وی افزود: بنابراین ما باید قاعدتا نسبت به آن هایی که 100 درصد ضرر دارند و هیچ گونه سود و منفعتی در آنها نیست به روش فیلترینگ عمل کنیم و برای آنهایی که دارای منافع هستند یک روش میانه و عاقلانه پیش بگیریم.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه با فیلتر کردن استفاده از فیلترشکن و به تبع آن اینترنت بالا میرود گفت: نمیتوان این مطلب را به این کیفیت گفت چرا که خیلی از افراد برای نصب فیلترشکن انگیزه، حوصله و وقت ندارند ولی وقتی میبینند برخی فضاها باز و بدون محدودیت است به شکل تفریحی ورود پیدا میکنند و بعد دچار مشکل میشوند و این افراد هم جمعیت کمی نیستند.
وی در ارتباط با استفاده از بسترهای مجازی داخلی در کشور تصریح کرد: جهان و عالم در بحث فضای مجازی همانند بعضی از صنایع و پیشرفتهای علمی جلوتر از ما هستند اما بدان معنا نیست که ما در عرصه مجازی همواره باید عقبتر بمانیم و قطعا فناوران و دانشمندان ما در این عرصههای مجازی پیشرفتهای خوبی داشتهاند.
نقدعلی ادامه داد: با یک ساز و کار میانهای که در عین حال رابطه را قطع نکنیم، میتوانیم زیرساختهای مربوطه را نیز درست کنیم و روال به سمت خودکفایی و استقلال در این عرصه باشد اما اینکه دستیابی به استقلال تام و به دست آوردن تمام ظرفیتهای آن شبکهها چه زمانی رخ میدهد نیازمند کارشناسی، تدبیر و عقلانیت است ولی این هم که دست روی دست بگذاریم و کل مدیریت فضای مجازی را با این توجیحات به دست دیگران بدهیم استدلال درستی نیست.
وی با اشاره به توان داخلی در تولید شبکههای مجازی عنوان کرد: بعضی از متخصصان فن که سالهای زیادی است در این حوزه کار کردهاند ادعاهای بزرگی دارند و حداقل باید به ادعاهای آنها گوش کرد و آنها را در سنجش انصاف قرار بدهیم و کارشان را در وسط میدان به آزمون بگذاریم و اگر توانمندیهایشان بالا بود، چرا از توان داخلی استفاده نبریم.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی در رابطه با راهکارهای افزایش استقبال مردم از پیامرسانهای داخلی بیان کرد: بالابردن قابلیتها و توانمندیهایی که در این عرصهها برای نیازهای مردم میتوان استفاده کرد و ایجاد جذابیتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی میتوانند استقبال از شبکههای مجازی داخلی را بالا ببرد.
وی با اشاره به تاثیر ساماندهی فضای مجازی در اقتصاد کشور بیان کرد: پیشبینی متخصصان این است که اگر ما فضای مجازی را ساماندهی کنیم نه تنها به کسب و کار ضربهای وارد نمیشود بلکه بسیاری از کسب و کارهای جدید و بعد اقتصادی تقویت خواهد شد.
نقدعلی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نگاه ما به عرصه مجازی به عنوان یکی از جلوههای تمدن امروزی بشر بیشتر از تهدید از جنبه فرصت است.
انتهای پیام/174/ح