نسخه جدید شاد با قابلیت‌هایی برای دانش آموزان نابینا و ناشنوا؛کاهش ۲.۵ درصدی مدارس غیردولتی در اصفهان


نسخه جدید شاد با قابلیت‌هایی برای دانش آموزان نابینا و ناشنوا؛کاهش 2.5 درصدی مدارس غیردولتی در اصفهان

گروه استان‌ها-رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان از قابلیت‌های شاد در نسخه جدید برای دانش آموزان نابینا و ناشنوا خبر داد و گفت: بارگزاری فایل‌های صوتی برای نابینایان و مترجم آموزشی برای ناشنوایان از جمله این قابلیت‌هاست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محسن الماسی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت آموزش حضوری، اظهار داشت: هیچ آموزشی جای آموزش حضوری و تکرار و تمرین در مدرسه را نمی‌گیرد.

استفاده از روش‌های مکمل آموزشی در دوران کرونا ضروری است

وی افزود: شرایط حاکم بر جامعه به واسطه شیوع کرونا ویروس و ضرورت حفظ سلامت افراد جامعه، آموزش را به سمت غیر حضوری پیش می‌برد که باید از روش‌های مکمل استفاده کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان با بیان اینکه محتوای آموزشی در شبکه شاد برای دانش آموزان استثنایی آماده شده، گفت: دانش آموزان استثنایی همچون سایر دانش آموزان از خدمات آموزشی شاد در دوران کرونا استفاده خواهند کرد.

وی تصریح کرد: طرح آموزش در منزل از سال 96 کلید خورد و در صورتی که دانش آموزان استثنایی در سناد ثبت نام شده باشند، امکانات آموزشی خوب در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

الماسی ادامه داد: در نسخه جدید شبکه شاد برای نابینایان و ناشنوایان نیز قابلیت خاصی در راستای آموزش بهتر به صورت غیر حضوری فراهم شده، به این صورت که فایل‌های صوتی برای نابینایان و مترجم آموزشی کنار آموزش عادی برای ناشنوایان پیش بینی شده تا این دسته از دانش آموزان هم از آموزش غیر حضوری بهره مند شوند.

معلمان از بدو ورود کرونا به کشور، آموزش را از فضای مجازی ادامه دادند

رئیس اداره عملکرد ارزیابی و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان اصفهان نیز با اشاره به  نحوه نظارت بر عملکرد معلمان در آموزش غیر حضوری، اظهار داشت: متاسفانه تا حدودی تلاش فرهنگیان در این دوره بحران کرونا مورد کم لطفی قرار گرفت.

علیرضا محمودی افزود: به محض ورود کرونا به کشور و به دنبال آن تعطیلی مدارس، جمع بسیاری از معلمان اقدام به ارائه دروس از فضای مجازی کردند.

رئیس اداره عملکرد ارزیابی و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه تعدادی از خانواده‌ها از برگزاری کلاس آنلاین در روزهای تعطیل و ساعات شب معترض بودند، گفت: این موضوع نشان دهنده احساس مسئولیت معلمان بود که حتی در روزهای تعطیل هم درس و آموزش را تعطیل نمی‌کردند.

وی تصریح کرد: در آن زمان همه به یک میزان از فضای مجازی اطلاع و آشنایی نداشتند و این عدم آگاهی مشکلاتی را به وجود آورده بود.

محمودی ادامه داد: در حال حاضر معلمان و کارشناسان آموزشی دوره‌های آموزشی را فرا گرفتند و با برنامه‌ریزی دقیق و کامل اقدام به برگزاری کلاس‌ها می‌کنند.

جمعیت مدارس غیر دولتی استان اصفهان 2.5 درصد در سال جاری کاهش یافت

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در ادامه جلسه با اشاره به کاهش تعداد دانش آموزان مدارس غیر انتفاعی در سال جاری، اظهار داشت: سال گذشته 121 هزار دانش آموز در مدارس غیر انتفاعی استان تحصیل می‌کردند که با شیوع کرونا این آمار به 118 هزار نفر کاهش یافت.

وحید محمودی ادامه داد: 2.5 درصد جمعیت مدارس غیر دولتی در سال جاری به علت شرایط حاکم بر جامعه کاهش یافت.

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه400 بازدید و نظارت از مدارس غیر دولتی در سطح استان انجام شده، گفت: هیچ منع قانونی برای انتقال دانش آموز به مدارس دولتی وجود ندارد.

انتهای پیام/166/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon