آمار بهبودیافتگان کروناییِ استان بوشهر افزایش یافت/ ۶ شهرستان استان در وضعیت قرمز
گروه استانها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آمار بستریهای کرونایی استان بوشهر تا حدودی ثابت شده ولی خروجیهای بیمارستانی و بهبودیافتگان در حال افزایش است که امید میرود روند تعداد بستریها کاهشی شود.
سعید کشمیری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وضعیت هشدار در استان اظهار داشت: در این راستا شش شهرستان شامل دیلم، گناوه، دشتستان، تنگستان، بوشهر و عسلویه در مرحله قرمز قرار دارند؛ 2 شهرستان جم و دشتی در وضعیت زرد و شهرستانهای کنگان و دیر هم در وضعیت نارنجی هستند.
وی با بیان اینکه "از شهرستانهای 10 گانه استان بوشهر عمده آنها در مراحل هشدار و وضعیت قرمز است" گفت: وضعیت شهرستانها در ابتلا به کرونا موقت محسوب میشود چراکه ممکن است در هفته آینده تغییر کند و این موضوع بستگی به رفتار مردم در رعایت دستورالعمل بهداشتی دارد.
دبیر ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر، مسافرتها، تجمعها و نحوه استفاده از امکانات پروتکل بهداشتی را عامل مهم در تغییر وضعیت کرونایی شهرستانها دانست و تاکید کرد: ما هنوز نمیدانیم پس از این تعطیلات روند به چه صورت تغییر میکند چون همواره دو هفته بعد از تعطیلات میزان بستریشدگان و فوتیها افزایش مییابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه "تعطیلات گذشته این مهم را اثبات کرده است" گفت: باید منتظر ماند تا دو هفته دیگر چه اتفاقاتی در تعداد ابتلاها، بستریها و فوتیهای کرونایی رقم میخورد.
کشمیری، با تاکید بر رعایت همه جانبه پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک افزود: آمار بستریهای کرونایی تا حدودی ثابت شده ولی خروجیهای بیمارستانی و بهبودیافتگان در حال افزایش است که امید میرود که روند تعداد بستریها کاهشی شود.
وی به واکسن آنفلوآنزا اشاره و تصریح کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا اول مهرماه به بعد است چون مدت ماندگاری آن شش ماه است و باید تا اول فصل بهار در بدن وجود داشته باشد و اگر زودتر تزریق شود اثر آن زودتر پایان مییابد و زمینه ابتلای افراد به آنفلوآنزا فراهم میشود.
دبیر ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا 15 روز نخست ماه مهر اعلام کرد و گفت: تمام مراحل تهیه واکسن آنفلوآنزا توسط وزارت بهداشت صورت میگیرد و بهصورت همزمان در نقاط مختلف کشور توزیع میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه "واکسن آنفلوآنزا از سوی وزارت بهداشت تحول داروخانهها و مراکز درمانی میشود" خاطر نشان کرد: سالمندان، زنان باردار، کودکان و کادر درمانی و پرستاری باید حتما واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند که به صورت رایگان در اختیار آنان قرار میگیرد.
کشمیری، افزود: مابقی افراد برای دریافت و تزریق واکسن آنفلوآنزا باید به داروخانهها حتی بدون نسخه مراجعه و با ارائه کارت ملی یک واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند.
انتهای پیام/190