بیانیه پایانی نشست گروههای فلسطینی/ تشکیل کمیته ملی یکپارچه برای رهبری مقاومت همه جانبه

بیانیه پایانی نشست گروههای فلسطینی/ تشکیل کمیته ملی یکپارچه برای رهبری مقاومت همه جانبه

گروه‌های فلسطینی در بیانیه پایانی نشست خود در بیروت ـ رام الله بر تشکیل کمیته ملی یکپارچه برای رهبری مقاومت مردمی همه جانبه تاکید کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، گروه‌های فلسطینی در بیانیه پایانی نشست خود در بیروت ـ رام الله مخالفت خود را با تمامی طرح‌هایی که هدف از آن نابودی مساله فلسطین و خدشه وارد کردن به قدس و مقدسات آن است، اعلام کردند.

همچنین گروههای فلسطینی در بیانیه پایانی این نشست بر تشکیل کمیته‌ای ملی متشکل از شخصیت‌های برجسته و منتخب به منظور ارائه رویکردی استراتژیک برای پایان دادن به دودستگی و اختلافات داخلی تاکید کردند.

گروههای فلسطینی  در این بیانیه خواستار تشکیل یک کمیته ملی یکپارچه برای رهبری مقاومت مردمی همه جانبه شدند.

به گزارش فلسطین الیوم ، شرکت کنندگان در بیانیه پایانی خود همه اشکال عادی سازی با اشغالگران را محکوم کرده و آن را خیانت به ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی دانستند.

رهبران فلسطینی از ملت‌های عربی و اسلامی و آزادگان جهان خواستند تا با همه توان خود با این نقشه‌ها مقابله کنند.

در نشست دبیرکل‌های گروههای فلسطینی درباره قواعد درگیری با اشغالگران از جمله فعال سازی فاکتور منطقه‌ای و بین المللی برای مقابله با این نقشه‌ها تاکید شد.

شرکت کنندگان همچنین روی ابزارها و سازوکارهای مقابله با اشغالگران در سرزمین اشغالی فلسطین از جمله سازوکارها و ابزارهای مندرج در منشورها و معاهدات بین المللی درخصوص حق ملت‌ها در مقاومت در برابر اشغالگران تاکید کردند. آنها همچنین بر حق ملت فلسطین در اعمال همه شیوه‌های مبارزاتی مشروع خودشان تاکید کردند.

شرکت کنندگان گفتند: در این مرحله، روی «فعال سازی مقاومت مردمی» به عنوان مناسب ترین گزینه این مرحله برای دفاع از حقوق مشروع ملت فلسطین برای مقابله با اشغالگران توافق می‌کنند. 

در بیانیه پایانی نشست رهبران فلسطینی تاکید شد: به منظور تحقق اهداف راهبردی خودمان برای پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور، باید به سرعت در مسیر پایان دادن به شکاف و دو دستگی و تحقق آشتی و شراکت ملی گام برداریم. در این راستا، به عنوان یک ملت واحد و متحد در یک میهن آزاد و واحد، بر لزوم این نکته توافق کردیم که در سایه یک نظام سیاسی دموکراتیک واحد و نهاد واحد و قانون واحد در چارچوب تکثرگرایی سیاسی و فکری و تحکیم اصل چرخه مسالمت آمیز قدرت در انتخابات آزاد و سالم براساس نمایندگی نسبیِ کامل در یک دولت مطابق استاندارهای بین المللی زندگی کنیم. 

شرکت کنندگان در نشست همچنین بر برپایی کشور فلسطینی در سراسر سرزمین اشغالی فلسطین به پایتختی قدس تاکید کردند و گفتند که از این رو، کشوری در غزه یا کشوری بدون غزه وجود ندارد.

گروههای فلسطینی همچنین تصمیم گرفتند که کمیته‌ای متشکل از شخصیت‌های ملی متعادل و برخوردار از اعتماد همگان تشکیل شود تا یک چشم انداز راهبردی برای پایان دادن به شکاف و دو دستگی و برقراری آشتی و شراکت در چارچوب سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) به عنوان تنها نماینده قانونی ملت فلسطین در طول حداکثر پنج هفته ارایه کند تا این کمیته توصیه‌های خود در این ارتباط را به جلسه آتی شورای مرکزی فلسطین ارایه کند.

همچنین در این نشست توافق شد که کمیته ملی واحد رهبران مقاومت مردمی فراگیر تشکیل شود تا شاخه اجرایی آن همه نیازهای لازم برای تداوم این مقاومت مردمی فراگیر را تهیه کند.

حاضران در نشست از ملت استوار و صبور و مقاوم فلسطین در شهر اشغالی قدس و اردوگاههای پناهندگان فلسطینی در همه جا ستایش و از خانواده‌های شهدا و اسیران و مجروحان فلسطینی تقدیر و به آنها تاکید کردند که بامداد (صبح پیروزی) نزدیک است.

شرکت کنندگان همچنین بر همبستگی عمیق خود با ملت برادر لبنان در شرایط دشوار کنونی آنها ابراز همبستگی و از میزبانی لبنان از این نشست تاریخی و مهم ملت فلسطین تقدیر و تشکر کردند.

در بیانیه پایانی نشست رهبران فلسطینی در بیروت تاکید شد: در این لحظات سرنوشت ساز تاریخ ملت ما که مسئله مرکزی آنها با خطرات توطئه، نابودی و تلاش برای محدود کردن آن به راهکارهای معیشتی و نیز سلب حق ما در تعیین سرنوشت و برپایی کشور مستقل برخوردار از حاکمیت کامل در محدوده مرزهای چهارم ژنو سال 1967 میلادی و قدس اشغالی به عنوان پایتخت آن -مطابق سند وفاق ملی- و حل مسئله پناهندگان و حق آنها در بازگشت به سرزمین خویش براساس قطعنامه 194 روبرو است، کابینه اشغالگران درحال توطئه و دسیسه از طریق معامله قرن و نقشه‌های الحاق اراضی فلسطینی و عادی سازی مجانی است که همه ملت فلسطین به طور کامل آن را رد کرده و نمی‌پذیرند.

این بیانیه افزود: در این نشست تاریخی، فعالیت‌ها و اقدامات در قالب یک پیکره واحد تحت چتر سازمان سابق به عنوان تنها نماینده قانونی ملت فلسطین با ابتکار عمل شجاعانه و مسئولیت پذیری ملی عالی برادر ابومازن رئیس دولت فلسطین  و رئیس کمیته اجرایی سازمان ساف و دبیرکل‌های گروههای فلسطینی به جریان می‌افتد تا تلاشی ملی و مبارک آغاز گردد که به خواسته‌های ملی صادقانه پاسخ گوید و همسو با اهداف و اصول ما باشد که این امر پایان شکاف و دو دستگی و برقراری آشتی و تجلی شراکت ملی فلسطینی را برای ما ایجاب می‌کند.

رهبران گروه‌های فلسطینی روز پنجشنبه به صورت ویدئوکنفرانس نشستی همزمان را در بیروت و رام الله برگزار کردند.

در این نشست رهبران گروه‌های فلسطینی از جمله حماس، جهاد اسلامی، فتح، جبهه خلق و جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین مشارکت داشتند.

این نشست به منظور بررسی آخرین تحولات فلسطین و توطئه‌های پیش‌روی مساله فلسطین از جمله معامله قرن، طرح الحاق کرانه باختری و عادی‌سازی روابط برخی رژیم‌های عربی با رژیم  صهیونیستی برگزار شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon