زنگ سال تحصیلی جدید در استان بوشهر نواخته شد
گروه استانها- زنگ آغاز سال تحصیلی همزمان با سراسر کشور در ۲ هزار و ۲۰۰ مدرسه استان بوشهر نواخته شد و ۲۴۵ هزار دانش آموز سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر صبح امروز در آیین نواخته شدن زنگ سال تحصیلی جدید به صورت نمادین در مدرسه "شهید باهنر" بوشهر با حضور استاندار بوشهر با تبریک فرا رسیدن بهار تعلیم و تربیت اظهار داشت: امروز همگام و همراه با سراسر کشور در استان بوشهر هم سال تحصیلی جدید با همراهی همه دست اندرکاران و خانوادههای دانشآموزان آغاز شد.
علیمراد کرمی، آغاز سال تحصیلی امسال را نسبت به سالهای قبل متفاوت دانست و بیان کرد: سال تحصیلی جدید متفاوتتر و منعطفتری نسبت به سنوات قبل است با توجه به معذورات و محدودیتهایی که وجود دارد حتما انعطاف بیشتری در ادامه سال تحصیلی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه "از فردا کار مدیران آموزشی و مدارس بسیار سنگینتر خواهد بود" گفت: شورای مدرسه متشکل از مدیر مدرسه، نماینده معلمان و اولیاء تصمیمگیری لازم برای ادامه فعالیت آموزشی و نحوه حضور و یا عدم حضور دانش آموزان در مدارس ارائه میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود:با توجه به اقتضاعات، شورای مدرسه تصمیمگیری لازم برای حضوری بودن، مجازی برگزار شدن و یا ترکیبی انجام میدهند.
کرمی، اولویت آموزش و پرورش را آموزش حضوری دانست و تاکید کرد: در این راستا با توجه به شرایط کرونایی، هیچگونه اجباری برای حضور دانش آموزان در مدارس نیست بلکه فرایند آموزشی از طریق فضای مجازی مدیریت میشود و هیچگونه سختگیری برای حضور دانش آموزان در مدارس نمیشود.
وی با بیان اینکه تا اول مهرماه آموزشها از طریق فضای مجازی تمرین میشود خاطر نشان کرد: در 2 هفته تا اول مهرماه شیوههای آموزش از طریق سامانه شاد تمرین میشود تا از اول مهر با آمادگی کامل بتوان یکی از شیوههای آموزشی را ارائه شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تعداد دانش آموزان استان بوشهر را 245 هزار نفر دانست و بیان کرد: 15 هزار فرهنگی، اداری و اجرایی در استان فعالیت میکنند و این دانش آموزان از طریق 2 هزار و 200 مدرسه فعالیت آموزشی میشوند.
کرمی تعداد کلاسهای درس را 7 هزار 500 کلاس دانست و خاطرنشان کرد: اکثر مدارس استان بوشهر زیرساختهای لازم برای آموزش در فضای مجازی دارند ولی بین 10 تا 15 درصد از مدارس مناطق روستایی و عشایری ممکن است از لحاظ تجهیزات و زیرساختها ضعیف باشند که برای این مدارس یا آموزش حضوری یا از طریق درسنامه راهبران آموزشی، آموزش آنها پیگیری میشود.
وی با تاکید بر تامین تجهیزات الکترونیکی دانش آموزان از جمله تبلت و تلفن همراه هوشمند گفت: برای از دانش آموزان که زیرپوشش نهادهای حمایتی هستند تجهیزات لازم از سوی آنها تامین میشود و برخی هم که زیرپوشش نهادهای حمایتی نیستند از سوی تشکلهای مردم نهاد تجهیزات مورد نیاز آنان مهر تا آبانماه خریداری و تحویل میشود.
انتهای پیام/190/س