ترم جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی مجازی شد
گروه استانها- معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: آموزش در ترم جدید مجازی است و امیدواریم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم تا با آموزش مجازی فعالیتهای آموزشی را بهتر انجام بدهیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مختار جلالی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با تبریک فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت: امیدوارم امسال سالی سرشار از موفقیت و علم آموزی برای همه دانشجویان و دانش آموزان کشور باشد.
وی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمانی کشور نیازمند علم آوزی و توسعه علم است گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال 72 تشکیل شده است و بر مهارت آموزی و جامعه محوری تاکید دارد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه این دانشگاه تاکنون حدود دو میلیون دانش آموخته داشته است گفت: 630 واحد آموزشی در این دانشگاه فعالیت دارند و حدود 200 هزار دانشجو به طور مستمر در دانشگاه تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی این دانشگاه حدود 30 هزار نفر است و در 800 رشته دانشگاهی پذیرش داریم افزود: ماموریت ما آموزشهای رسمی و کلاسیک است که در دو مقطع فوق دیپلم و لیسانس فعالیت کرده و اجازه داریم در مقطع دکترا نیز آموزش داشته باشیم.
جلالی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه به سمت مهارت و کارآفرینی است ادامه داد: با شروع ویروس کرونا محدودیتهایی برای آموزش در دانشگاه ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه 60 درصد آموزش دانشگاه ما عملی بوده و 40 درصد تئوری است گفت: حدود 120 هزار کلاس درس داشتیم که امتحانات دانشجویان سال گذشته آنلاین برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه در جهت ارتقای سطح مهارت در جامعه توسط دانشگاه تلاشهای زیادی شده است و ارزیابی مدرسین دانشگاه هر ساله انجام میشود افزود: یکی از ماموریتهای دانشگاه تقویت دورههای مهارتی و دورههای کوتاه مدت است.
وی با بیان اینکه از اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی است که تمام دانشآموختگان ما دارای شغل شده و کارآفرین باشند ادامه داد: دانشگاه به دانشجویان کارآفرین و جویای شغل تسهیلات با بهره دو درصدی پرداخت میکند تا نهایت آموزش در کشور به ایجاد شغل ختم شود.
جلالی با اشاره به اینکه در چهار واحد آموزشی که زیرساختهای لازم وجود داشت مجوز حضور دانشجوی خارجی صادر شده است گفت: حدود 10 هزار دانشجوی ما خارجی هستند که بیشتر از کشورهای همسایه در ایران و در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه آموزش در ترم جدید مجازی است و امیدواریم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم تا با آموزش مجازی فعالیتهای آموزشی را بهتر انجام بدهیم افزود: پیشبینی میشود به دلایل مختلف امسال افزایش تعداد دانشجویان را داشته باشیم.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه جامعه از مدرک گرفتن و مدرکگرایی فاصله گرفته است گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بر افزایش مهارت دانشجویان تاکید دارد.
وی با بیان اینکه دانشجویان جدید در حال ثبتنام هستند و امیدواریم خانوادهها فرزندان خود را به سمت کلاسهای عملی و مهارتآموزی ترغیب کنند تا دانشجویان آینده در جامعه اثرگذار باشند افزود: آمار نشان میدهد که بیشترین میزان اشتغال در بین دانش آموختهها از بین دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در کشور است.
جلالی با اشاره به اینکه برای ادامه تحصیل هیچ مانعی در دانشگاه علمی کابردی وجود ندارد گفت: تعداد زیادی از دانشجویان اصرار بر برگزاری دورهها و کلاسهای دانشگاه حتی در شرایط کرونا داشتند.
در این جلسه محسن شمسی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز اظهار داشت: در استان کرمان روسای مراکز دانشگاهی علمی کاربردی در شهرستانهایی که صنایع و معادن بیشتری وجود دارد از حدود دو سال پیش تربیت نیروی بومی برای این کارخانهها را پیگیری میکنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ادامه داد: بهویژه در رشتههای معدن و تاسیسات در حال تربیت نیرو هستیم تا نیاز استان کرمان در سالهای آینده برطرف شود.
انتهای پیام/511/ش