فضای سبز شهرکرد در حال نابودی است؛ استفاده از پساب راهکاری جهت حفظ فضای سبز

فضای سبز شهرکرد در حال نابودی است؛ استفاده از پساب راهکاری جهت حفظ فضای سبز

گروه استان‌ها - رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: عدم توجه به فضای سبز سبب نابودی آن می‌شود بنابراین استفاده از پساب برای حفظ آن امری ضروری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرهاد رئیسی در دویست و هشتاد و چهارمین جلسه علنی شورای شهر با اشاره به رفع مشکلات بانک شهر با شهرداری اظهار داشت:  باید به سمت و سویی حرکت کنیم که بتوانیم مشکلات را رفع و پروژه برج دوقلو تعیین تکلیف و به نتیجه برسد. 

وی با اشاره به استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز افزود:  عدم توجه به فضای سبز سبب نابودی آن می‌شود بنابراین استفاده از پساب برای حفظ آن امری ضروری است. همکاری شرکت آب و فاضلاب استان در راستای استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز می‌تواند کمک چشمگیری به شهر کند. 

رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: توجه به فضای سبز امری ضروری است که اگر تدبیری اندیشیده نشود، درختان خشک و نابود می‌شوند.

طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه گفت: فضای‌سبز شهرکرد به علت کمبود آب در حال نابودی است بنابراین می‌طلبد همکاری لازم از سوی شرکت آب و فاضلاب استان برای استفاده از پساب انجام شود.

علیرضا توکلی، عضو شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به آماده‌سازی منظریه توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: موضوع آماده‌سازی در قانون یک تعریف دارد و قراردادی که بین بنیاد مسکن و راه و شهرسازی منعقد شده است همه مباحث آماده‌سازی را ندارد. 

مصطفی حیدری، عضو دیگر شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به مصوبه‌ها جهت صدور پروانه صنایع حوضچه‌ای افزود: عدم صدور پروانه برای صنایع حوضچه‌ای یک نارضایتی ایجاد کرده است بنابراین می‌طلبد آماده‌سازی این اراضی تعیین تکلیف تا شهرداری نسبت به صدور پروانه ساختمانی اقدامات لازم را انجام دهد. 

وی با اشاره به پاسخ مکاتبات گفت: شهرداری باید پاسخ نامه‌ها و مکاتبات را به صورت شفاف اعلام کند تا سبب ایجاد ابهام نشود. 

حیدر علیپور عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه گفت: مجموعه مدیریت شهری و سازمان‌های تابعه تحت یک مجموعه واحد با شرکت آب و فاضلاب فعالیت‌ها را اجرا می‌کند و این دو اداره مکمل‌ یکدیگر هستند. 

وی افزود: حوادثی که توسط شرکت آب و فاضلاب استان رفع می‌شود و حفاری صورت می‌پذیرد نباید آسفالت را با نخاله‌های ساختمانی ترکیب کند بنابراین این موضوع باید به پیمانکار شرکت آب و فاضلاب تذکر داده شود.

امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در سخنان پیش از دستور خود بیان کرد: از مسئولان استان به ویژه استاندار محترم و راه و شهرسازی و شرکت آب و فاضلاب درخواست داریم تا ارتباط بیشتری با شهرداری داشته باشند تا بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم. 

وی با اشاره به مشکلات سدمعبر افزود: بیشتر سدمعبرها در خیابان‌ها به ویژه خیابان فردوسی پیاده‌رو را کاملا مسدود کرده و معضلاتی را برای مردم به وجود آورده است.

بلالی با بیان اینکه طی دو سال گذشته هیچ کار مثبتی در شهر انجام نشده و مدیریت زمان در صحن علنی شورا مورد توجه نبوده است، خاطرنشان کرد: موضوعاتی که در صحن علنی مطرح می‌شود یک رای مخالف و یک رای موافق باید نظر دهد و نتیجه نهایی توسط رئیس و نایب رئیس شورا اعلام شود تا در  جلسات بتوانید به موضوعات و مباحث بیشتر رسیدگی شود. 

بلالی با اشاره به مشکلات قرارداد شهرداری با بانک شهر گفت: با ابطال قرارداد به جایی نخواهیم رسید بنابراین می‌طلبد موضوع اقاله مطرح و پیگیری شود. 

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به مشکلات شهرداری با شرکت آب و فاضلاب استان بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب باید برنامه زمانبندی جهت حفاری‌ها در سطح شهر را به شهرداری اعلام تا برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شود.
  
وی افزود: در راستای رفع مشکلات بین دو اداره نیز جلسه مشترکی باید برگزار و یک وحدت رویه جهت ارائه خدمات تصمیماتی اتخاذ گردد.

شبکه آب ناحیه غرب شهرکرد اصلاح می‌شود 

فتاح کرمی معاون پشتیبانی شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه جلسه بیان کرد: سال گذشته یک میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار به تبصره 3 تخصیص یافت و 3 میلیارد و 200 میلیون تومان هم مجددا اضافه و در سطح شهر هزینه شد که جهت حفاری‌ها 314 میلیون تومان به شهرداری پرداخت شد‌. 

 وی با بیان اینکه در راستای توسعه شبکه فاضلاب در منظریه و سطح شهر نیز 170 میلیون‌ تومان هزینه شد، افزود: در مناطقی مانند میرآباد که در پیک مصرف با کمبود آب مواجه بودند 8 فشارشکن نصب و امسال شاهد یک توزیع عادلانه در  بحث مصرف آب بودیم.

معاون پشتیبانی شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای 8 کیلومتر شبکه فاضلاب در ناحیه غرب تصریح کرد: حدود 1.5 کیلومتر دیگر شبکه فاضلاب در چالشتر‌ وجود دارد که امسال تکمیل می‌شود. 

کرمی با بیان اینکه اصلاح شبکه آب ناحیه غرب با 400 میلیون تومان اعتبار در حال انجام است، ادامه داد: شبکه آب اشکفتک و چالشتر‌ کاملا فرسوده است که در حال اصلاح و تعمیر می‌باشد اما شبکه آب مهدیه کاملا اصلاح و بازسازی شده است که در همین راستا از تبصره 3 حدود 406 میلیون تومان در ناحیه غرب هزینه شده است. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال جاری 5 کیلومتر شبکه فاضلاب و 8 کیلومتر اصلاح شبکه آب داریم که عمده آن در ناحیه غرب است.

انتهای پیام/7540/ ز

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon