تکدی‌گری به معضل اجتماعی استان مرکزی تبدیل شده است/ ضرورت برخورد متولیان با این پدیده


تکدی‌گری به معضل اجتماعی استان مرکزی تبدیل شده است/ ضرورت برخورد متولیان با این پدیده

گروه استان‌ها- استاندار مرکزی با بیان اینکه "متولیان باید در برخورد با پدیده تکدی‌گری در استان مرکزی به وظایف خود دقیق عمل کنند" گفت: تکدی‌گری به یکی از معضلات اجتماعی در استان مرکزی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به جلوه نامناسب حضور تکدی‌گر در استان‌ها و کشور  اظهار داشت: اکثر مصوبات کارگروه‌های گذشته اجرایی شده و موانع و مشکلات بر سر راه مصوبات اجرایی باید رفع شده و پیگیری‌های لازم نیز در این راستا انجام شود.

وی افزود: ایجاد مجتمع فرهنگی، هنری و ورزشی توسط دانشگاه آزاد اسلامی طرح مناسبی است و  اعتبارات این طرح باید از خارج از اعتبارات استانی تأمین شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: تکدی‌گری یکی از معضلات اجتماعی است و این پدیده می‌تواند آثار منفی و زیان باری بر فعالیت شهر داشته باشد و جامعه و دولت باید برنامه های دقیق و مطلوبی در نظر بگیرند تا این پدیده در سطح استان و کشور جمع آوری شود.

آقازاده بیان کرد: خوشبختانه بسیاری از استان‌ها در راستای جمع آوری متکدیان موفق بوده‌اند و باید استان‌های موفق را سر لوحه آغاز فعالیت خود قرار بدهیم، گروهی از کارشناسان باید به استان‌های موفق در راستای جمع آوری متکدیان سفر کنند و با فعالیت و نحوه برخورد آنها آشنا شوند و نتیجه این سفر اعلام کنند.

استاندار مرکزی عنوان کرد: تمام اجزای مربوطه برای برخورد با متکدیان باید باهم هماهنگ بوده و از تمام توان خود استفاده کنند و همچنین از ظرفیت کارشناسان نیز بهره‌داری شود.

آقازاده ادامه داد: قانون گذار باید در راستای موضوع تکدی گری مقررات لازم و مطلوبی در نظر بگیرد تا در سطح استان‌ها و کشور این پدیده جمع‌آوری شود و یکی از مشکلات موجود فقدان قانون در خصوص متکدیان است و شرایط استان مرکزی از نظر برخورد با متکدیان مطلوب نیست و فرمانداران باید از تمام امکانات و ظرفیت های موجود بهره برداری کنند تا نتیجه‌ای کافی و مناسبی دریافت کنیم.

وی اضافه کرد: فرمانداران باید موضوع تکدی‌گری را در دستورکار خود قرار بدهند و همچنین نحوه برخورد با تکدی‌گری را به استانداری اعلام کنند و نباید منتظر ایجاد شرایط مطلوب و مناسب برای برخورد با پدیده تکدی گری باشند و با امکانات و ظرفیت های موجود فعالیت خود را آغاز کنند.

آقازاده خاطرنشان کرد: در جامعه باید در راستای موضوع تکدی‌گری فرهنگ سازی شود و همچنین رسانه‌ها نقش موثر و ویژه‌ای در این موضوع دارند؛ بعضی از متکدیان درآمدهای بالایی دارند و درصورت ایجاد شغل برای آنها پس از مدتی تکدی‌گری را آغاز می‌کنند و این پدیده تبدیل به پیشه افراد شده است و چهره زننده‌ای برای شهر به وجود آورده‌اند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: امیدواریم با اقدامات و برنامه‌ریزی های صحیح، مناسب و کارشناسی شده پدیده تکدی‌گری از سطح استان مرکزی کم رنگ و از بین برود.

آقازاده بیان کرد: پیش نویس لایحه مبارزه با تکدی‌گری با همکاری اقشار مختلف اعم از دانشگاهیان، کارشناسان و نخبگان تنظیم و برای وزارت کشور ارسال تا پس از انجام مراحل قانونی به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: گروه‌های مردم نهاد و خیران در سطح استان وجود دارند که همیشه در میدان بوده‌اند و این گروه‌ها افراد نیازمند را شناسایی می‌کنند و باید کمک‌ها به سمت این گروه ها حرکت کند تا به افراد نیازمند واقعی برسد.

متکدیان سطح شهر اراک ساکنان این شهرستان نیستند

حسین بختیاری فرماندار اراک نیز با اشاره به پدیده تکدی گری در شهرستان اراک اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود در جامعه فقدان قانون برای برخورد با متکدیان است این عمل در قوانین جرم انگاری شده و برای آنها مجازات در نظر گرفته شده و تنها برای افرادی است که این پدیده را به نوع پیشه خود قرار داده‌اند.

وی افزود: بعضی از متکدیان درآمدهای بالایی دارند و به‌خاطر همین نمی توانند این پدیده را رها کنند و پدیده تکدی گری روز به روز در حال افزایش است و در واقعیت بسیاری از این افراد نیازمند نیستند و مردم به این تصور به آنها کمک می‌کنند.

فرماندار اراک تصریح کرد: مردم باید به افراد ناشناس کمک نکنند تا این پدیده در سطح شهر گسترش پیدا نکند و تکدی‌گران موجود در سطح شهر ساکن اراک نیستند.

بختیاری ادامه داد: تکدی‌گران موجود در شهر اراک مربوط به شهرستان های دیگر هستند و همچنین بعضی از شهرستان صادرات تکدی گری را انجام می دهند و این پدیده جلوه ای نامناسب برای شهر اراک به وجود می آورد.

فرماندار اراک خاطرنشان کرد: در صورتی که نیروی انتظامی، شهرداری و دستگاه های حمایتی همکاری بیشتری با فرمانداری داشته باشند در این راستا موفق می‌شویم.

وی بیان کرد: امسال در 10 نوبت 26 نفر متکدی سابقه‌دار شناسایی شده اند و در سال گذشته 31 نفر متکدی در سطح شهرستان اراک جمع آوری شده است.

فرماندار اراک عنوان کرد: در آذربایجان شرقی تکدی‌گر وجود ندارد و این امر افتخاری برای این استان است و یکی از نگرانی های موجود هجوم مقطعی افراد به شهرستان اراک است و تکدی‌گری تبدیل به شغل افراد شده و درآمدهای بالایی کسب می‌کنند و باید برنامه‌ای دقیق و مناسب برای آن در نظر بگیریم تا این پدیده و معضل اجتماعی در سطح شهر کم‌رنگ شود.

انتهای پیام/711/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon