۳۳۵ دانشآموز استثنایی لرستان دسترسی به فضای مجازی ندارند
گروه استانها- رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان با اشاره به اینکه ۳۳۵ دانشآموز استثنایی لرستان دسترسی به فضای مجازی ندارند گفت: از خیران و افرادی که تمکن مالی دارند درخواست داریم، در این زمینه به دانشآموزان کمک کنند.
امیر اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد اظهارداشت: در آموزش و پرورش استثنایی لرستان در مجموع هزار و 800 دانشآموز وجود دارد که بر اساس دستورالعمل و در مدارس خاص استثنایی آموزش میبینند.
وی با اشاره به اینکه براساس آمار اخذ شده 335 دانشآموز استثنایی در لرستان دسترسی به ابزار ارتباطی دیجیتال (اعم از تبلت و موبایل) ندارند افزود: در بحث فضای مجازی، مدارس استثنایی استان نیاز به یک سری زیر ساخت دارند که از خیران و افرادی که تمکن مالی دارند درخواست داریم نسبت به فراهم کردن تبلت، موبایل یا وسایل آموزشی ورود پیدا کنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان عنوان کرد: برای تهیه وسایل آموزشی مذکور آموزش و پرورش استثنایی لرستان مطابق خواست خیران عمل میکند و این وسایل با حضور آنها تقدیم افراد نیازمند میشود تا اگر این وضعیت ادامه پیدا یافت دانشآموزی از تحصیل عقب نماند.
وی بیان کرد: آموزش حضوری یا مجازی دانشآموزان استثنایی نیز بر اساس اعلام آموزش و پرورش انجام و مطابق شیوه نامه مدارس عادی اجرا میشود و به هیچ عنوان مدیر یا معلمی حق اخذ تعهد نامه از والدین برای حضور یا عدم حضور دانشآموز را ندارد.
اسماعیلی گفت: با توجه به اینکه کرونا یک بیماری ناشناخته است، سلامت دانشآموز برای ما اولویت است، بعد آموزش بنابراین به گونهای عمل نمیکنیم که آموزش اجرا شود ولی سلامت بچهها را قربانی کنیم.
وی تصریح کرد: مدارس استثنایی نیز در مناطقی که وضعیت سفید یا زرد است بر اساس دستورالعمل فعالیت میکنند و در مناطقی که وضعیت قرمز است دانشآموزان حضور پیدا نمیکنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش استثنایی، پیش دبستان خاص داریم و دانشآموزان استثنایی که مشکل ذهنی یا شنوایی و یا بینایی دارند در سنین 4 سال به بالا فراخوان میشوند که این پیش دبستانیهای خاص نیز تابع دستورالعملها عمل میکنند.
انتهای پیام/642/ی