آژانس بینالمللی انرژی: روند بهبود تقاضای نفت متوقف شده است
آژانس بین المللی انرژی در جدیدترین گزارش خود از بازار نفت در ماه اوت پیشبینی خود از تقاضای جهانی نفت را در سال جاری میلادی ۱۴۰ هزار بشکه در روز پایین آورد و دلیل آن را بالا بودن موارد ابتلا به ویروس کرونا و ضعف بخش هوانوردی اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، آژانس بین المللی انرژی هم به جمع تحلیلگرانی پیوست که می گویند سرعت رشد تقاضای جهانی نفت در هفته های اخیر به خاطر حاشیه ضعیف سود پالایشگاهی، کمبود تقاضا برای سوخت هواپیما و بی ثباتی رشد اقتصاد جهان مخصوصاً در چین، بزرگترین وارد کننده نفت دنیا، متوقف شده است.
کیسوکه ساداموری، مدیر بازارهای انرژی و امنیت آژانس بین المللی انرژی، میگوید گرچه این آژانس کاهش چندانی را در تقاضا پیشبینی نکرده ولی مازاد تولید نفت در جهان هنوز کاهش چشمگیری نداشته است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت های پالایشگاهی افزایش زیادی نداشتهاند و سوخت هواپیما یک مشکل بزرگ است گفت:« به نظر نمی رسد ذخایر جهانی کاهش چشمگیری یافته باشند».
طبق نظر ساداموری، بی ثباتی در مورد روند بهبود اقتصاد چین و تقاضای نفت بر بازار جهانی نفت تأثیر می گذارد.
آژانس بین المللی انرژی در جدیدترین گزارش خود از بازار نفت در ماه اوت پیشبینی خود از تقاضای جهانی نفت را در سال جاری میلادی 140 هزار بشکه در روز پایین آورد. این آژانس دلیل کاهش تقاضا را بالا بودن موارد ابتلا به ویروس کرونا و ضعف بخش هوانوردی اعلام کرد.
آژانس بین المللی انرژی در اواسط ماه اوت انتظار داشت تقاضای جهانی برای نفت خام در سال جاری میلادی 8.1 میلیون بشکه در روز کمتر از 2019 باشد.
جدیدترین ارزیابی این آژانس در گزارش بعدی آن در پانزدهم سپتامبر منتشر خواهد شد.
اوپک هم پیش بینی خود را از تقاضای نفت در ماه اوت را پایین آورده است که نتیجه کاهش تقاضا برای سوخت و ادامه بیثباتی در مورد تأثیر همه گیری ویروس کرونا بر اقتصاد های جهان و حمل و نقل است.
انتهای پیام/14