گزارش ویدئویی‌| ‌ساخت ادوات کشاورزی‌ از وسایل دور ریختنی / ماجرای پیکانی که ‌به تراکتور چند‌کاره تبدیل شد


گزارش ویدئویی‌| ‌ساخت ادوات کشاورزی‌ از وسایل دور ریختنی / ماجرای پیکانی که ‌به تراکتور چند‌کاره تبدیل شد

گروه استان‌ها ـ این روزها جوانانی هستند که گوش به فرمان رهبرانقلاب در نقاط مختلف کشور برای خودکفایی در بخش‌های مختلف به ویژه اقتصادی کمر همت بسته و دست به ابتکارات و ابداعات بسیاری زده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، در  منطقه گل زرد نهاوند که قبلا یکی از روستاهای بخش مرکزی و یکی از نقاط محروم شهرستان نهاوند است جوانان جهادی و با همتی وجود دارد که خودرو سواری و موتور سیکلت خود را تبدیل به ادوات کشاورزی کرده‌اند و تلاش می‌کنند گامی در راستای پیشرفت اقتصادی  کشور بردارند.

 علیرضا خسروی در منطقه گل زرد زندگی می‌کند، پس از پرس و جو از مردم نشانی او را در یکی از باغ‌های حاشیه اطراف شهریافتیم جایی که او  با دوستان خود  سخت مشغول چیدن علف‌های هرز آنهم با دستگاه ابداعی خود بودند.

علیرضا خسروی در گفت‌وگو با تسنیم، با شرح ماجرای اختراع خود اظهار داشت: موتور و خودروی سواری پیکانی داشتم و با چند نفر از دوستان مشورت کردیم و نتیجه این شد که انبار کوچک  و بلا استفاده کنار حسینیه منطقه گل زرد  را از هیئت امنا اجاره  کرده و کار را شروع کردیم.

وی با بیان اینکه نزدیک به 10 میلیون برای ساخت دستگاهی که بتواند به کمک باغداران و کشاورزان بیاید هزینه کردیم، گفت: خدا را شکر از آنجایی که نیت بچه‌ها خیر و کمک به مردم نهاوند بود دستگاه ماه با تلاش شبانه‌روزی درست شد و در حال حاضر پیکان سواری ما تبدیل به تراکتور کوچک کاملا ساخت ایرانی شده ‌‌که می‌تواند 6 اینچ آب از چاه و یا رودخانه استخراج کند، زمین را شخم بزند، علف‌های هرز باغ‌ها را درو کند و چمن‌های استادیوم‌های ورزشی شهرستان را کوتاه کند.

مبتکر دستگاه تراکتور چند کاره افزود:  ما برای ساخت این دستگاه مشکلات بسیاری داشتیم و ضررمالی زیادی کردیم ولی دلسرد نشدیم تا اینکه توانستیم در نخستین مرحله آزمایش دستگاه  یعنی در سیلابی که در سال 98 منازل مردم را درگیر کرد پس از درخواست شهرداری به صورت رایگان آب منازل مردم را در کمترین زمان ممکن تخلیه کنیم و به موفقیت برسیم.

خسروی اظهار داشت: از ابتدای اردیبهشت ماه هم که علف هرز باغ‌ها زیاد شد نیز چند باغ را به صورت مجانی درو کردیم باغداران نیز پس از اینکه از کار ما اطمینان حاصل کردند برای چیدن علف‌های هرز باغ های خود به ما مراجع کردند به طوری که مجبور شدیم برای آنها نوبت بزنیم.

وی گفت: در خرداد ماه امسال دستگاه درو کننده گشنیز را با موفقیت آزمایش کردیم و کار برداشت این محصول هم انجام شد و خدا را شکر با استقبال خوب کشاورزان روبه‌رو شدیم.

مبتکر جوان نهاوندی افزود:  تراکتور چند کاره ما دو گانه سوز بوده و برای باغ و مزارعی که نمی‌توانند از تراکتورهای بزرگ استفاده کنند کاربرد دارد. این دستگاه کاملا ایرانی و بومی است و با یک کپسول گاز مایع می‌توان بیش از 10 هزار متر مربع را درو کرد آنهم با قیمتی نزدیک به یک سوم دستگاه‌های خارجی که در بازار موجود است.

گزارش از علی سهرابی

انتهای پیام/741/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon