فرهادی‌زاد: نواب رئیسان حافظ منافع فدراسیون‌ها هستند

فرهادی‌زاد: نواب رئیسان حافظ منافع فدراسیون‌ها هستند

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در نشست تخصصی با پنج نایب رئیس بانوان فدراسیون‌های ورزشی گفت: نواب رئیس بانوان حافظ منافع فدراسیون‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست تخصصی معاونت توسعه ورزش بانوان با حضور نواب رئیس فدراسیون‌های ورزشی تنیس، تنیس روی میز، بدمینتون، شمشیربازی و ورزش دانشگاهی برگزار شد و مهین فرهادی‌زاد هدف از برگزاری این نشست های تخصصی را ارزیابی و بررسی فعالیت‌های آنها در دوران شیوع ویروس کرونا دانست و بیشترین فعالیت بانوان در این دوران در حیطه آموزش بوده است.

وی افزود: وجود زنان به عنوان نواب رئیس و کارشناسان زن می‌تواند به بحث ورزش به ویژه بانوان کمک بسیار موثری کند. اکنون سمت و سوی برخی فدراسیون‌ها انتخاب بانوان توانمند در پست‌های جدیدی مثل دبیری است. به جز فدراسیون بیماری‌های خاص که سال‌ها دبیر زن داشته است اکنون سه فدراسیون بسکتبال، جودو و ورزش دانش آموزی دبیر زن هستند.

معاون وزیر ورزش در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار داشت: بانوان می‌توانند نافع فضای فدراسیون‌های ورزشی باشند و آرامشی را برای ورزشکاران ایجاد کنند.

فرهادی‌زاد درباره ارزیابی عملکرد فدراسیون‌ها و تخصیص بودجه براساس میزان فعالیت برابر زنان و مردان گفت: با این شیوه شفاف سازی از نوع ارزیابی از فدراسیون‌ها اتفاق افتاد که میزان فعالیت زنان و مردان در رشته‌های مختلف هم بر اساس همین ارزیابی به عمل آمده و اعتبارات فدراسیون‌ها از این طریق مشخص می‌شود.

وی افزود: ظرفیت‌های موجود در زنان مشخص و آشکار است. مدیران و مسئولان فدراسیون‌ها هم می‌توانند با استفاده از بکارگیری میزان فعالیت و ظرفیت موجود در حوزه زنان مانند مدال آوری قهرمانی کشور، استعدادیابی، آموزش و مدیریت فضایی را مهیا کنند تا از این اعتبارات در بخش زنان به خوبی استفاده کنند.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: اکنون اگر فضایی در بخش فدراسیون‌ها غیر فعال باشد یعنی تمایلی برای استفاده از اعتبارات مالی در آن بخش وجود ندارد. به عبارت دیگر اگر فدراسیون‌ها بخواهند از اعتبارات کافی برخوردار شوند باید در بخش بانوان نیز فعال باشند.

وی درباره فعالیت‌های ورزش‌های راکتی اظهار داشت: ورزش‌های راکتی جذاب هستند و فدراسیون‌ها برای اینکه مسابقات و اردوهای خود را آغاز کنند مجوز فعالیت خود را از ستاد کرونا دریافت کردند و بر اساس رعایت پروتکل‌ها فعالیت تمرینی خود را آغاز می‌کنند.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان افزود: قدرتی که نواب رئیس بانوان فدراسیون‌ها دارند به مثابه اعتبار برای معاونت توسعه ورزش زنان خواهد بود.

فرهادی‌زاد خطاب به نواب رئیس بانوان فدراسیون‌های ورزشی گفت: حتی در شرایط کنونی که کشور با ویروس کرونا درگیر است اکثر فدراسیون‌ها تهدیدات را به فرصت تبدیل کردند و این انتظار می‌رود که در این وضعیت به موضوع آموزش توجه جدی تری داشته باشند.

مهرافزا منوچهری نایب رئیس بانوان فدراسیون تنیس در ادامه این نشست درباره عملکرد فدراسیون‌شان گفت: بدترین ضربه فدراسیون‌ها در دوران سرپرستی است تا اینکه با انتخاب داوود عزیزی به عنوان رئیس فدراسیون تمام کمیته‌های این فدراسیون را تعریف و برنامه ریزی کردیم.

وی افزود: دوره‌های آموزشی برای مربیان و داوری تعریف کردیم و به دنبال برگزاری جام حذفی زنان و جام دیپلماتیک هستیم. جام دیپلماتیک آبان ماه امسال برگزار می‌شود.

وی یکی از مشکلات این فدراسیون را نداشتن زمین تنیس عنوان کرد و گفت:  اکنون زمین‌های تنیس برای تمرینات تیم ملی نداریم.

فاطمه کیوانی، نایب رئیس فدراسیون تنیس روی میز هم در گزارشی از فعالیت‌های این فدراسیون توضیح داد: اواخر فروردین ماه امسال با توجه به شرایط کرونا برنامه‌های خود را به شیوه ویدیو کنفراسی با هیئت‌های استانی برگزار کردیم که متوجه شدیم حکم برخی نواب رئیس هیئت‌ها ابلاغ نشده است.

 در ادامه نایب رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی اظهار داشت: هفت کمیته براساس فیزو تشکیل دادیم و آئین نامه انضباطی را هم بازنگری کردیم.

صفاری ادامه داد: ما هیچ تعهدی به سرپرست و مربی ورزش دانشگاهی نداریم و پاداش‌ها هم پرداخت شده است.

وی در گزارش‌های 6 ماهه امسال خود گفت: کارهای غیرحضوری متعدی برگزار کردیم اما فدراسیون همچنان بصورت سرپرستی است.

نایب رئیس فدراسیون بدمینتون هم درباره خلاقیت‌های این فدراسیون در دوران کرونا اظهار داشت: فعالیت فدراسیون بدمینتون در دوران کرونا بیشتر از گذشته شده است. از ابتدای سال رقابت‌ها به صورت مجازی برگزار کردیم و در مجمع سالیانه جهانی را برگزار کردیم و تمرینات بدنسازی را از طریق اسکایپ برای مردان برگزار کردیم.

فریبا مددی گفت: سه نفر از مسئولان کمیته‌های این فدراسیون را زن انتخاب کردیم و  از طرفی کارگاه روانشناسی رایگان هم برگزار کردیم.

وی ادامه داد: دوره مجازی برای سرداوران گذاشتیم.

همچنین توحیده فولادی نایب رئیس فدراسیون شمشیربازی درباره فعالیت 6 ماهه نخست سال گفت: نگهداشت مستعدین یکی از اقدامات فدراسیون در دوران کرونا بود به این شیوه که از مربیان زن و مرد در رشته‌های سابر فلوره و اپه دعوت کردیم تا تجربیات و شاخص‌ها خود را  برای مربیان استانی در اختیار بگذارند.

فولادی گفت: مرحله نخست را در سطح تهران برگزار کردیم و مرحله دوم هم برای استان‌ها خواهد بود.

نایب رئیس فدراسیون شمشیربازی درباره آمار ورزشکاران سازمان یافته گفت: یک هزار و 183 ورزشکار شمشیربازی هستند که از این تعداد 631 نفر زن هستند. در بخش همگانی 55 هزار نفر فعال هستند که از این تعداد 2 هزار و 500 نفر زن مشارکت دارند.

فولادی ادامه داد: 149 نفر مربی درجه سه زن داریم که 10 نفر درجه دوم هستند. 20 داور درجه 2 و چهار داور در سطح ملی داریم.

گفتنی است؛ نشست‌های تخصصی فدراسیون‌های ورزشی در قالب چندین گروه تا پایان شهریور ادامه دارد.

 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon