تکمیل آزادراه شرق اصفهان، جهش بزرگ در حوزه حمل و نقلی مرکز ایران است
گروه استانها- مجری کل طرحهای زیربنایی استان اصفهان از جهش بزرگ در حوزه حمل و نقلی مرکز ایران خبر داد و گفت: با تکمیل پروژههای آزادراه شرق اصفهان، جهش بزرگ در حوزه حمل و نقلی مرکز ایران اتفاق خواهد افتاد.
علیرضا صلواتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، با اشاره به فعالیتهای گسترده حوزه حمل و نقل کشور و زیرساختهای ایجاد شده در این حوزه اظهار داشت: در حال حاضر پروژههای بزرگ ملی آزادراه شرق اصفهان، قطار سریعالسیر اصفهان- قم- تهران و پروژه راهآهن مبارکه– سفیددشت – شهرکرد از سوی این مجری در حال انجام بوده و فعالیتهای اجرایی آن انجام میشود.
وی با اشاره به پروژههای داخل استان اصفهان تصریح کرد: بزرگراههای داران– درود، سمیرم– یاسوج و بادرود– کاشان همچنین تقاطع غیرهمسطح بسیج واقع در کمربندی شهرضا ازجمله پروژههایی است که در حال حاضر از سوی این مجری اجرا میشود.
مجری کل طرحهای زیربنایی استان اصفهان به ضرورت تکمیل پروژههای نیمهتمام این حوزه اشاره و بیان کرد: نگاه دولت تکمیل پروژههای نیمهتمام بوده و در این زمینه تخصیص بودجه انجام میشود و تلاش ما، استفاده از ظرفیتهای مختلف به منظور تزریق مالی به این پروژهها است.
تخصیص 450 میلیارد تومان بودجه به منظور تکمیل آزادراه شرق اصفهان
وی درباره تخصیص بودجه به پروژههای مهم زیربنایی استان اصفهان گفت: در سال 1399 نزدیک به 450 میلیارد تومان بودجه به منظور تکمیل آزادراه شرق اصفهان هزینه شده و قطعات یک و دو این آزادراه حدفاصل جاده اصفهان– کاشان تا پل فرودگاه بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
صلواتی با اشاره به اختصاص بودجه به دو قطعه یک و دو این پروژه خاطرنشان کرد: در ساخت این دو قطعه کنارگذر شرق اصفهان 30 درصد سهم دولت و 70 درصد سهم بخش خصوصی بوده و صندوق بازنشستگی کشوری 70 درصد از هزینه آن را تامین میکند.
وی ادامه داد: طول قطعه نخست این پروژه حدود 30 کیلومتر و طول قطعه دوم 34 کیلومتر بوده و در این مسیر، 4 پل فلزی اجرا شده است.
مجری کل طرحهای زیربنایی استان اصفهان با بیان اهمیت ملی این پروژه اظهار داشت: تلاش ما این است که کریدور شمالی جنوبی اصفهان را تکمیل کنیم و آزادراه شرق اصفهان، بخشی از این پروژه به شمار میرود که با تکمیل آن، اتفاق بزرگی در تکمیل این کریدور صورت میگیرد.
وی افزود: اگر چه مسیر آزادراه کنارگذر شرق اصفهان مورد استفاده شهروندان اصفهانی قرار میگیرد اما از آنجا که بخش عمدهای از کریدور شمال- جنوب کشور از مسیر تبریز- بوشهر است، عمده مسافرانی که از شمال یا جنوب کشور قصد تردد دارند و یا بارهایی که در این کریدور جابهجا میشوند، از مسیر آزادراه کنارگذر شرق اصفهان عبور خواهد کرد.
تأثیرات قابل توجه تکمیل آزادراه شرق اصفهان
صلواتی با اشاره به کوتاه شدن مسیر مسافران در این پروژه، تصریح کرد: این آزادراه مسیر شمال-جنوب کشور را از 20 تا 70 کیلومتر در مقاطع مختلف کوتاهتر میکند و زمان سفر را از 30 دقیقه تا 80 دقیقه کاهش میدهد.
وی درباره تأثیرات مثبت پروژه آزادراه کنارگذر شرق اصفهان نیز خاطرنشان کرد: آزادراه کنارگذر شرق اصفهان مسیری ایمن و روان است و دسترسی مناطق جنوبی استان اصفهان به شمال کشور را تسهیل و تسریع میکند.
پد هلیکوپتر امداد و نجات و مجتمعهای بینراهی پیشرفته
مجری کل طرحهای زیربنایی استان اصفهان پیشبینیهای صورت گرفته برای آزادراه شرق اصفهان خاطرنشان کرد: احداث پایگاههای هلالاحمر، اجرای پد هلیکوپتر امداد و نجات، پیشبینی احداث 5 مجتمع بینراهی پیشرفته و بهروز نیز در دستور کار ما درباره این پروژه است.
وی اضافه کرد: همه تلاش ما، ارتقای طرحهای زیربنایی وزارت راه و شهرسازی در استان اصفهان بوده و تلاشمان، بهبود راههای دسترسی مردم و تکمیل کریدور شمالی – جنوبی کشور است.
صلواتی از جهش بزرگ در حوزه حمل و نقلی مرکز ایران خبر داد و گفت: با تکمیل پروژههای آزادراه شرق اصفهان، جهش بزرگ در حوزه حمل و نقلی مرکز ایران اتفاق خواهد افتاد.
انتهای پیام/163/ح