معاون وزیر صنعت: ۱۵۰۰‌ واحد صنعتی راکد کشور دوباره فعال شد

معاون وزیر صنعت: 1500‌ واحد صنعتی راکد کشور دوباره فعال شد

گروه استان‌ها - معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: حدود ۱۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی غیرفعال در کشور وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عصر امروز با حضور معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان، فرماندار شهرستان بروجن و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی، شرکت دارویی سبزپویان مهرداروی بروجن در شهرک صنعتی خادم‌القرآن شهرستان بروجن به بهره‌برداری رسید. 

محسن صالحی‌نیا در آیین بهره‌برداری این شرکت اظهار داشت: حرکت مستمر و رو به جلو در تولید و سرمایه‌گذاری ضروری و از شرایط استمرار هر واحد صنعتی است.باید به پشتیبانی از تولیدکنندگان، امکانات زیرساختی را با ارائه تسهیلات و منابع مالی ملی، استانی و داخلی برای استقرار واحدهای صنعتی توسعه دهیم.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی شروع راه توسعه است، عنوان داشت: دولت از طریق سرمایه در گردش با تسهیلات بانکی، تامین مواد اولیه و ارائه تمهیدات لازم برای تامین ارز می‌تواند به تولیدکنندگان کمک کند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: در بیش از 860 شهرک و ناحیه صنعتی کشور 35 هزار طرح صنعتی در مراحل مختلف در حال اجرا هستند اما حدود 17 درصد آن‌ها پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد دارند، این در حالی است که در چهارمحال و بختیاری بالغ ‌بر 60 درصد طرح‌ها پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد دارند.

وی اضافه کرد: حدود 10 هزار واحد تولیدی و صنعتی غیرفعال در کشور وجود دارد که 28 طرح از این مجموع مربوط به استان چهارمحال و بختیاری است و 12 طرح از طرح‌های غیر فعال این استان تاکنون به چرخه فعالیت برگشته است.

صالحی‌نیا از فعال شدن یک هزار و 500 واحد غیرفعال کشور خبر داد و گفت: راه‌اندازی مجدد این طرح‌ها موجب ایجاد ارزش افزوده، ثروت‌آفرینی در مدار تولید و اشتغال می‌شود که از سیاست‌های مهم نظام است.

سجاد رستمی نیز در آیین بهره‌برداری این طرح عنوان کرد: 40 درصد صنعت استان در شهرستان بروجن قرار دارد که از جمله آن‌ها بزرگترین تولیدکننده کف‌‌پوش و موکت خاورمیانه است.

وی افزود: در زمان کرونا کارخانه‌های تولیدی شهرستان بروجن با تغییر خط تولیدشان به تولید ماسک، الکل و مواد ضدعفونی، به سلامت جامعه کمک کردند.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تصریح کرد: سرمایه گذاری انجام شده در این واحد به صورت ریالی بیش از 18 میلیارد تومان است و با ظرفیت سالانه 153 میلیون عدد قرص، برای حدود 60 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: واحد تولید دارویی بروجن، سومین واحد تولید دارویی استان است و در حال  حاضر هزار و 495 طرح صنعتی در دست اجرا است.

در ادامه این آیین مسعود ملکی، اظهار داشت: در این شهرستان پنج شهرک صنعتی وجود دارد که امیدواریم ششمین شهرک نیز در گندمان احداث شود.

فرماندار شهرستان بروجن تشریح کرد: شهرستان بروجن خشک‌ترین منطقه استان است و در آن صنایع بسیاری فعال است اما نیاز به توجه بیشتر به ویژه در زمینه راه‌های مواصلاتی دارد چراکه دارای محورهای ترانزیتی و همچنین محور مواصلاتی بروجن مبارکه به عنوان یکی از مراکز صنعتی کشور است.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon