عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: شهر صنعتی رشت در کما؛ صنعت دخانیات گیلان روز به روز ضعیف‌تر می‌شود


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: شهر صنعتی رشت در کما؛ صنعت دخانیات گیلان روز به روز ضعیف‌تر می‌شود

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه شهر صنعتی رشت در حالت کما به‌سر می‌برد گفت: صنعت دخانیات گیلان در آینده ضعیف‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید علی آقازاده شامگاه گذشته در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و جهش تولید استان گیلان با بیان اینکه ارائه گزارشات یکطرفه در جلسات کارایی لازم را ندارد اظهار داشت: باید گزارش کسانی که ناظر به اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی هستند و نمایندگانی از صنوف مختلف نیز شنیده می‌شد تا با مشکلات آنها آشنا می‌شدیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه اقدامات توسعه‌ای در گیلان قابل قبول نیست گفت: شهر صنعتی رشت با آن سابقه طولانی در کما به‌سر می‌برد و اگر پروژه‌ای هم وجود داشته باشد زمینی برای تحویل به متقاضی در این شهر صنعتی وجود ندارد.

وی با اشاره به ایجاد شغل برای 2 هزار نفر در راستای انجام پروژه‌های اقتصاد مقاومتی بیان کرد: شرکت دخانیات گیلان که روزی برای حدود 3 هزار نفر شغل ایجاد کرده بود امروز با کمتر از هزار نفر در حال فعالیت است و این صنعت محوری در گیلان در آینده نزدیک ضعیف‌تر خواهد شد.

آقازاده با اشاره به اینکه استان‌هایی که شرایط مشابهی با گیلان دارند به‌لحاظ برخورداری قابل مقایسه با ما نیستند خاطرنشان کرد: مکانیزه کردن کشاورزی در استان پس از 30 سال هنوز وضعیت خوبی ندارد و حلقه توسعه کشاورزی تکمیل نیست و ظرفیت پایین کارخانجات برنجکوبی نیز یکی از معضلات استان است.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه طرح هادی باعث مهاجرت جوانان به حاشیه شهرها شده است ابراز داشت: عدم بومی‌سازی تجهیزات کشاورزی و تطابق آنها با شرایط آب و هوایی استان و همچنین تاخیر در تکمیل پروژه‌هایی نظیر راه آهن از دیگر معضلات گیلان است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نیز در این جلسه با اشاره به کاهش مقدار برداشت محصول برنج در این استان اظهار داشت: ضریب تبدیل نیز به 35 درصد رسیده است و انتظار داریم از محل ماده 12 کمک آنی به کشاورزان انجام شود تا دغدغه‌های آنها برطرف شود.

جبار کوچکی‌نژاد با اشاره به ترافیک سنگین در پلیس راه رشت تا امامزاده هاشم بیان کرد: گاهی ترافیک در این منطقه به بیش از 15 کیلومتر می‌رسد که مشکلات زیادی را برای مردم در خروجی رشت ایجاد می‌کند و یکی از مشکلات اساسی این منطقه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه سرانه درمان استان گیلان بسیار پایین است تصریح کرد: اگر بیمارستان 400 تختخوابی لاکان و دو بیمارستان در رشت به بهره‌برداری برسند مانند سایر استان‌ها به سطح مطلوبی از حیث بهداشت و درمان خواهیم رسید.

نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به اینکه تکمیل واحدهای در حال ساخت برای محرومان که توسط سپاه گیلان و کمیته امداد استان اجرا می‌شود، نیازمند حمایت تبصره 14 است گفت: روند تکمیل دستگاه زباله‌سوز گیلان کند است و اختصاص ارز نیمایی نیز کمکی به رفع این مشکل نمی‌کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود 500 واحد مسکن مهر استان گیلان 90 درصد پیشرفت دارد خاطرنشان کرد: این واحدها برای تکمیل به دریافت رایانه نیاز دارند.

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه گزارشات مربوط به حوزه نوغانداری که در این جلسه مطرح شد را قبول ندارم افزود: در تولید تخم نوغان هرسال عقب‌نشینی داریم و کمتر از 5 هزار تخم نوغان تولید می‌کنیم و در بخش‌های دیگر نیز رشد آنچنانی نداریم و به‌نظر بنده برای حل این مشکل باید از عوارض گمرکی استفاده کنیم.

انتهای پیام/613/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon