مسئول ستاد نماز جمعه شیراز: به دنبال ارتباط بیشتر مردم و نماز جمعه هستیم
مسئول ستاد نماز جمعه شیراز با تاکید بر اینکه به دنبال ارتباط بیشتر مردم و نماز جمعه هستیم افزود: تلاش میکنیم تا وجوه مغفول مانده نماز جمعه احیا شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمد فخارزادگان مسئول ستاد نماز جمعه شیراز به همراه تعدادی از اعضای این ستاد از دفتر خبرگزاری تسنیم بازدید کرد و به بیان اولویتهای ستاد نماز جمعه پرداخت.
وی در این بازدید با بیان اینکه مجموعه ستاد نماز جمعه در کلانشهر شیراز به دنبال ارتباط با تشکلها و رسانههای انقلابی است، اظهار داشت: رسانهها جایگاه ویژهای در جامعه دارند در این میان نقش رسانههای انقلابی پررنگتر است و همگرایی بین مجموعههای مذهبی میتواند در پیشبرد امور موثر باشد.
مسئول ستاد نماز جمعه شیراز با بیان اینکه یکی از سیاستهای این ستاد این است که ارتباط بیشتری با رسانه داشته باشیم، گفت: حرکتهای جدیدی در ستاد نماز جمعه آغاز شده چرا که تا پیش از این هویت ستاد نماز جمعه به گونهای نبود که بتوان روی آن مانور داد.
فخارزادگان با بیان اینکه امروز به دنبال این نگاه هستیم که ستاد نماز جمعه، ستادی باشد که در طول هفته مقدمهای برای یک نماز جمعه پرتحرک را دنبال کند، افزود: 76 نماز جمعه در استان برگزار میشود که تا پیش از این نماز جمعه شیراز در رتبه 65 قرار داشت اما در طول یک سال گذشته موفق شده به رتبه یک برسد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شیراز در رقابت با دیگر کلانشهرها در برگزاری نماز جمعه قرار گرفته است، بیان کرد: برقراری تعاملات اجتماعی مردم با نماز جمعه، دیدارهای مردمی پس از اقامه نماز، فعالیتهای جهادی با همکاری دیگر دستگاهها و غیره از جمله اقداماتی است که در ستاد نماز جمعه استان انجام شده است.
مسئول ستاد نماز جمعه شیراز تصریح کرد: ستاد نقش نظارتی دارد تا اجرایی اما وارد حوزههای اجتماعی نیز شده تا مسئولان پای کار بیایند و بخشی از مشکلات مردم حل شود.
وی با بیان اینکه یکی از کارهایی که ستاد آغاز کرده ورود به بحث ساخت مسکن است هر چند به صورت ذاتی وظیفه ستاد نیست، عنوان کرد: نماز جمعه یک آئین عبادی و سیاسی است و یکی از اهداف ستاد از ورود به دیگر حوزهها نشان دادن همین مسئله است.
فخارزادگان گفت: 7 ایستگاه در کنار نماز جمعه در حوزههای مختلف مشاوره، مهدکودک و غیره برپا شده و تلاش کردیم که تریبون نماز جمعه برای جذب طیفهای مختلف جامعه به کار گرفته شود.
مسئول ستاد نماز جمعه شیراز با بیان اینکه در حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی برای نخستین بار در کشور ورود کردیم، افزود: تیمی از افراد متخصص و صاحب تجربه را به کار گرفتیم و بازار خوداشتغالی در کنار نماز جمعه راهاندازی کردیم که 50 غرفه با حضور کارآفرینان برپا شد.
وی با بیان اینکه دبیرخانه کارگروه کارآفرینی و اشتغال نیز فعال شده که به دلیل کرونا فعالیتها تعطیل شد، گفت: معاش مردم را در کنار نماز جمعه در نظر گرفتیم به همین دلیل در تهیه و توزیع بستههای معیشتی ورود کردیم و حوزه نیکوکاری وابسته به کمیته امداد در ستاد نماز جمعه راهاندازی شده است.
فخارزادگان در پایان با تاکید بر نقش اجتماعی و سیاسی نماز جمعه افزود: تلاش میکنیم تا وجوه مغفول مانده نماز جمعه احیا شد.
میلاد امیرینژاد، مدیر دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس نیز در این نشست با بیان اینکه خبرگزاری تسنیم به دنبال پیگیری مشکلات مردم است و خود را صدای مردم میداند، اظهار داشت: ما به دنبال ارائه گزارش دستگاهها نیستیم و تلاش داریم که به مباحث فرهنگی و مشکلات مردم بیشتر تمرکز کنیم.
وی با بیان اینکه خبرگزاری تسنیم در مسیر نظرات نماینده ولی فقیه در استان فارس گام برمیدارد، گفت: آن چنان که باید و شاید در مسائل فرهنگی کار نشده و مباحث فرهنگی مغفول مانده، خبرگزاری تسنیم بنا دارد که در این زمینه بیشتر کار کند.
امیرینژاد بابیان اینکه باید نماز جعمه به پایگاهی برای ارتباط بیشتر مردم و مسئولان باشد، افزود: ارتباط ستاد نماز جمعه باید با نمازگزاران بیشتر باشد و پایگاه نماز جمعه را احیا کند.
مدیر دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در پایان آمادگی این رسانه را برای پوشش اخبار و برگزاری میزگرد در راستای ترویج بیشتر نماز جمعه و تقویت پایگاه اجتماعی این آئین عبادی سیاسی اعلام کرد.
انتهای پیام/424/ح