نماینده مردم شیراز در مجلس: عمده بار اقتصاد کشور بر دوش مشاغلهای خانگی و کوچک است
گروه استانها- نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سالها رشد اقتصادی منفی یا صفر بوده است گفت: این عامل سبب شده مشاغل خانگی و کوچک بار عمده اقتصاد کشور به دوش بکشند.
جعفر قادری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، در رابطه با موضوع مطرح شده از سوی وزارت کار مبنی بر اینکه 63 درصد درآمد خانوار از محل کار و فعالیت نیست اظهار داشت: اشتغالی که مبنای ارائه این آمار است سبب رشد اقتصادی نمیشود.
وی با بیان اینکه در سالها رشد اقتصادی منفی یا صفر بوده است گفت: این عامل سبب شده که بیشتر جهتگیریها به سمت فعالیتهای کارور سوق پیدا کرده و واحدهای کوچک جایگزین واحدهای بزرگ شود که در ادامه سبب شده مشاغل خانگی و کوچک بار عمده اقتصاد کشور به دوش بکشند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در توضیح دلایل دیگر روی آوردن مردم به درآمدهای غیر از کار افزود: شغلهای ایجاد شده مولد نیستند و نمیتواند هم راستا با منافع و وضعیت دریافتی خانوارها متناسب با رشد اقتصادی باشد.
قادری با اظهار بر اینکه وضعیت حاکم از شرایط مطلوبی برخورددار نیست افزود: از این جهت نیازمند افزایش سرمایهگذار و بهبود فضای کسب و کار هستیم تا هزینه سرمایههای کوچک برای تبدیل شدن به واحدهای بزرگ مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: باید سرمایههای خرد جهت تولیدات کالاهایی که مولد هستند، جمعآوری و آنالیزه شوند تا بتوان از ظرفیتهای موجود به خوبی استفاده کرد.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتباط مستقیمی بین اشتغال و رشد اقتصادی وجود ندارد تاکید کرد: برخی از کسب و کارها ناپایدار و غیرمولد هستند و برخی فعالیتها که کمکی که به رشد تولید نمیکند نیز قانون آنها را به رسمیت نمیشناسد.
وی با اشاره به اینکه استان فارس از لحاظ اشتغال وضعیت خوبی ندارد ادامه داد: مشاغل خدماتی و بخش کشاورزی به دلیل محدودیتهای موجود در بخش منابع آبی نتوانسته به تولیدات پایدار برسد.
قادری با ارائه راهکار مبنی بر اینکه باید از ظرفیتهای دانشبینان استفاده کرد تا بتوان این عقب افتادگیها را جبران کرد، گفت: شرکتهای دانشبنیان استان فارس دارای ظرفیت خوبی است که متناسب با توانمندیهای امکانات توسعه پیدا نکرده است.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: اقداماتی از سمت وزارت علوم و فناوری صورت میگیرد متناسب با ظرفیتهای استان نیست و با توسعه فضا برای شرکتهای دانشبنیان میتوان این عقبافتادگیها را جبران و از ظرفیتهای سرمایهگذاری نیز استفاده کرد.
انتهای پیام/424/ح