پرداخت نامنظم کارانه موجب نارضایتی پرستاران قزوینی شده است + فیلم


پرداخت نامنظم کارانه موجب نارضایتی پرستاران قزوینی شده است + فیلم

گروه استان‌ها- رئیس هیئت ‌مدیره نظام پرستاری استان قزوین گفت: پرداخت نامنظم کارانه، اضافه‌حقوق و حقوق به برخی از پرستاران موجب نارضایتی در بین این قشر شده است.

وهب نصیری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در قزوین اظهار داشت: اصلاحاتی مانند کارانه، پاداش بهره‌وری و پاداش پیشرفت کار تا حدی با یکدیگر مشابه هستند و مربوط به‌نوعی از پرداخت مالی غیر از حقوق می‌شوند که طبق تعریف هر شرکتی برحسب میزان سودی که از فروش مازاد و یا تولید خود به دست می‌آورد آن را بین کارکنان تقسیم می‌کند.

رئیس هیئت‌مدیره نظام پرستاری استان قزوین با بیان اینکه نزدیک به 2 هزار و 800 پرستار در استان قزوین فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: حقوق پرستاران در اسفندماه سال گذشته نزدیک به 9 میلیون ریال افزایش یافت در حالی ‌که این افزایش حقوق ارتباطی به اعطای پاداش به پرستاران ندارد بلکه این رشد نرخ حقوق برای کل کارکنان دولتی رخ ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: همه سازمان‌ها افزایش حقوق داشتند و پرستاران نیز مشابه دیگر کارکنان دولتی مشمول این امر شده و به حقوق آن‌ها حدود 10 میلیون ریال افزوده شد.

نصیری تصریح کرد: متأسفانه بارها در اخبار ذکر شده که حقوق پرستاران افزایش ‌یافته در حالی‌ که این افزایش حقوق تنها یک‌ بار بوده و آن ‌هم به‌صورت ویژه برای این سربازان سلامت در نظر گرفته نشده است.

رئیس هیئت ‌مدیره نظام پرستاری استان قزوین عنوان کرد: نزدیک به 250 تن از پرستاران قزوینی به کرونا مبتلا شدند در حالی ‌که ابتلای این افراد به کویید 19 منجر به کمبود نیروی شدید در بیمارستان‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت نرخ پرستار به تخت 2.1 است در حالی ‌که این نرخ در قزوین نزدیک به 9.0 است افزود: پیش ‌از این کمبود نیرو در قزوین وجود داشت اما ابتلای پرستاران به کویید 19 وضع را بدتر کرد.

نصیری ادامه داد: هر پرستاری که به این بیماری مبتلا می‌شود باید نزدیک به 2 هفته به مرخصی برود در حالی‌ که جایگزین کافی برای افرادی که به مرخصی استعلاجی رفته‌اند را نداریم.

رئیس هیئت‌ مدیره نظام پرستاری استان قزوین عنوان کرد: این شرایط سبب شد تا دانشگاه علوم پزشکی برخی از پرستارانی که تاکنون جذب نشده بودند استفاده کرده و آن‌ها را در قالب نیروهای 89 روزه به‌کار گیرند در حالی ‌که به پرستاران قول داده شد پس از گذشت این زمان وضعیت آن‌ها به نیروهای شرکتی تبدیل شود.

وی افزود: طبق قول دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین مقرر شد این نیروها پس از 3 ماه به‌صورت نیروهای شرکتی و یک‌ ساله جذب شوند نه اینکه پس از سپری شدن این زمان و همچنین جان‌فشانی پرستاران در اوج شیوع کرونا مسئله جذب آن‌ها به فراموشی سپرده شود.

رئیس هیئت‌ مدیره نظام پرستاری استان قزوین اظهار داشت: اوایل شیوع کرونا با بحرانی جدی روبه‌رو شدیم زیرا مردم اطلاع درستی از رعایت و عمل به پروتکل‌های بهداشتی نداشتند به همین سبب آمار ابتلا به کویید 19 در قزوین افزایش یافت.

وی افزود: پس از گذشت 2 ماه از آغاز شیوع ویروس کرونا در قزوین با فعالیت‌های متولیان امر و همچنین همکاری مردم شیوع این بیماری تا حد زیادی در استان کاهش یافت.

نصیری تصریح کرد: اوایل شیوع این ویروس متأسفانه با کمبود تجهیزات حفاظت فردی در بین کادر درمان قزوین روبه‌رو بودیم اما خوشبختانه امروز پس از گذشت چند ماه از شیوع کرونا این وضعیت بهتر شده و مشکلی در حوزه توزیع لباس‌های مخصوص برای کادر درمان در قزوین وجود ندارد.

استانداری قزوین , بهداشت و درمان , وزارت بهداشت ,

انتهای پیام/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon