رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: برخی از بیماران کرونایی اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند
گروه استانها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: علی رغم تمام آمورشهاو تاکیدات به افرادی که درگیر بیماری میشوند، متاسفانه ساده ترین اصول را رعایت نمیکنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ظهر امروز جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در سالن شهید مردانی استانداری به ریاست استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد که ارائه گزارش از آخرین وضعیت کرونا در استان، انجام شد، همچنین گزارشی از حضور دانشآموزان در مدارس بیان شد.
مجید شیرانی در این جلسه اظهار داشت: کرونا در دنیا سیر فزاینده داشته و ایران از لحاظ میزان شیوع و بروز بیماری در صدر کشورهای مدیترانه شرقی قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: در این استان در هفته اول و دوم شهریورماه، یکی از هفتههای بد بود به طوری که به میانگین کشوری رسیدیم.
وی ادامه داد: در هفته سوم شهریور روند بیماری از لحاظ بروز و شیوع تا حدودی نزولی بود ولی اتفاق ناگوار این است که در 4 روز از هفته گذشته تعداد موارد سرپایی به صورت چشمگیر افزایش یافته و این امر هشداری است که بیماران بستری افزایش خواهد یافت.
شیرانی با اشاره به لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم استان، تصریح کرد: اگر مردم به شدت رعایت کنند، روند بیماری کاهش خواهد یافت، در غیر این صورت روند در 10 روز آتی افزایشی خواهد شد، گرچه در اوج شیوع بیماری قرار داریم. مراودات خانوادگی و فامیلی میتواند حجم بیماران بستری را افزایش دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: بیشترین درصد گرفتاری مربوط به شهرکرد بوده و شهرستان بن با توجه به لحاظ جمعیت تعداد موارد زیاد بوده است، همچنین در شهرستانهای بروجن و فارسان تعداد موارد کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه 82 درصد جمعیت شهری و 17 درصد روستاییان گرفتار این ویروس شدهاند، تصریح کرد: در گذشته شایعترین گروه سنی، میانسالان رو به پیری بود که در حال حاضر بیش از 50 درصد بیماران گرفتار در گروه سنی 16 تا 45 سال هستند.
شیرانی بیان کرد: علی رغم تمام آمورشهاو تاکیدات به افرادی که درگیر بیماری میشوند، متاسفانه ساده ترین اصول را رعایت نمیکنند، برخی این بیماری را کتمان میکنند و جوانانی که درگیر بیماری میشوند، دو هفته ایزولاسیون را رعایت نمیکنند.
وی با اشاره به فراهم بودن امکانات و زیرساختها در بیمارستان جدیدالتاسیس بروجن، تاکید کرد: تنها مشکل دانشگاه، کمبود نقدینگی، اعتبار و پول است و با گذشت 7 ماه از گذشت بیماری، بابت بیمار کرونایی هزینهای به بیمارستان داده نشده است.
عبدالرضا علیمحمدی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه بر حساسیت، نظارت و بازرسیهای بیشتر شبکه بهداشت تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به وضعیت موجود استان، بیشترین خطر متحمل مدارس است که باید دقت نظر بیشتر بر آنها انجام شود.
98 درصد معلمان به شبکه شاد وارد شدند
فرحناز قائدامینی در ادامه این جلسه با اشاره به بازگشایی مدارس از 15 شهریور، بیان کرد: تعداد دانشآموزان حاضر در کلاس درس در این هفته از هفته گذشته کمتر شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به رفع مشکلات شبکه شاد، تصریح کرد: 98 درصد معلمان به شبکه شاد ورود پیدا کردند.
وی با اشاره به خروج دانشآموزان از مدارس غیر دولتی به دولتی، گفت: پایههای هفتم و دهم شلوغتر از گذشته شده است. بیشترین حضور دانشآموزان در کلاس درس مدارس، مربوط به مناطق روستایی و کمترین حضور در مناطق شهری بوده است.
سعید کریمی در ادامه این جلسه اظهار داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز به صورت رسمی گشایش دانشگاهها را اعلام و سال تحصیلی جدید دانشگاهها آغاز شد.
رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به آغاز کلاسهای دانشگاههای استان از 29 شهریورماه، تصریح کرد: کلاسهای درس دانشگاهها به صورت مجازی است و تنها دانشگاه آزاد اسلامی از 16 هفته درس، 12 هفته به صورت مجازی و 4 هفته به صورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود.
وی در پایان با اشاره به تغییر کلاسهای پیام نور، خاطرنشان کرد: کلاسهای این دانشگاه به صورت مجازی و متمرکز استانی برگزار میشود.
انتهای پیام/7540/ ت